PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaradan selamlar ve sorular :)

Nicholai Hel
11.December.2008, 23:30
Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır motorsiklet almaya niyetliyim en sonunda maddi görsel manevi vs. tüm değerleri birleştirip bir kaç model üzerinde karar kıldım ve sitenize kadar geldim.

Adım Fırat. Ankara konutkentte oturuyorum. Hem çalışıp hem master yapıyorum. Motora binmek için sabırsızlanıyorum. Sizlerin yardımına yol göstermesine ihtiyacım olduğu için buradayım. Herkese selamlar saygılar.

Sorularım şunlar burası yeri mi bilmiyorum ama;

1-Regal Raptor mı? Keeway Super Shadow 250 mi? Keeway Land Cruiser 250 mi?

2-Motoru sıfır alcam para çok sorun değil 5500 ytl ye kadar alabilirim.

3-Regal Raptor'a bayıldım ama Ankara'da siyahını bulabileceğim bir yeri bir türlü bulamadım.

Şimdiden sorularıma cevaplarınız için çok teşekkürler. Herkese iyi bayramlar...

HONEY
12.December.2008, 00:46
Hoşgeldin Fırat

İşallah istediğin makinaya en kısa sürede kavusursun

Uzay
12.December.2008, 00:59
Hoşgeldin Fırat.

Soruna ilk cevabı ben vereyim. Tabii ki Regal Raptor. Ben de sıfırını almak istiyordum ama bu sitedekiler bana sıfırını aldırmadılar :) Hepsine teşekkür ediyorum.

Uzun uzun açıklamak yerine benim açtğım başlığı okursan daha öz olur.

http://www.raptorriders.net/forums/showthread.php?t=3971&page=2

İnşallah en kısa sürede kazasız belasız yolculuklar yapacağın motosikletine kavuşursun.

ugurcuk
12.December.2008, 02:06
aramıza hoşgeldin ankarada yaşar komutanım var. kendisne ulaşırsan onda siyah bi RR var satılık ona bakarsın yada o sana nerden alabileceğin konusunda yardımcı olur. sitedeki adı aslanburçlu üyelerden aratabilirsin.

agresus
12.December.2008, 02:19
hoş gelmişsin biraderim... regalden şaşma, sıfırıyla uğraşma, Ankarada ki güzel abilerin bu konularda sana yardımcı olacaklardır...

carvalho
12.December.2008, 09:17
Fırat hoşgeldin.

Sıfır alma sorun değil diyorsan, maddi problemin pek yok diye anlıyorum, üzerine biraz daha ekleyip 2. el japona yönelmeni tavsiye ederim.
Ama regal raptor almakistiyorsan ki diğer motorlar arasında tavsiye edeceğim motor odur, düşük maliyetle ikinci el tavsiye ederim.

Ankara'daki güzel abimiz Yaşar komutan sana yardımcı olacaktır.

kaanka
12.December.2008, 09:22
Aramıza hoş geldin...

Nicholai Hel
12.December.2008, 17:50
Herkese çok çok teşekkürler. Yaşar Abi'ya (komutana) en kısa zamanda ulaşmaya çalışcam. Bu aralar motor almak için biraz soğuk gibi ama yine de insan dayanamıyor.

gençer
13.December.2008, 00:43
aramıza hoşgeldin.

RoS
13.December.2008, 03:36
hoş geldiniz....

kayar2
13.December.2008, 20:25
hoş gelmişin ankarada siyah bulamzsan istanbula gel bendekini vereyim sana 2 ci el alırsan memnun olursun

foreman
14.December.2008, 15:05
aramıza hos geldın Fırat....

aslanburclu
15.December.2008, 23:47
siteye hoş geldin genç arkadaşım....

QukLa
21.December.2008, 01:13
siteye hoşgeldin Fırat..8)

ankarada regal bulmak biraz sıkıntı ama bulabiliriz bi kaç arkadaşım yaz başlarken satmayı cc yükseltmeyi düşünüyor aklında olsun..:lol:

aslanburclu
21.December.2008, 15:32
siteye hoşgeldin Fırat..8)

ankarada regal bulmak biraz sıkıntı ama bulabiliriz bi kaç arkadaşım yaz başlarken satmayı cc yükseltmeyi düşünüyor aklında olsun..:lol:

ankarada regal bulma sıkıntısı yok ama gencin daha hiç bir bilgi,tecrübe ve araştırması tam olarak yok kendisiyle görüştüm daha ne yapacağını tam bilmiyor ....anladığım kadarı ile...

Nicholai Hel
27.February.2009, 16:43
Herkese yeniden merhaba! Motoru aldım! Çok fazla kar yağışı olduğundan binemiyorum daha. Ancak yerler kuru ve hava nispeten iyi olduğunda çayyolu civarlarında ısınma turlarına başladım! Regal Raptor ailesine katılmak muhteşem bir şey. Herkese selamlar!

carvalho
27.February.2009, 16:55
Fırat, hayırlı olsun Regal Raptor'un. Önümüz bahar, bu günlerin acısını fazlasıyla çıkarırsın.

Sıfır mı aldın ikinci el mi? Fotolarını bekliyoruz...

kaanka
27.February.2009, 17:01
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin...
Seni çok iyi anlayabiliyoruz bizde havaların biran önce düzelmesini dörtgözle bekliyoruz...

doğan
28.February.2009, 11:28
aramıza hoşgeldin. yeni motorun da hayırlı olsun. resimlerini bekliyoruz.

delibeygir
28.February.2009, 12:00
aramıza hoş geldin ve hayırlı olsun ;)

aslanburclu
01.March.2009, 23:58
hayırlı olsun fırat kimden aldın makinanı.bizim camiadan değil herhalde