PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL // IZMIR RR-CLASS siyah??

cembartender
16.November.2008, 21:41
2009 a girildiğinde motorlar bir yıl daha yaşlanacak ve kış geldiğinden motorla gezmek artık daha zor olacak..motorunu yenilemek yada nakite çevirmek isteyenler için 3100 lira civarı peşinle çok temiz bir class almak istiyorum.biraz titizim.fiyat belirtmekten kastım;makine bu paraya ya tertemiz olsun,yada tüm bakımıyla bana bu fiyata gelsin..aksesuara çok bakmıyorum,zevkime göre ileride döşeyebilirim,ancak benim almak istediğim aksesuarlarsa elbette gözümde bir artısı olacaktır.yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.keyifli sürüşler

hakkı
17.November.2008, 00:52
ilginç bir giriş olmuş...
arzu edersen gri si var.

aslanburclu
17.November.2008, 02:18
2009 a girildiğinde motorlar bir yıl daha yaşlanacak ve kış geldiğinden motorla gezmek artık daha zor olacak..motorunu yenilemek yada nakite çevirmek isteyenler için 3100 lira civarı peşinle çok temiz bir class almak istiyorum.biraz titizim.fiyat belirtmekten kastım;makine bu paraya ya tertemiz olsun,yada tüm bakımıyla bana bu fiyata gelsin..aksesuara çok bakmıyorum,zevkime göre ileride döşeyebilirim,ancak benim almak istediğim aksesuarlarsa elbette gözümde bir artısı olacaktır.yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.keyifli sürüşler

arkadaşım ilanı incele izmire nasıl götüreceğinide düşün kalanada bişeyler yaparız.

http://www.sahibinden.com/emsalsiz_b9_class_benzerini_bulana_bedava_vercem_W QQaXQQ10556510WQQpXQQdisplayitem

cembartender
17.November.2008, 02:27
evet biraz değişik bir giriş oldu,bankacıymışım gibi yazmışım :) şu dönem esasiyle motor almak bana da pek akıllıca gelmese de regal aşkına tutulduğumdan gözüm kar kış görmüyor...motorunu seven,ona iyi bakmış her t-gidon sahibiyle görüşebilirim.ve eğer anlaşırsak alacağım arkadaşın motoruna gözüm gibi bakacağımı da garanti ederim.

hakkı hocam,öncelikli tercihimi siyah class tan yana kullanmak istiyorum.dediğim gibi aşk bu.önce siyah class girdi aklıma..inşallah hayırlısı olur

sckaraca@yahoo.com
http://cembartender.atspace.com

cembartender
18.November.2008, 10:52
izmirde motorunu görebileceğim class sahibi kimse yok mu? lütfen bana da yardımcı olun dostlar