Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : google ve cep numaraları

kupeli
19.January.2009, 13:11
Google da kendi ismimi aratınca RaptorRiders MK Türkiye - Üye Listesi (http://www.raptorriders.net/forums/memberlist.php?ltr=K&order=ASC&sort=age&pp=100) altında cep numaramda dahil bir sürü kişisel bilgilerim çıkıyor. Bu hoş olmayan durum birçok istismarada açık. Site yönetiminin bu sorunu bişekilde çözmesi gerekli. (Ben profilden numaramı sildim ama googleda halen görünüyor.)

aidikurt
19.January.2009, 13:24
sevgili kardeşim bu bılgılerı sadece raptorriders uyelerı gorebılıyor
sen uye oldugun ıcın gorebılıyosun logout yanı cıkıs yap foruma uye degılmıssın gıbı sayfada gez o zaamn bul bılgılerın hıcbırını goremezsın ortada sıkıntılı bır durum yok yanı.

kupeli
19.January.2009, 13:37
google ın sonuç sayfasında çıkıyor numaram. http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=hakan-k%C3%BCpeli&start=10&sa=N linkten bakabilirsiniz.

aidikurt
19.January.2009, 13:42
anladım google normalde forumlardaki butun verileri ındeksler ve bunu haftalık olarak yapar eger bundan rahatsılık duyuyorsan cep telefonu numaranı sılebılırsın sildikten sonra google tekrar ındexsleyınce arama sonucunda cıkmayacaktır.Ama ındekslenene kadar numaranı sılsen bıle cıkar bılgın olsun.sen sil 1-2 hafta sonra tekrar kontrol et google numaran gozukmeyecektır.
Syg.

kupeli
19.January.2009, 13:47
Nuramı silemeye izin vermedi bende 0000000 diye değiştirdim. Ama google ın yeniden indexlemesi aylar alabilir. Neyse olan olmuş şu an için yapacak bişey yok. Ama profil bilgilerinden tel no kaldırılmalı çünkü yazmak zorunlu.

aidikurt
19.January.2009, 13:48
Sevgili hakan kardeşim 6 ay önce uye olmussun ve 6 ay sonra ilk mesajını atıyorsun oda cep telefonum gozukuyor dıye ne diyeyim valla.

kupeli
19.January.2009, 13:52
Burda önemli olan mesaj sayısımı yoksa üyelerin kan gurubu, telefon numaraları gibi özel bilgilerinin görüntülenebilmesimi? Ben bu durumdan rahatsız oldum ve burada paylaştım. Bunda kızacak ne var anlamadım. Üye oldum diye sürekli mesaj yazmam mı gerkiyor?

aidikurt
19.January.2009, 14:06
Bu tür bilgilerin verilmesi sende neden rahatsızlık olsuturdu anlamadım.Bizim gizlimiz saklımız yok.
Burda tabıkı mesaj sayısı kan grupları onemlı degıl ama nezaketende olsa ılk mesajını tanısma topıgınde kendını tanıtarak yazmanı beklerdık.

kupeli
19.January.2009, 14:10
Nezaketsizlik yaptıysam özür dilerim. Kan grubunun telefon numarası ile birlikte görünmesi bence yanlış. Nadir bulunan bir grup olsa gereksiz rahatsız edilmeden tutunda organ mafyasına kadar türlü sorunlara yol açabilir.

aidikurt
19.January.2009, 14:13
Nezaketsizlik yaptıysam özür dilerim. Kan grubunun telefon numarası ile birlikte görünmesi bence yanlış. Nadir bulunan bir grup olsa gereksiz rahatsız edilmeden tutunda organ mafyasına kadar türlü sorunlara yol açabilir.

Kardeşim şaka de lütfen .Lütfen yazdıklarının şaka oldugunu soyle. :?

kupeli
19.January.2009, 14:24
ŞAKA...
Bu neden ikili tartışmaya dönüştü anlamadım. Ben fikrimi belirttim. Bu benim düşüncem, dalga geçmek yerine saygı duymalısınız.

aidikurt
19.January.2009, 14:55
merak etme ılgılenıyorum.

HONEY
19.January.2009, 15:32
Kupeli dostum,

Her güzelin bir kusuru olur bu forumunda böyle bir açığı olabilir. Google cachdeki tel bilginden 1-2 ay sonra kurtulacaksın

Sen buraya yazdığın telefonun yayınlanmasını değilde www.ssk.gov.tr (http://www.ssk.gov.tr)

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/10805711.asp?gid=229

bu açıktan nasıl kurtulacaksın onu düşün bence :)

aidikurt
19.January.2009, 15:47
Sevgili hakan kardeşim saka maka bı yana oncelıkle uyarın ıcın teşekkür ederim.

Sitedeki açık su an kapatılmıştır.Dışardan RaptorRiders üyesi olmayan hiç kimse bundan sonra cep tel isim kangrubu vs gibi bilgileri goremeyecektir.İstersen forumdan uyelıgınden cıkıs yapıp deneyebılırsın.

Ama suna tekrar degınmeden edemıcem RaptorRiders uyeleri siteye ılk mesajlarında nezaket gereği kendini tanıtırlar.O yüzden sana o kadar cok takıldım umarım alınmamıssındır.Ama hiçbir sey için geç değil kendine tanısma kısmında bır baslık acıp tanıtırsan sevınırız.

Syg.

aidikurt
19.January.2009, 15:53
Kupeli dostum,

Her güzelin bir kusuru olur bu forumunda böyle bir açığı olabilir. Google cachdeki tel bilginden 1-2 ay sonra kurtulacaksın

Sen buraya yazdığın telefonun yayınlanmasını değilde www.ssk.gov.tr (http://www.ssk.gov.tr)

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/10805711.asp?gid=229

bu açıktan nasıl kurtulacaksın onu düşün bence :)

sevgılı bulent kardesım ıste o acıkları kapayacak bır baba yıgıt daha dunyaya gelmedı :)

kupeli
19.January.2009, 15:59
İlginize teşekkür ederim.
Not: Tanışma kısmında kendimi tanıttım.

yenikoylu_ua
19.January.2009, 16:22
Kayıtlar uzun kalmıyomuş şimdi baktım artık teller gözükmüyo

aidikurt
19.January.2009, 16:39
kubi kardeşim ben yaparımda olmazmı :)

yenikoylu_ua
19.January.2009, 17:03
Sen zaten aşmışsında google da tutmuyomuş direk düştü numaralar eline sağlık

schumacher__
19.January.2009, 21:34
hocam anasayfa hala firefoxda berbat görünüyor :shock:

RoS
19.January.2009, 21:45
bende şimdi arattım hakketende bilgilerim cıkıor hosuma gitti benimde :)

aidikurt
19.January.2009, 21:51
hocam anasayfa hala firefoxda berbat görünüyor :shock:
hocam onada sıra gelıcek valla ona bu haftasonu bakıca artık bende fırefoz yuklu degıl kontrol etmek ıcın onuda yuklemek lazım bu arada senden baska fırefox kullanan yok herhalde :) ilk defa senden geldı bu sıkayet :)

HONEY
19.January.2009, 22:00
adminim bu başlığı Şikayet ve dilekler olarak değiştir bence :)

schumacher__
19.January.2009, 22:36
hocam onada sıra gelıcek valla ona bu haftasonu bakıca artık bende fırefoz yuklu degıl kontrol etmek ıcın onuda yuklemek lazım bu arada senden baska fırefox kullanan yok herhalde :) ilk defa senden geldı bu sıkayet :)

yalnızca firefox değil, google chrome, opera vb tarayıcılarda da bu problem mevcut, o yüzden ısrarla söylüyorum. Bir mühendis olarak gerek kendi ürettiğimiz sitelerde, gerekse gezdiğim sitelerde çeşitli tarayıcılarla izleme yaparım. Sitelerdeki en basit hatadır cross browser olmaması,o nedenle uyarıyorum.
Ayrıca internet explorer gibi dandik ve problemli bir tarayıcıyı asla kullanmam, sizlere de firefox u denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Eminim ki vazgeçemeyeceksiniz 8)

aidikurt
20.January.2009, 10:24
okey msuatafa kardeşim ılk fırsatta onuda cozucem.

kaanka
20.January.2009, 10:49
Alper kardeşim şimdide üye girişi ile girdiğimiz halde üyelerin isimleri motorsiklet modelleri gibi bilgilerde kayboldu....

arkon
21.January.2009, 00:34
Hangi siteye olursanız olun bilgileriniz google arama motorlarından geçer, insanoğluyuz bazılarımızın özel bilgilerinin görünmesini istememesi doğaldır, bu durumda net' e açık hiçbir site ve kulübe üye olmamanızı tavsiye ederim, ama yukarıda yazdığınız kan gurubu, mafya ilişkisi veya başka şeyler için endişeniz varsa, kişilerin hiçbir yere üye olmasada bilgilerini çok kolay buluyorlar merak etmeyin, üstelik 7 secereye bile ulaşabiliyorlar. :)

carvalho
22.January.2009, 10:28
0533 5731137 cep tel numaram. Basta organ olmak uzere bilumum mafyalara duyrulur...

schumacher__
22.January.2009, 10:36
okey msuatafa kardeşim ılk fırsatta onuda cozucem.

ayrıca farkettiğim birşeyi daha söyleyeyim, sitenin nameserver i uluslararası dns sunucularında doğru kaydedilmemiş.TTnet dns server sunucularından farklı dns sunucusu kullanırsanız siteye bağlanamıyorsunuz.Mesela üniversite farklı dns sunucusu kullandığından orada veya kendim dns sunucumu değişirsem(mesela 4.2.2.2) siteye bağlanamıyorum. Mesela ktunnel.com üzerinden siteye girmeye çalışırsanız, adresin bulunamadığı hatasını alıcaksınız :?

HONEY
22.January.2009, 11:08
Benim numaramda 0 555 499 78 62 sevgili organ mafyası iğneden korkuyorum :)mümkünse yemeğime ilaç koyarak uyutun beni :)

Uzay
22.January.2009, 11:15
Benim numaramda 0 555 499 78 62 sevgili organ mafyası iğneden korkuyorum :)mümkünse yemeğime ilaç koyarak uyutun beni :)

.
.
.

Peki

yenikoylu_ua
22.January.2009, 11:16
Böbreklere dikkat...Kontrol ediyosun dimi arada Bülent....

aidikurt
22.January.2009, 11:37

baba valla bu ıs yogunlugu stresınden azda olsa uzaklastırdın benı koptum valla :cheesy:

HONEY
22.January.2009, 11:45
Sevgili admin benimde site ile ilgili şikayetim var

Ben kendimede bazen teşekkür etmek istiyorum ama buton çıkmıyor :( lütfen acil çözüm üretebilirmisin :)

HONEY
22.January.2009, 11:45
Böbreklere dikkat...Kontrol ediyosun dimi arada Bülent....

amanınnnnn gitmiişşşşşşşşşşş :)

Filiz KAANKA...
22.January.2009, 11:47
DOYMA DOZAJIYLA UYUMA DOZAJI AYNIYSA BİRAZ UĞRAŞTIRIR VE MASRAFA SOKAR SİZİ... UYARMADI DEMEYİN.
EN İYİSİ SİZ HONEY'E ETER KULLANIN SAYIN ORGAN MAFYASI...

pınar52
22.January.2009, 11:54
Sevgili admin benimde site ile ilgili şikayetim var

Ben kendimede bazen teşekkür etmek istiyorum ama buton çıkmıyor :( lütfen acil çözüm üretebilirmisin :)

honey ben sana double double teşekkür ederim :))) biz neciyiz burda :cheesy:

Filiz KAANKA...
22.January.2009, 12:05
E o zaman burada double sorun var demekki : Hem kendi kendine teşekkür edemiyorsun, hem de double teşekkür hiç edemiyorsun. :p

HONEY
22.January.2009, 12:06

Pınarcım sağol :)

Asıl sorun şu ben forumda kendime paso teşekkür etmek istiyorum :)

Mesaj yerine gitmiş midir acaba

Hahahahhahahaha

Filiz KAANKA...
22.January.2009, 12:09
Asıl sorun şu ben forumda kendime paso teşekkür etmek istiyorum :)

Mesaj yerine gitmiş midir acaba

Hahahahhahahaha[/quote],

Çakaaallllll... (by Kaanka.) Sen de mi ?

yenikoylu_ua
22.January.2009, 12:51
Artık teşekkür edince bişi olmuyo biliyonuz demi anlayan anladı herhalde

kaanka
22.January.2009, 18:28
İşi teşekkür butonu ile halledemeyenler başka nick alıp kendisine yalamalık yapıyor, buda ayrı bir organ mafyası.......:x :p:p:p
Ha ha ha ha ha :p

yenikoylu_ua
22.January.2009, 22:46
yh diyorum başka bişi demiyorum heheheheheh