Orijinalini görmek için tıklayınız : slm arkadaşlar
adalı
08.March.2009, 22:24
merhaba arkadaşlar, bu piyasada yeni sayılırım, nereye ne yazılacağını, nerden giriş yapılacağını pek bilmiyorum sizlerin yardımlarıyla düzelteceğimi umuyorum. sevgili fatih kardeş senide bir gördük ir dahada aradık bulamadım. ehliyetim olmadığından yola çıkmaya çekiniyorum. hafta sonu yada akşam saatlerinde toplanılan bir yer varmı?
aidikurt
09.March.2009, 11:15
aramıza hosgeldin abicim.Bulusmaları hava durumundan dolayı bır suredıer yapamıyorduk ama tekrardan baslıyıcaz.Ana sayfadan bulusma oldugu zaman takip edebılırsın bulusma olunca kocaman bir bulusma banner koyuyoruz emın ol farkına varırsın :)
gençer
09.March.2009, 12:19
aramıza hoşgeldin, en kısa zamanda A2 almak nasibolur inşallah..
carvalho
10.March.2009, 09:49
Erdal abi, hoşgeldin aramıza.
Havalar düzeliyor, buluşmalara, gezilere ufak ufak başlarız... seni de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyarız...
gidikurt
10.March.2009, 10:12
aramıza hoşgeldiniz
foreman
12.March.2009, 22:29
erdal abı aramıza hos geldınız...
cennet mahallesınden bı abımızın burada olması benı cok memnun ettı...
bana sordugun kask ıle bılgılerı bırazdan paylasacagım...
kalıcı ve katımımcı olman dılegımle...
yolunda acık olsun bahtın da...
http://www.raptorriders.net/forums/showthread.php/en-guvenli-20-kask-sharp-4071.html?t=4071
Tayfun
12.March.2009, 23:18
Hoş geldiniz...
yeşilkapak
15.March.2009, 22:31
Hoş geldin ehliyetini en kısa zamanda alırsın inşallah..
adalı
16.March.2009, 00:12
hoşgeldin temennilerinize teşekkür ederim arkadaşlar, hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum,belki biryerlerde görüşme imkanı olur diye ama maalesef her hafta sonu yağmurlu oluyor. bu hafta sonu fuarda görüşürüz sanırım.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.