Orijinalini görmek için tıklayınız : lastikler
kayar2
30.November.2008, 02:46
geçen ıslak yolda ufak bi ferenle 30 yıldır başıma gelmeyen olay gerçekleşti arka feren kilitledi ve yere yatırdı BU BİZİM 2 TERLEKLEKLİ ARAÇLARI YOLA DAHA İYİ TUTUNMASINI SAGLAYACAK LASTİKLERİ TERCÜBE EDİP MEMNUN OLANA VARMI ORJİNAL LASTİKLER SERT YOLU İYİ TUTMUYOR LASTİKCİNİN BİRİNE SORDUM HEPSİ KAYAR DİYOR AMA BENCE DAHA YUMUŞAK HAMURDAn olan sürtünmesi daha fazla olan bi lastikler vardır sanırım bilen bi kardeşim varsa yazsın lütfen
perioğlu
30.November.2008, 07:34
benim orjinallerde kayıyordu yeni oldukları halde değiştirdim aynı markanın taylan olanını taktım şimdi kesinlikle kamıyor .
agresus
30.November.2008, 11:58
Duro'nun lastiği için de iyi diyorlar Kaya abi.
kıvılcım
30.November.2008, 15:42
Duro'nun lastiği için de iyi diyorlar Kaya abi.
duro bizim motorlar için baya iyi yanlız sakın cin malı olanları almayın çok üzülürsünüz
HONEY
30.November.2008, 22:33
ben motoru aldığımda üzerinde kenda vardı raptorun en kötü lastiği 2.000 km kullandıktan sonra metzeler aldım 9.000 km ye kadar kullandım memnun kaldım tavsiye ederim
paflagonya
26.October.2009, 17:54
ben motoru aldığımda üzerinde kenda vardı raptorun en kötü lastiği 2.000 km kullandıktan sonra metzeler aldım 9.000 km ye kadar kullandım memnun kaldım tavsiye ederim
Kenda Lastikleri duruyor benim makinenin üzerinde diş derinliği yeterli gibi görünüyor ama frene biraz sert basınca kayıyor. Konuyu hortlattım farkındayım. Ama kışında bineceksem bu makineye en azından ıslak zeminde tabut üzerinde gitmek istemiyorum.
Lastik tavsiyelerinizi ve bildiğiniz fiyatları yazarsanız sevinirim.
Kenda lastik kadar kaysaydım jübilemi yapar otururdum. :mrgreen:
carvalho
26.October.2009, 17:59
MAliyetini bilmiyorum ama Metzeller öneriyorum şiddetle.
slamdunk_tr
14.September.2011, 12:08
Konuyu hortlatıyorum ve yeni bir lastik markası deneyen var mı diye ekliyorum..
ajmix117
14.September.2011, 12:13
IRC kullanıyorum gayet guzel
slamdunk_tr
14.September.2011, 12:42
IRC kullanıyorum gayet guzel
Antalya'da güzeldir diye tahmin ediyorum.. :) :)
Emix
14.September.2011, 21:15
kışın Antalya'da bizim ünlü asfaltlarla bi tur atınız :) buz pistinden farksız yazın bile fazla değişen birşey olmuyor asfalt öyleki nem tutuyor yav :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.