Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm dostlara merhaba ve ?

gökmen
27.February.2009, 16:45
Merhaba arkadaşlar... foruma üye olma amacım bilgi almak öğrenmek kısacası tecrubeli arkadaşların fikirlerine önerilerini dinlemek.. umarım güzel olur...

bende ergal raptor almak istiyorum düne kadar almak istediğim DD 250E-9B (http://www.raptorriders.net/search.php?a=6&&b[search]=regal_raptor&b[page]=1&b[sort_field]=date_activated&b[sort_order]=desc&c2=15635&c=15635&sKlasik=1&b[page]=1&c=15840&c2=15840) idi fakat kafama takılan birşey oldu bir sitede gezerken DD 250E-9 gördüm ve karamsarlık oldu yani aralarındaki fark nedir bunları sizlerden öğrenmek istityorum... aralarındaki fark teknik büyüklük küçüklük performans v.s bilgilendirirseniz sevinirim... şimdiden teşekkürler.. bu konu başlığını devamlı takip edicem biran önce bilgi alırsam sevinirim.. artık regal raptorlanmak istiyorum netleşince :)

iyi forumlar...

carvalho
27.February.2009, 16:53
Gökmen, hoşgeldin öncelikle.

Sitemizde bununla ilgili çok yazıldı çizildi, ararsan bulabilirsin ama ben sana kısa bir özet geçeyim.

Öncelikle ikisi de aynı motora sahip.
E9B(class) olanın ön maşası 8 cm daha yüksek ve yere eğimi daha fazla.
Class olan T gidon, diğeri kartal gidon
Class'ta radyatörde tek fan var diğerinde çift.
Radyatör görüntüsü class'ta uzunlamasına dikdörtgen, diğerinde enlemesine

Gördüğün gbi detay farklılıklar var.

Kullanım farklarına gelince, öyle aman aman fark yok. Class T gidon olduğu için sürüş kıvraklığı diğerine göre daha kötüdür demişlerdi ama alışınca scooter gibi kıvıl kıvıl gidiyorsun.

E9B (class) da E9 da seni çok mutlu edecektir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

kaanka
27.February.2009, 16:54
Öncelikle aramıza hoş geldin... Aralarında tek fark gidon şekli performans ıvır zıvır hepsi aşşa yukarı aynı...
İkisine de otur bak hangisinin sana yakıştığını düşünürsen onu al...8)

RoS
01.March.2009, 21:50
hoş geldiniz...

matemmatik
01.March.2009, 22:03
Hoşgeldiniz hocam...
Sağolsun Selçuk abi bize söz bırakmamış :) Zaten söylenildiği gibi mekanik açıdan hiçbir fark yok sadece görüntü farklı...
Bakınız sitemizin bit pazarında benimki de dahil satılık 5 adet 250cc 1 adet de 125 cc RR mevcut. Hatta bi kereden daha büyük birşey alacağım diyecek olursanız 650cc motosikletler bile var ;)

aslanburclu
01.March.2009, 23:55
arkadaşım hoş geldin.

yeşilkapak
15.March.2009, 22:28
Hoş geldin

gençer
17.March.2009, 19:00
hoşgeldin umarım motoru alınca sitemizi unutmaz gezilerimize katılımcı olursun!!

aidikurt
18.March.2009, 12:20
gökmen kardeşim aramıza hosgeldın
arkadaslarında dedıı gıbı ıkısı arasında pek bır fark yok hangısının goruntusu hosuna gıderse onu al.

gidikurt
18.March.2009, 19:51
Aramiza Hoşgeldin:)

Tayfun
20.March.2009, 00:09
Hoşgeldin dostum...