Orijinalini görmek için tıklayınız : Bende Geldim..
kadirbaba
03.November.2008, 01:00
Slm arkadaşlar ben kadir..İstanbul avcılarda oturup fotoğrafçılık yapmaktayım..Aranıza katılmaktan çok keyif aldım..Bugün Eskihisar buluşmasında Alev alen yanan Kırmızı S&T250R motorumla aranızdaydım, gerçekten çok keyifli zaman geçirdim..Burdan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ayaklarınıza, motorunuza sağlık..8)
carvalho
03.November.2008, 10:16
Kadir tekrar hoşgeldin aramıza... Keyif aldığına sevindim. Fırsat bulduğunda tüm buluşmalarımıza bekleriz...
kıvılcım
03.November.2008, 10:32
aramıza hoş geldiniz artık nasıl olsa gezilerin ve ailenin sıcak ilgisini ve yakın karşılamışınızı görmüşünüz artık evinizde oldugunuzu anladıgınıza eminiz hoş geldiniz
rakursi
03.November.2008, 10:58
kadir hoşgeldin aramıza,
keyifli vakit geçirdiğine sevindim.
mevsim sonu oldu tanışmamız ama bundan sonra fırsatın olduğun gelirsin bizimle.
bu arada akşam nargile esnasında senin video görüntülerini başarı ile alan olmamış aramızda 8)
diğer arkadaşlar çok merak ediyor onun nasıl izletebiliriz ?:mrgreen:
bozkurt
03.November.2008, 11:03
Kadir biraderim hoşgeldin.,
her ne kadar uzakta olsakta gönlümüz orada.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
kaanka
03.November.2008, 11:06
Aramıza hoş geldin...
kıvılcım
03.November.2008, 11:13
kadir hoşgeldin aramıza,
bu arada akşam nargile esnasında senin video görüntülerini başarı ile alan olmamış aramızda 8)
faceboot yüklesene gülayım
gidikurt
03.November.2008, 11:14
Kadir ailemize hoşgeldin :)
RR ailesi olarak seni mutlu ettiysek ne mutlu bize :)
jashuaa
03.November.2008, 15:12
aramıza hoşgeldin. olaya direk böyle güzel bi organizasyonla girmende hoş olmuş :cheesy:
shopar
03.November.2008, 15:20
Slm arkadaşlar ben kadir..İstanbul avcılarda oturup fotoğrafçılık yapmaktayım..Aranıza katılmaktan çok keyif aldım..Bugün Eskihisar buluşmasında Alev alen yanan Kırmızı S&T250R motorumla aranızdaydım, gerçekten çok keyifli zaman geçirdim..Burdan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ayaklarınıza, motorunuza sağlık..8)
hoşgeldin kadir,her buluşmada bekleriz.
Tayfun
03.November.2008, 19:53
Hoş geldin kadirbaba, ben kadir deli kadir ulennnnnnnn :p
kadirbaba
04.November.2008, 15:26
( carvalho, kıvılcım, rakusi, bozkurt, kaanka, gidikurt, jashuaa, shopari, aidikurt, tayfun... ) Arkadaşlar çok teşekkürler hoşbuldum..Gerçekten aranızda bulunmaktan içten ve sıcak yaklaşımınızdan çok keyif aldım..Birbirinizle gerçekten kadınlı erkekli çok mükkemmel bir bağ kurmuşsunuz..Herzaman böyle güzel organisazyonlarda buluşmak ümidiyle k.i.bakın...:cheesy:
kadirbaba
04.November.2008, 15:34
kadir hoşgeldin aramıza,
İnş. bundan sonraki buluşmalara gelmeye çalışıcam..Videoları erkin abiye göndermiştim o izliyordu..Ama sorun değil bir şekilde size gönderirim veya bana msn felan verirseniz isteyen arkadaşlara gönderebilirim..8)
rakursi
04.November.2008, 15:40
hepimizin mail adresleri
kişisel bilgilerimizde mevcut
seç aradan bir kaç kişi gönder kadir.
bundan sonraki toplantılara gelmezsen yok yazarım bak ona göre :p
yenikoylu_ua
04.November.2008, 16:19
Aramıza hoşgeldin umarım en kısa sürede tanışırız
RoS
04.November.2008, 21:25
hoş geldin...
foreman
04.November.2008, 22:24
hosgeldın Kadir....
aramızda olmandan mutluluk duyduk..
umarım kalıcı ve katılımcı olursun...
kadirbaba
05.November.2008, 01:22
Arkadaşlar hoşbuldum çok saolun...İnş. bundan sonra çok sık katılmasamda her fırsat bulduğumda aranızda olmaya çalışıcam..
agresus
08.November.2008, 02:54
Vay Reysingci kardeşim.. Hoş geldin, sefalar getirdin... inşallah en yakın zamanda tekrar yol yaparız beraber, yine izlerim senin uzayışlarını....:mrgreen:
kadirbaba
08.November.2008, 03:23
Vay Reysingci kardeşim.. Hoş geldin, sefalar getirdin... inşallah en yakın zamanda tekrar yol yaparız beraber, yine izlerim senin uzayışlarını....:mrgreen:
volkan abi h.buldum merak etme özellikle senin için gelicem...Seninle ilk tanışmamız ama çok maceralı oldu yaw..şaka bir yana oldukça keyifli bir gezi oldu..:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.