Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul Maltepeden selamlar

Berkboyar
05.March.2009, 22:10
ben istanbul malteoeden aranıza yenı katıldım daha önce comet motosiklet kullanıyordum we cruıser a bınmek ıstıyorum raptorlarda hoşuma gıtmıyor degıl hanı bıraz bılgıye ıhtıyacım war

Airbrush
05.March.2009, 22:22
selamlar,hosgeldınız:D

ugurcuk
06.March.2009, 01:29
hoşgeldin aramıza ne tür bir bilgiye ihtiyacın varsa burada sana yardım edebilecek bir sürü raptorriders mevcut. sen sadece türünü söyle :D

jazztime
06.March.2009, 01:49
Hoşgeldin sefalar getirdin

Eileithyia
06.March.2009, 05:36
Hoşgeldin arkadaşım, Anadolu yakası ekibi çoğalsın 8)

Bu arada aslında anadolu yakasında acaip fazla RR görüyorum ben özellikle Koşuyolu ve Acıbadem taraflarında ama ne hikmetse sitede katılımcı anadolu yakalı arkadaş az var.

Tayfun
06.March.2009, 18:52
Hoşgeldin arkadaşım, Anadolu yakası ekibi çoğalsın 8)

Bu arada aslında anadolu yakasında acaip fazla RR görüyorum ben özellikle Koşuyolu ve Acıbadem taraflarında ama ne hikmetse sitede katılımcı anadolu yakalı arkadaş az var.

Sen necisin orda hanfendi peki, gördüğün motoru durduracan verecen eline sitenin adresini hepsi bu kadar :p hayret bişe.

Sende hoş geldin genç kardeşim, sen bize paradan ve ruhundan haber ver gerisini biz hallederiz merak etme...8)

Eileithyia
07.March.2009, 03:45
Ahhah oldu Tayfuncum başüstüne:mrgreen:

Tayfun
07.March.2009, 14:35
Ahhah oldu Tayfuncum başüstüne:mrgreen:

Tamam kizum rahat :mrgreen:

Uzay
07.March.2009, 14:42
Hoşgeldinnn

RoS
07.March.2009, 19:35
hoş geldiniz...

X__utku__X
07.March.2009, 19:36
hoşgeldin.

adalı
07.March.2009, 22:02
selam arkadaşlar. zor da olsa üye olmayı başardım ve aranızdayım tanışalım ,görüşelim, toplanalım, gezelim.

foreman
08.March.2009, 01:14
arkadasım aramıza hosgeldın...

selam arkadaşlar. zor da olsa üye olmayı başardım ve aranızdayım tanışalım ,görüşelim, toplanalım, gezelim.

abı sızde aramıza hosgeldınız velakın kendı tanısma topıgınızı acarsanız sızı daha ıyı tanıma fırsatı yakalarız...

bu arada ben fatıh.sızınle cennett'ın gırısınde tanısmıstık...
herhangı bır konuda yardıma ıhtıyacınız olursa buradan bızlerle paylasabılırsınız...
elımızden gelenı yaparız..