Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Önce kamyona sonra bariyere (gazete haberi)

yenikoylu_ua
10.March.2009, 14:23
ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ HABERİ HEPİNİZ OKUMUŞSUNUZDUR.KAZADA YARALANAN BAYAN ARKADAŞ HALA YOĞUN BAKIMDA VE KANA İHTİYAÇ VAR KAN VERMEK İSTEYENLER OLABİLİR DİYE ARKADAŞIMDAN GELEN BU DUYURUYU YAPMAK İSTEDİM.

KEMAL KARDEŞİMİZE ALLAHTAN RAHMET TÜM SEVENLERİNE VE MOTOSİKLET TUTKUNLARINA BAŞ SAĞLIĞI HANDE HANIMADA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.

Arkadaşlar

Arkadaşım Kemal kaza sonucu hayatını kaybetti.Kız arkadaşı hastanede yogun bakımda.kan ihtiyacı var.0 RH+
Kartal Devlet Hastanesinde yatmaktadır.Adı Hande Diker....

İrtibat Tel:0539 738 22 31 - Özgür Sipahioğlu

Önce kamyona sonra bariyere

10 Mart 2009Eray EROLLU/İSTANBUL.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}TEM’de bir araç tarafından sıkıştırılınca motosikletiyle önünde giden kamyona, ardından da bariyerlere çarpan Kemal Coşkun öldü. Kız arkadaşının ise bacağı koptu.

TEM Otoyolu Samandıra sapağında önceki gün 17.00 sıralarında plakası alınamayan bir araç tarafından sıkıştırılınca, geçen yıl aldığı, 34 DR 3756 plakalı Yamaha Fazer motosikletiyle önünde giden kamyona arkadan çarpan Kemal Coşkun (32) hayatını kaybetti. Yol kenarındaki bariyerler, motosikletin arkasında oturan, üzerinde tam korumalı giyisiler bulunan Hande Diker’in ise sağ bacağını dizinin altından kopardı. Diğer bacağında da kırıklar olan Hande Diker (31), Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Annesi telefonla aradı

Kazadan hemen sonra, bir pazarlama şirketinde çalışan Kemal Coşkun’un cep telefonu çaldı. Arayan annesi Zeynep Coşkun’du. Telefonu açan polis memuru, "Merak edecek bir şey yok. Oğlunuz kaza geçirdi. Hafif yaralı, hastaneye götürüyoruz" dedi. Zeynep Coşkun, acı haberi hastanede aldı.

carvalho
10.March.2009, 15:13
Benim kan grubu A Rh (+) :(
Kazayı olay sonucu sıkışan trafikte bekleyen bir arkadaşımdan duydum ben de bugün. Ölen kardeşimize yüce Allah'tan rahmet dilerim.

Hande arkadaşımız da umarım en kısa sürede şifa bulur.

aslanburclu
10.March.2009, 16:26
ne diyeceğimi bilemiyorum ........ölen kardeşimize allahtan rahmet hande kızımızada acil şifalar diliyorum

Tayfun
10.March.2009, 18:38
Çok üzüldüm kanım çekildi resmen ya, son durum nedir acaba ???

Uzay
10.March.2009, 21:35
:( Allah rahmet eylesin. Artçıya da Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Ölen arkadaşa tabii ki de çok üzüldüm ama artçıya daha çok üzüldüm :(

HONEY
10.March.2009, 21:36
Allah rahmet eylesin :(

Kaza haberlerini gördükçe soğumaya başlıyorum bu şeytan işinden :(

matemmatik
11.March.2009, 00:03
Allah'tan merhuma rahmet, yaralıya şifa, dost aile ve tüm motosiklet camiasına da sabır ihsan etmesini diliyorum... İnşallah bu son olur...

X__utku__X
11.March.2009, 00:34
Ölen abimize Allahtan rahmet,hande ablamızada acil şifalar diliyorum.Allah geride kalanlara en çokta hande ablaya sabır versin kurtulursa inşallah.2 gündür aklımdan çıkmıyo hande ablanın fotoğrafları.

chopell
11.March.2009, 00:56
çoook üzgünümm... :(:(

agresus
11.March.2009, 01:24
Ne denirki; Mevlam ölen kardeşimize rahmet, yaralı kardeşimize şifa, kalanlara da sabır versin ama şu magandalarında tez zamanda belalrını... neyse... :x

Filiz KAANKA...
11.March.2009, 10:03
Çok üzüldüm... Allah'tan rahmet diliyorum . Yaralanan arkadaşımızla ilgili bilgisi olan var mı acaba... Ne durumda? İnşallah iyileşir de ne kadar iyi olabilir insan böyle bir olaydan sonra.Allah yardımcısı olsun...

Son zamanlarda ne çok duyduk böyle haberleri.Üstelik dün iki tane birden.İnsan böyle durumlarda çok sıcak bakamıyor motosiklet olayına.Hep aklıma SEVDİĞİM İNSAN ve sevdiğim insanlar geliyor. Ya O olsaydı, ya onlar olsaydı diye düşünmeden edemiyorum..Bu anlamda sevgili Honey; sana katıldığımı belirtmeliyim.

Sadece sizin tecrübeli ve dikkatli olmanız yetmiyorki... Bu kazanın olmasına neden olan nasıl bir insandır ya da insan mıdır anlayamıyorum.

Motosikleti ilk aldığımızda eve getirirken burun buruna geldik böyle bir durumla. Ben arabada, canım eşim Alper Kaanka motosiklette gözümün önünde arabanın biri yol ayrımını kaçırmamak için onu sıkıştırdı ve eminim bilinçliydi, neye uğradığımı şaşırdım. Bu bir motosiklet değil de araba olsaydı bu kadar rahat davranamazdı. O araç sürücüsü için o an ne hissettimse şu an hala aynısını hissediyorum.Durdurup şöyle bir yakasından silkemedimya, hala içimde aynı öfke...

Allah hepinizi korusun arkadaşlar...

carvalho
11.March.2009, 10:59
Çok değil, iki gün önce. Sabah işe gitmek için arabamla siteden çıktım, kuzeni almak üzere. Ara yollardan ilerlerken kavşaklardan birine yavaşlayarak girdim. Soldan herhangi bir araç geldiğini görmedim, belki de park eden araç görüş açımı kapattı, tam hatırlamıyorum. Yolu yarıladığımda solumdan şimşek gibi bir araç geldi, tam sürücü koltuğuna çarpacakken reflex ani gaza basmamla arka sol kapıdan çaktı. Benim araç sürüklenip 90 derece dönerek yanda park etmiş araca çarparak durabildi.

Hasar masar bunlar halledilir de kaza olur olmaz aklıma geldi, YA MOTORLU OLSAYDIM!!! YA BANA ÇARPAN MOTORLU OLSAYDI!!!

Motordan soğumak değil de eski heyecanımı ben de yitiriyorum trafikteki bu dallamalıkları görünce.

Pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz.

Ama hayat inadına devam ediyor, biz de inadına sıkı sıkı sarılacağız hayata...

Yaralı Hande kardeşimize tekrar acil şifalar...

bilgihan
11.March.2009, 15:33
İnsanın yollarda ki komplex yüklü cahillere isyan etmemesi imkansız.
Rahmetlinin toprağı bol olsun.. Yaralı arkadaşımızda umarım en kısa zamanda hem bedensel hemde ruhsal olarak sağlığına kavuşur.İkisinin de yakınlarına Allah sabır versin..

Bir hatırlatma yapmak isterim..Acil ameliyatlarda aranan kan ,kan bankasından hemen sağlanıyor..Kaç ünite kan kullanıldıysa o kadarını geri istiyorlar ve gelecek kanın grubu önemli olmuyor.Yılbaşından hemen önce annemde aynı hastanede acil ameliyata alındığında ,başıma geldiğinden biliyorum..Kan verebileceklerin kan grupları önemli değil.

saygılar

HONEY
11.March.2009, 16:00
Bayan arkadaşıda hastanedeki yaşam savaşını kaybetmiş Allah rahmet eylesin :(

carvalho
11.March.2009, 16:52
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır ve metanet ihsan eylesin :(:(:(

getto
11.March.2009, 16:57
Allah rahmet eylesin :(

Kaza haberlerini gördükçe soğumaya başlıyorum bu şeytan işinden :(

aynen.. ya nebiçim bi ülkede yaşıoz ya

gidikurt
11.March.2009, 18:48
vefat eden arkadaşlara allahtan rahmet ,yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Tayfun
11.March.2009, 19:12
Allahımdan diliyorum ki 2 cana acımadan kıyan insan mahsenlerde güneş yüzü görmeden acılar içinde can versin, ama burası öyle bir memleket ki gene her zamanki gibi hızlıydı safsatasıyla motosikletliyi suçlu çıkarıp cinayet işleyeni 6 ayda serbest bırakırlar, giden güller can yakar kalan suçlular ise sefa sürer.

Ölen 2 motorcu kardeşimizide rahmet diliyorum allahtan, elden başka birşey gelmiyor malesef.

chopell
11.March.2009, 19:43
allah rahmet eylesin.. :( :(:(

kayar2
12.March.2009, 00:57
allah rahmet etsin yaralı kardeşimede acil şifalar dilerim bu memlekette aman dikkat edelim bizi kimse görmez degerde vermez lütfen dikkat edelim

delibeygir
12.March.2009, 14:25
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır ve metanet ihsan eylesin http://www.raptorriders.net/forums/../images/smilies/GreenColorz4_PDT_05.gifhttp://www.raptorriders.net/forums/../images/smilies/GreenColorz4_PDT_05.gifhttp://www.raptorriders.net/forums/../images/smilies/GreenColorz4_PDT_05.gif:(:(:(:(

darkened
12.March.2009, 17:16
Allah rahmet eylesin ölen arkadaşlara.:( kötü bir durum hakikaten, cahil ve bilinçsiz sürücüler var olduğu sürece böyle olaylarla karşılacağız. ben motoru alalı 6 ay oldu ve 1 sefer trafiğe çıkabildim korkumdan motor kullanamaz oldum, sadece ehliyet almamı sağladı bu motor o kadar. ceza yaptırımı olmayan, insan canının hiçe sayıldığı ve motosikletli sürücülere dikkat edilmediği, yok gibi davranıldığı güzel ülkemizde Allah hepimize kazasız sürüşler versin

carvalho
12.March.2009, 17:24
Ölüme inat yaşayacağız, hayata tutunacağız...
Bunun için de motor kullanacağız...

Motorsuz hayat hayat mıdır ki???

aidikurt
12.March.2009, 19:22
allah rahmenet eylesın gene can sıkıcı bır haber valla.insan duyduykca dıken dıken oluyor.allah gerıde kalanlara sabır versin.mekanı cennet olsun.

KUDUROCK6134
12.March.2009, 21:24
allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun....

aslanburclu
12.March.2009, 21:29
aşağıda verdiğim linkten ( görüntüden) mümkün olduğu kadar aklımıza bişeyler yazalım

http://vidomido.superonline.com/video/2009/02/22/14387.html

foreman
12.March.2009, 23:35
allah rahmet eylesın...
aılesıne allah sabır versın...
bır kac hafta once bı arkadımızı gomdum.orada kı kalabalıgı ve aılesının feryadını halen duyarım...
ates dustugu yerı yakıyor...

ben mı kacırdım yoksa yazılı ve gorsel basın bu haberı vermedı mı?

yasar abı bu vıdeoda kı gıbı bı olay gecen gun benım basıma gelıyordu...
solumda gıden ve anıden uzerıme kıran bı otobusun altında kalmaktan son anda kurtuldum...bu arada arkamdan gelen ve tepe lambaları yanan ekıp otosuda olaya mudahale etmedı...
otobuscu gormedı.ne acıdır kı polıs te gormerdı...

aglarsa anam aglar...
gerısı görmez bıle....:x

pınar52
13.March.2009, 00:38
allah rahmet etsin. cok uzuldum :(insan korkuyor valla. hepınız allaha emanet olun arkadaslar... dikkatli sürüşlerrrrr

bozkurt
14.March.2009, 22:29
İlk duyduğumda çok üzülmüştüm.Şimdi üzüntüm ikiye katlandı.
Mekanları cennet olsun.Allah rahmet eylesin.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.