Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 puanlık uzman sorusu :) :)
adobe
23.April.2007, 17:45
C.tesi günkü göksu sohbetinde ümraniyeden bi arkadaşla gider ayak ehliyet ile ilgili konuşmuştuk. Yarım akıllı ben arkadaşın ismini sormayı unuttum :) Tanıdık kurs olduğunu ve yardımcı olabileceğini söylemişti, ben kimle konuşmuştum acaba
hehehe... benle diildi valla kardeşim.. ben o gün samsundaydım falla billa.. :lol: :lol: :lol:
aslanburclu
23.April.2007, 17:55
ADOBEM 8.0'ım bizim gibi tombalak olan GÖKHAN olabilir (bak büyük harfli olanından
adobe
23.April.2007, 18:19
Üzülerek ikinizede puan veremiyorum. :frown: Kimdi yaw :?
aslanburclu
23.April.2007, 18:37
C.tesi günkü göksu sohbetinde ümraniyeden bi arkadaşla gider ayak ehliyet ile ilgili konuşmuştuk. Yarım akıllı ben arkadaşın ismini sormayı unuttum :) Tanıdık kurs olduğunu ve yardımcı olabileceğini söylemişti, ben kimle konuşmuştum acaba
adobem 7.0'ım ümraniye dedin iş değişti o akşam ümraniyeden delikurt ve ahmet vardı .
adobe
23.April.2007, 20:03
Heh konmtanım allah ömrünü uzun ede yaw. Hatta senin yanın da oturuyolardı hemen dimi. Volkan makaradan akıl bırakmadı ki adam da, yolda giderkene hala gülüyodum :)
DELI KURT
23.April.2007, 21:40
adobe kardes o bendim yarin aksama sana burdan haber vericem kısa surede ehliyet alman dilegi ile
adobe
24.April.2007, 09:21
Tmm dostum ben haber bekliyorum.
vallaaa, ben de değildim.
bu topik çok tutacak arkadaşlar, gelecekte öyle görünüyor.. en popüler topik olacak, bak söylemedi demeyin. reyting rekorları kıracak ve sonunda mod amcalar, dayanamayıp silecekler.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.