Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : KAFASI ve KOLLARI KUVVETLİ SÜRÜCÜLER ARANIYOR!!!

kawancha
19.February.2009, 16:44
1. Red Bull Soapbox Race İstanbul

Red Bull’un izlerini takip edin ve kendi ellerinizle yarattığınız ev yapımı, motorsuz sürüş makinenizle piste çıkın (tabi, kendinizi sağlama almak için airbag koymayı da unutmayın :)

Çünkü 24 Mayıs’ta 1. Red Bull Soapbox Race’de şu slogan geçerli olacak:

Yerinize… hazır… ileri…

1.Red Bull Soapbox Race’e katılabilmek çok kolay!
Yapmanız gereken tek şey 13 Mart’a kadar 0216 466 47 27 numaralı Red Bull Soapbox Race Başvuru Merkezi’ni aramak…

Yarış bilgileri, program, tarihçe, kurallar ve ödüller hakkındaki tüm detaylar için:
http://www.redbullsoapboxrace.com.tr
info@redbullsoapboxrace.com.tr

http://img58.imageshack.us/img58/4250/131007watermanstreetpronp2.jpg

carvalho
19.February.2009, 16:47
Katılır mıyız RR olarak?
Mekanikerimiz bol maşallah, mini bir bütçeyle olur bu iş.

rakursi
19.February.2009, 18:23
geçen sene yapılan etkinlikleri izlediğimde çok keyif almıştım.
hatta mutlaka katılmak gerek buna demiştim.
ama mekanikten anlayan gönüllü zeki arkadaşlar lazım
eğer çoğunluk sağlarsak neden olmasın fakat bir husus var ki ,
son katılım süresinin bitmesine az kaldı arkadaşlar

delibeygir
20.February.2009, 10:11
walla ben warım sonuçta uzay mekiği yapmicaz heheheh mekik şeklinde bi araçta yapabiliriz tabii :) hatta RR armamızıda koyarız ekip ismide belli ;)

Uzay
20.February.2009, 11:12
walla ben warım sonuçta uzay mekiği yapmicaz heheheh mekik şeklinde bi araçta yapabiliriz tabii :) hatta RR armamızıda koyarız ekip ismide belli ;)

Ne mekiği? :p

foreman
20.February.2009, 21:33
severım çetrefilli şeylerı...
daha onceden haberımız olmus olsa ıdı bu ekıpte olmaktan onur duyardım...
yapardık bısıler...ılk 100 metrede dagılırdı...:)

delibeygir
21.February.2009, 10:21
olsun foreman'ım 100 metre bile gitse bişeydir önemli olan katılıp eğlenmek değilmi.uzaycım ne mekiği diye sormuşsun çakma uzay mekiği.

kawancha
22.February.2009, 22:02
arkadaşlar ilk yapmanız gereken sadece (216) 466 47 27'yi 13 Mart'a kadar arayıp başvurunuzu yapmak. ardından, belirteceğiniz bir adrese yarışmaya katılma kitini gönderiyoruz. kit elinize geçtiğinizde detaylı bilgiyi okuyup yapacağınız projeyi kağıt üzerinde yaratmanızı istiyoruz. ardından proje çiziminizi bize yolluyorsunuz, değerlendirmelerimizden geçtiği takdirde size haber verip arabanızı yarışma tarihine kadar inşaa etmenizi istiyoruz. yani hiçbirşey için geç değil şu an sadece yapmanız gereken bir telefon açıp 13 Mart'a kadar kağıt üzerinde bir proje gerçekleştirmek