Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyarbakırdan Selamlar

jazztime
24.December.2008, 03:28
Diyarbakır’dan tüm Raptorriders ailesine selamlar. Seviyeli ve dostça sohbetlerinizi imrenerek yakından takip ediyor ve aranıza katılmayı sabırla bekliyorum. Şansım veya şanssızlığım Motor delisi bir kayınbiraderim olması. Motor virüsünü çaktırmadan bir aşıladı ki bir daha iflah olamadım. Şark hizmetimin son düzlüğünü motosikletle tamamlamayı kafama koydum 1.2. ay içerisinde ehliyet işi hallolacak inşallah daha sonra sizlerinde yardımıyla motoruma kavuşmak istiyorum sorularım olacak yardımcı olacağınıza eminim bunları diğer başlıkta yazacağım hepinize kazasız belasız sürüşler temenni ediyorum...

kaanka
24.December.2008, 10:01
Aramıza hoş geldiniz.... Umarım en kısa zamanda dilediğiniz motorun sahibi olursunuz....

Uzay
24.December.2008, 10:29
Hoşgeldiniz. Burada bütün sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

aidikurt
24.December.2008, 10:42
aramıza hosgeldın kardeşim ınsallah en kısa surede aradıgın motoruna kavusursun burdan sana her turlu destegı alabılırsın.

agresus
24.December.2008, 11:16
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz...

X__utku__X
24.December.2008, 12:32
Aramıza hoş geldiniz.İnşallah biran önce istediğiniz motora kavuşursunuz.Kalıcı olmanız dileğiyle

bozkurt
24.December.2008, 14:44
Aramıza hoşgeldin birader.Şanslısın diyorum.Çünki herkez motorcu olamaz.
Bu bir ayrıcalıktır.
Gönlündeki motora tez zamanda kavuşman dileğiyle.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Not:Diyarbakır'da ne iş yapıyorsun?

carvalho
24.December.2008, 14:49
Hogeldin Aşkın. Motor virüsü böyledir, iflah etmez adamı...

Tayfun
24.December.2008, 19:55
Hoşgeldin aşkın abi, gönlündeki aslana tez vakitte kavuşman dileği ile...

jazztime
24.December.2008, 22:47
Dostça ve sıcak karşılamanız ayrıca güzel temennileriniz için çok teşekkürler.Aslında motorumu alıp öyle yazacaktım ama dayanamadım araya kaynayayım dedim :) Bu arada sorularıma da en iyi cevapları burdan alabileceğimi anladım.
Bozkurt Hocam Hvkk. sen anladın onu 8)

aslanburclu
24.December.2008, 22:49
hoş geldiniz siteye arkadaşım ...
ya anlayamadım hem müzisyen hem şark hizmeti falan valla bişeyler tahmin ediyom ama kendimce başka ne işle uğraşıyorsunuz..

aslanburclu
24.December.2008, 22:53
tahmin ettiğim gibi hv.k. ha güzel ..
üstte yngn. kıt.da senin gibi mot. delisi oğlum var regalle ilgileniyorsan onu bul.

jazztime
24.December.2008, 23:00
Yaşar hocam En kısa zamanda telefonla yada bizzat ulaşırım buralara yolunuz düşerse mutlaka görüşelim

aslanburclu
24.December.2008, 23:06
Yaşar hocam En kısa zamanda telefonla yada bizzat ulaşırım buralara yolunuz düşerse mutlaka görüşelim

inşallah demeyim bu yaza doğru muhakkak gelecez ve görüşeceğiz derim bizim ortanca oğlanın da düğününü yapmadan önce ev veya lojman vede eşya işleriyle uğraşcaz .

matemmatik
25.December.2008, 02:45
Hoşgeldiniz hocam
Ben de Şanlıurfada'yım geçen Diyarbakır'dan bir arkadaş benim motorun sahibinden de ki ilanını görüp aramıştı acaba siz olabilir misiniz?

jazztime
25.December.2008, 03:43
Hoşgeldiniz hocam
Ben de Şanlıurfada'yım geçen Diyarbakır'dan bir arkadaş benim motorun sahibinden de ki ilanını görüp aramıştı acaba siz olabilir misiniz?

Diyarbakırda inanılmaz derecede 2. el sıkıntısı var o yüzden malatya dahil heryere bakıyoruz Ben değildim ama Şu keyleri bi alabilsem heryeri arayacağım :mrgreen:

gençer
25.December.2008, 13:59
arasmıza hoşgeldiniz, memnuniyet verdiniz. nacizane tavsiyem motoru almanıza daha vakit varsa ufak tefek giyim kuşam kask, eldiven v.s. şeyleri aradan çıkarmanız olacaktır ,onlarda az tutmuyor::))

dhnsyd
25.December.2008, 20:56
aramıza hoşgeldin

matemmatik
25.December.2008, 22:20
Hem motosiklet hem de ekipman için size burdan yardımcı olabilirim... Telefonumu özelden yolluyorum... Esen kalın...

RoS
25.December.2008, 23:36
hoş geldiniz...

jazztime
26.December.2008, 01:34
Saolun arkadaşlar
Tavsiyen için teşekkürler gençer ne yalan söyliyeyim motor sevdasına aksesuarları hep sonraki plana atıyorum ama dediğin gibi birden almaya kalksam baya tuzluya gelecek ama kayınbiraderimdeki fazla takımlardan bişeyler yapıcam heralde :cheesy: eksik kalanlarıda dediğin gibi ufaktan almaya başlayayım.

Matemmatik hocam çok teşekkür ederim mesajını aldım inşallah yakın bir zamanda oralara gelmeyi istiyoruz seninlede görüsürsek tam süper olur ...

matemmatik
26.December.2008, 15:20
Mutlaka bekliyorum... Görüşmek üzere...

Uzay
26.December.2008, 17:19
Benim bir arkadaşım yemek konusunda çok seçici veya daha doğrusu ruh hastasıdır :p Hem okul, hem de iş arkadaşımdı. Mesela döner yemeğe gittiğimizde, tabaktaki dönerlerin bazılarının kenarındaki ince yağı ayırır :) Adam onunla bile uğraşıyor. Tamam yağı sevmiyor diyeceksiniz ama arkadaşımı tanımıyorsunuz. Mesela herkesin sevdiği bir yemeği o beğenmez genelde. Hiçbirşeyi beğenmez, kendini beğenmez, işini beğenmez, sizin yaptığınız işi beğenmez vs... :)

Bana polianna, ona anti-polianna denirdi 8)
Bunun konuyla ne alakası var diyenler olabilir. Alakası olması gerekmez bence ama var ;)

Bu arkadaşım askerliğini komando asteğmen olarak doğu illerinden birinde yaptı. Haftasonları diğer arkadaşları ile birlikte diğer doğu illerini gezip yiyip içmişler paso.
O hiçbirşeyi beğenmeyen ruh hastası arkadaşım :) DİYARBAKIR'DA yapılan kebap ve lahmacunu bir anlattı bir anlattı ki anlatamam size :cheesy:
Lahmacun yiyemedi çalıştığımız aylar boyunca. Beğenemiyor. Rahatsızlığı iki kat artmıştı Diyarbakır'dan sonra :(

Okulda 3 adet Antep'li arkadaşımız vardı. Tatil dönüşlerinde soğuk da olsa lahmacun getirirlerdi, içli köfte vb... Onları da yemiş olduğu halde Diyarbakır yemekleri onun için açık ara bir numara idi ki askerliği süresince Antep'e de gitmiş.

Allah izin verirse Diyarbakır'a birgün gideceğim!!!

Sevgi ve saygım sizlerle

aslanburclu
27.December.2008, 02:40
biraderim bak bide benim şu ilanı incele derim.
http://www.sahibinden.com/emsalsiz_b9_class_benzerini_bulana_bedava_vercem_W QQaXQQ10556510WQQpXQQdisplayitem

jazztime
27.December.2008, 18:35
Uzay kardeşim arkadaşın doğru yolu bulmuş büyükşehirlerdeki en iyi kebapçılar Adanadan başlayıp güneydoğu ve doğu illerinden çıkıyor hatta Diyarbakırın en iyi kebapçısı burdaki restoranını kapatıp Ankarada mekan açmış mutlaka istanbuldada yeri varır ancak bu illerde kebapçı eksik olmaz sabah kahvaltıda bile ciğer yenilir İlk geldiğimde 1.2. ay içinde 8 kilo aldım baktım bu böyle olmayacak çarşıya cıkacaksam evde ufak tefek bişeyler atıştırıp öyle çıkıyorum çünkü insan dayanamıyor ama lezzetinede doyum olmuyor. 8)
Lahmacun konusuna gelince tamam buradada güzel ancak Gaziantepteki İmam çağdaş restoranında yenilen lahmacunun unutulması mümkün değil oradakini tatmadan lahmacun yedim demeyin yok böyle bişey. Bu arada Adanayıda es geçemem süper süper.
Nerden aklına geldiyse Akşam akşam ağzım sulandı valla zor tutuyorum kendimi:?
Kardeşim eğer yolun düşecek olursa seni ağırlamaktan zevk duyarım ancak sadece Diyarbakır değil Malatya Elazığ Mardin Şanlıurfa Gaziantep Adana hepside çok güzel yerler ve mutlaka görülmesi gereken yerler

Sağlıcakla kalın

jazztime
27.December.2008, 18:41
Yaşar abi naptın sen süper olmuş bu motor. Daha ilk defa motora binecek birisi olmam nedeni ile Beni her açıdan aşıyo.
Ama bak büyüyünce böyle bi motor isterim8)

Uzay
28.December.2008, 17:00
Aşkın abi, fırsatım olursa o saydığın illeri bir bir gezicem ;)

kıvılcım
30.December.2008, 14:34
ailemize hoş geldiniz