Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : özledim ...

carvalho
19.March.2009, 14:42
Gezi katılımcılarını akşam siteden son kez kontrol etmeyi
Çantayı, eşyayı akşamdan hazırlayıp üstüne kıyafetlerimi koyup, yarınki gezinin düşüyle uyumayı,
Sabah uyanır uyanmaz kask vizörümü temizlemeyi
Telefonda “evet abi, 8:30’da carrefour’da” demeyi
Motoru sabah serinliğinde son kez silip parlatıp şımartmayı,
Çantayı, çadırı, pılı, pırtıyı motora yükleyip motorun yüklü haline tebessümle şöyle bir bakmayı,
Carrefour’da tekeri döndürmeden önce gezi coşkusuyla dostlarla makara kukara yapmayı,
Kıvıl kıvıl yollarda süzülmeyi
Yol boyu verdiğimiz molaları
Molalardaki cüceleri J
Varınca şöyle bir gerinip mis gibi havayı iliklerime kadar solumayı,
Çantaları motordan indirip çadır kurma telaşını
Yatak şişirme faslını J
Çakırkeyif gecede sabaha kadar doyumsuz muhabbeti,
Bunları can dostlarımla birlikte yapmayı

Çok ama çok özledim

Haydi artık ısınsın havalar, vuralım kendimizi yollara

YOL YAPALIM YOL!!!!!

yenikoylu_ua
19.March.2009, 17:02
Az kaldı az sık dişini şu kar dursa hava açıcak ama durmuyo bi türlü kış gerimi geldi ne

Tayfun
19.March.2009, 19:11
Ula selçuk senin 8.30 carrefoura geldiğin hangi tarihte görülmüş, hep rotarlı olarak 10 da geliyon sen :p

Ha bide çakırkeyif gecelerde mangalda kabıyla beraber tavuk kızartmanda ayrı bir keyif verici gerçekten hehehehehe :p

Şaka bir yana bende çok özledim, içimdeki kurtlar yılan oldu, deli beygirle malum gecelerde motor sürüp planlar yapıyoruz inceden, havaya 1 ay daha müsade, ondan sonra taşta yağsa yollardayım abi, can dostlarımı beklerim mujuksss.

BULL
20.March.2009, 00:18
benim reşo yakıtım hazır beyler

yapalımmı bi abant :p:p:p

doğan
20.March.2009, 01:22
hazirandan önce abanta gitmem :mrgreen:

carvalho
20.March.2009, 10:17
Ula selçuk senin 8.30 carrefoura geldiğin hangi tarihte görülmüş, hep rotarlı olarak 10 da geliyon sen :p

Ha bide çakırkeyif gecelerde mangalda kabıyla beraber tavuk kızartmanda ayrı bir keyif verici gerçekten hehehehehe :p

Olm zaten 8:30 da gelmeyi demedim mahsus, telefonda söylemeyi dedim :mrgreen:
antrikotlar bitince sıra tavuklara gelmişti ,n'apiim... tavukları mideye indirirken öyle demiyordun ama :)
Bizim asıl efsane gezimiz Kartalkaya'ydı dii mi zabitim. 8 kere falan yağmurluk giy çıkar :)

arkon
20.March.2009, 10:22
Seçuk senin bu yaptığına hainlik derler. :x
Ayı ininde uyurken rüyasında armutla bal görür, ama açlığını hissettirmez, şimdi sen ayıyı uyandırıyon, ayıcık ininde, karnı aç, dışarı soğuk, arılar bal yapmamış, armutlar olmamış.
Seni şiddetle kınıyoruuuuuuuuuuuuuumm. :mrgreen:

carvalho
20.March.2009, 10:26
Faruk Abiciğim, havalar ısınıyor, arılar 15 güne kalmaz bal yapar, biz RR ayıları da baldan bala gezip dururuz :)
Bu sene seninle birlikte sürüş yapmamak olmazzz. Yol tecrübelerinden daha faydalanamadık :)

delibeygir
22.March.2009, 12:35
yaz gelsin aaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttııııı ııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!! !!!

CARAMON
22.March.2009, 20:02
Arkadaşlar Ben ümit
Artik Samsundayim..(((

Alperden Aldiğim Motor çürük çiktiği Için Yazdan Buyana Pek Kullanamadim Ama Satabilirsem Hemen Kurtulup Düzgün Bi Motor Alacağim.

Karadenize Gelirseniz Beklerim Ewime.....)))))