PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sıte yonetımının ve uyelerının dıkkatıne

tatar
26.November.2008, 00:50
kardeslerım mumkun oldugunca gezı tertıplıyoruz . ve haftalık bulusmalarımız oluyor . ve bu gezılerde yada bulusmalarımız yemek - sohbet seklınde .

enson hatırladıgım kadarıyla sosyal falıyet acısından agac dıkme falıyetımız olmustur kı oda bıldıgım kadarıyla . neden bu aralar havanın uygunlugunda kımsesızler yurdu ya da yaslılar yurdu gıbı yerlerı zıyaret etmıyoruz .?

agresus
26.November.2008, 01:05
Valla haklısın birder, yapmak lazım...:cheesy:
bi öneri: (ki müslüm baba zamanında önermişti) İstanbul içinde yada çevresinde yardıma ihtiyacı olan okullara yardıma gidelim, bildiğim kadarıyla il milli eğitiminden gerekli destekler alınabilinmekte... haber edildiğinde okul yönetimleri çocukları hafta sonları topluyolar mesela... defter, kalem, bazen ayakkabı gb ihtiyaçları olabiliyo çocukların... hem çocuklarla sohbet, hem ufakta olsa ihtiyaçlarını karşılamak iyi olabilir... arkasından pknikte yaparız( başka türlü milleti toparlıyamıyoruz):mrgreen:

carvalho
26.November.2008, 10:58
NEden olmasın, hatta muhakkak olsun.

Ancak Tatar kardeşim, bu tarz organizasyonlarda yönetime destek olur, gezi plan programını çıkarıp bizlerle önceden paylaşırsanız planı hayata geçirme yolunda daha hızlı ilerleriz.

aidikurt
26.November.2008, 11:09
Bu tür onerınızı bızım ıcın cok degerlıdır arkadaslar.

Yanlız bu tarz önerilerde bulunurken sadece boyle bır organızasyon yapalım demektense yönetime destek olup, gezi plan programını çıkarıp bizlerle özel mesaj yoluyla paylaşırsanız planı hayata geçirme yolunda daha hızlı ilerleriz.

Bizimde kafamızda bırcok org. ve planlama var. ama gerek iş yogunlugunda gerekse vakitsizlıkten bunları hayata gecıremıyoruz.Cunku bu tarz organızasyonlar plan programlama ister.

Örneğin agac dikme organızasyonu gencer kardesımız bizlere telefon acarak ve ozelden mesaj atarak onermıstı ve butun plan programlamasını yapıp bızlere ıletmıstı bızde hemen org. hayata gecırdık ve guzel bır katılımla gerceklestirdik.Herkesten aynı destegı beklıyoruz.

rakursi
26.November.2008, 14:21
tatar bu konuyu uzun süredir düşünüyordum ve ağaç dikme fotograflarından sonra neden bir kez ile kalınmış diye içlenmiştim o organizasyonlarda olmadığımızdan.
sana konu başlığı için teşekkür ediyorum.

öncelikle bahsettiğin konulardan biri için fikrimi sunmak isterim.
o da bayram yaklaşırken yaşlıları yada kimsesizleri ziyaret etmek hem bizi hem de onları mutlu edecektir kanaatindetim.
bununla ilgili gerekli araştırmayı yapmak çok zor değil sadece iyi bir katılım gerekli.
saat ve zaman belli olduktan sonra herkes biraz elinini yüreğine koyarak ,onlarla geçirilecek 2 saat zamanı seve seve vermeli diye düşünmekteyim.

gezmek için, buluşmak için, piknik yapmak ,kısaca iyi vakit geçirmek için hep buluşuyoruz.
bir kez de başkaları için bunu yapalım.
ne dersiniz?

aidikurt
26.November.2008, 14:26
buna hayır dıyıcek bırı oldugunu sanmıyorum :)

rakursi
26.November.2008, 15:07
darülacezeye mail attım bilgi almak için
geri döndüklerinde sizinle de paylaşacağım.

http://www.darulaceze.gov.tr/bp.asp?caid=95

shopar
26.November.2008, 20:57
inanılmaz güzel bir fikir gerçekten teşekkürler ve dogru tespit,kimsesiz çocuklar da yaşlılarda bır gülüşe bile hasretler...canı gönülden desteklıyorum ve en kısa surede gerçekleştırmek için heyecan duyuyorum...

carvalho
26.November.2008, 21:17
darülacezeye mail attım bilgi almak için
geri döndüklerinde sizinle de paylaşacağım.

http://www.darulaceze.gov.tr/bp.asp?caid=95

Ben Darülaceze yetkilileriyle konuştum. Grup ziyareti olacaksa izin almak gerekiyormuş. İzin alıncak kişi şu anda yerinde olmadığından yarın sabah izin, kayıt kuyudat işi halledilecek ve 30 Kasım Pazar günü için Darülaceze ziyaretmizi size duyurmuş olacağız.

Katılımcı listesini yeni topikte takip ederiz...

Oradaki büyüklerimizin en büyük ihtiyacı iç çamaşırı, terlik, içlik gibi temel giyeceklermiş. Aramızda gönlümüzden kopacak her bir kuruşu bir araya getirip Cumartesi günü alışverişimzi yapacağız ve pazar günü Darülacze ziyaretimizi gerçekleştireceğiz.

Dediğim gibi, olay yarın sabah netlik kazanacak ama %90 dediğim gibi gerçekleşecek gibi...

Şimdi, hem pazar gezimizi konuşmak, hem ziyaret edeceğimiz büyüklerimize alacağımız armağanlar için para toplamak, hem iki çift lafın belini kırmak için Cuma buluşmasına ne dersiniz???

Cevabı buluşma topiğinde bekliyorum...

Sevgiler, saygılar...

rakursi
26.November.2008, 21:19
ben de aynı cevabı almıştım az önce selçuk ,
sen benden çok yaşa emi :O)))

yeni topikten konuşalım açınca8)

gençer
29.November.2008, 12:18
yeni yerler görmek, yemek, içmek; yaşlıları , kimsesizler evindeki çocukları ziyaret ederkende yapılabilir, herzaman böyle olsun demiyoruz ama zaman zaman bu tipteki gezilerin grubumuzada çok iyi geliceğini düşünüyorum. ..kamp kuramayız o başka mesele :). bu tipteki geziler düzenlemek ve katılmak grup olmak bilincini ve bu topluluğa olan bağlılığıda arttıracaktır kanısındayım. yine en unutulmayan gezilerin bunlar olacağını düşünüyorum.