PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pek Yakinda Burada...... :)

HONEY
25.April.2009, 21:25
COMING SOON ....

Merak edin biraz :)

foreman
27.April.2009, 01:03
benım ıcın suprız olmayacak...
ben bılıyorum...:)

HONEY
27.April.2009, 07:12
benım ıcın suprız olmayacak...
ben bılıyorum...:)

Hahahaha olacak bence :)

Bilmiyorsun :)

Biliyormusun yoksa :)

doğan
28.April.2009, 10:02
Evet Honeyin yakında dediği gün geldi ve ben uzun zamandır hayalini kurduğum yeni motoruma kavuştum.
Artık bir Yamaha FZ6 FAZER sahibiyim. Dün akşamdan beri keyfim inanılmaz yerinde. yüzümde sürekli bir gülümsemeyle geziyorum. Bu mutluluğumu siz dostlarımla paylaşmak istedim.
Yeni motoruma kavuşabilmemde çok büyük yardımları olan Honey, Kaanka Ve barış (Honey'in kuzeni) a çok teşekkür ederim.
Henüz Resim Çekme imkanım olmadı ama renk ve model olarak bir benzerini koyuyorum.

doğan
28.April.2009, 10:04
http://img151.imageshack.us/img151/1180/fazer21.jpg (http://img151.imageshack.us/my.php?image=fazer21.jpg)

gata
28.April.2009, 10:24
Hayırlı olsun kardeşim. benimde çok beğendiğim hayallerimi süsleyen bir morotor. allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

ugurcuk
28.April.2009, 12:46
daoğanım hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.

sıra bull ve tayfunda onlarda değiştirdimi eskilerden kimse kalmıyacak regalli :)

yenikoylu_ua
28.April.2009, 15:58
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah rüzgarın hiç eksilmesin

sıra bull ve tayfunda onlarda değiştirdimi eskilerden kimse kalmıyacak regalli :)

Motorunu değişenler regalcileri unutur olmuş Doğan sakın sen böle olma emi kardeşim.8)

Uğur bittin sen bittin :x:x

doğan
28.April.2009, 17:06

teşekkür ederim uğurcum. Allah herkesin gönlüne göre versin. önemli olan motorlarımızın markası modeli değil. yeterki birlik beraberliğimiz hiç bitmesin.

doğan
28.April.2009, 17:07
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah rüzgarın hiç eksilmesin

Motorunu değişenler regalcileri unutur olmuş Doğan sakın sen böle olma emi kardeşim.8)

sağol abi. darısı başına. bizim grubumuzda kimse kimseyi unutmaz merak etme sen 8)

Airbrush
28.April.2009, 19:52
hayırlı ugurlu olsun cok sevindim:D ,kazasız yolculuklar

CapiTan QusDo
28.April.2009, 20:05
Heyttt Motor Bozulur Yada Deişir Yada Diş Tutmazzz Ama kaLpLerrr REgalle Atarr UleyNnNn Varmı RegaLdeki KardeşLik Bağlılık DürüsTLükk... Yakarımmm Bu ŞeHRi bEE HEEYTTt İçinde motorlarda yanar sonraaa 8) Yeniköylü abiii kalplerimizden sevgiliyi eksik etmeyelim yeter :mrgreen:

Doğan Arkadaşımmm Yeni motorun hayırlı uğurLu olsun benim gibi :) Allah kaza bela Vermez inş nediyimm Güle güle kullann.!! :shock:

carvalho
28.April.2009, 20:46
Doğancım, hayırlı uğurlu olsun. Nice km ler yapalım hep beraber...

perioğlu
28.April.2009, 21:58
hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah kaza bela vermesin güle güle kullan8)

ugurcuk
28.April.2009, 22:30

hmmm öööö iiiiiii mmmmmm eeeeeeee

abi şöle oluyor sen ihtiyar heyetinden olduğun için sen bu motoru kullanan kült sınıfına geçtin artık kino baba gibi :)

shopar
28.April.2009, 22:35
Doğancım kazasız belasız kullan inşallah.hayırlı uğurlu olsun.

BULL
28.April.2009, 22:47
way kardeşim benim hayırlı uğurlu olsun yeni motorun :p

ama bu motorlarla pek iyi yol yapılmıyormuş diye duydum :?

yola grupla beraber çıkıyosun, gazı açıyosun

bir süre sonra durup grubu bekliyosun

sonra yine gaz, sonra dur bekle...

cık cık pek rahat değil... regal daha iyi... :p:p:p

agresus
28.April.2009, 23:56
Allah kaza bela vermesin kardeşim... Amman dikkatli kullan, altında ki makinada r6 motoru var... hayırlı sürüşler inşallah...

foreman
29.April.2009, 00:36
dogan'ım....
tebrık ederım...Allah kaza bela vermesın..
gercekten cok hoş bır makına...
ınsallah ılk cuma bulasmasında yakından ıncelerız..
model ve fıyat belırtmedın mı yoksa benmı okuyamadım...?

zeko
29.April.2009, 00:39
hayırlı olsun ins kzasız belasız kulanırsın:d

GÖLGE
29.April.2009, 00:40
dostum tekrar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.

matemmatik
29.April.2009, 01:10
Allah hayırlı uğurlu etsin, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

RızaHoşgör
29.April.2009, 09:04
Doğanım güle güle binmeyi nasip etsin Mevlam. Tekerine taş değmesin.

doğan
29.April.2009, 10:03
Doğancım, hayırlı uğurlu olsun. Nice km ler yapalım hep beraber...

Sağol Selçukcum. kazasız belasız nice km ler yaparız inşallah hep beraber.

doğan
29.April.2009, 10:05
way kardeşim benim hayırlı uğurlu olsun yeni motorun :p

ama bu motorlarla pek iyi yol yapılmıyormuş diye duydum :?

yola grupla beraber çıkıyosun, gazı açıyosun

bir süre sonra durup grubu bekliyosun

sonra yine gaz, sonra dur bekle...

cık cık pek rahat değil... regal daha iyi... :p:p:p
Teşekkür ederim kardeşim. Allah razı olsun.

doğru söylüyorsun valla. eskiden ne güzeldi. herkes beni beklemek zorunda kalıyordu :cheesy:

doğan
29.April.2009, 10:07
Allah kaza bela vermesin kardeşim... Amman dikkatli kullan, altında ki makinada r6 motoru var... hayırlı sürüşler inşallah...
Sağol Agresusum. Motorun gücünü farkındayım. valla tırsmıyorum desem yalan olur. nede olsa ilk yüksek cc li motorum. ama zamanla alışacağım galiba. şu anda çok iyi anlaşıyoruz.

doğan
29.April.2009, 10:10
dogan'ım....
tebrık ederım...Allah kaza bela vermesın..
gercekten cok hoş bır makına...
ınsallah ılk cuma bulasmasında yakından ıncelerız..
model ve fıyat belırtmedın mı yoksa benmı okuyamadım...?
Teşekkür ederim foreman'ım. Motor 600 cc, 98 beygir, 2007 model, 20.000 km de 10350 tl ye aldım.

doğan
29.April.2009, 10:12
Doğanım güle güle binmeyi nasip etsin Mevlam. Tekerine taş değmesin.
Sağol Rıza abi. Hep birlikte inşallah.

aidikurt
29.April.2009, 11:01
canım kardeşim yenı motorun hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın.RaptorRiders CC büyütmeye devam ediyor 8)

Bu arada soyle motır ustunde cafcaflı bır resım cekıl sıteye koyda gorelım!!!Merak ettik birbirinize bakalım uyum saglıyormusunuz :)

gençer
30.April.2009, 00:37
doğancım hayırlı uğurlu olsun ..bence artık çeneden açılırı bi kenara atıp fullface bi kask alman gerekecek. bu makinayla çeneden açılır = çok gürültü, rüzgar sesi, fazladan risk demek olur. allah herzaman hepimizi korusun ama bu makina regal gibi 100 ü geçince rahatsız etmiyeceğinden artık süratte üstlimiti ayarlamak motorun insiyatifinde değil sende o yüzden korumalarınıda elden geçirmekte fayda olabilir.. Allah güle güle binmek nasıbetsin, darısı başımıza artık::)))

emrahkucukgirgin
30.April.2009, 09:49
Doğanım

güle güle bin abi.. allah kaza bela vermesin. hayırlı olsun...

chopell
30.April.2009, 11:47
:) doğru yolu bulmuş biri daha.. :) kazasız belasız mutlu sürüşler.. ;)

Uzay
01.May.2009, 12:20
Hayırlı olsun, Allah kazalardan korusun

HONEY
01.May.2009, 14:06
Doğancım hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip etsin

10 numara motor aldın, güle güle kullan

deli makina ÇOK ÇOK DİKKAT DİKKAT DİKKAT dostum

darkened
01.May.2009, 21:54
hayırlı olsun kazasız sürüşler

doğan
02.May.2009, 18:50
canım kardeşim yenı motorun hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın.RaptorRiders CC büyütmeye devam ediyor 8)

Bu arada soyle motır ustunde cafcaflı bır resım cekıl sıteye koyda gorelım!!!Merak ettik birbirinize bakalım uyum saglıyormusunuz :)
Sağol adminim. valla bi türlü fırsat olmadı resim çekmeye. ama ilk fırsatta koyacağım.

doğan
02.May.2009, 18:53
doğancım hayırlı uğurlu olsun ..bence artık çeneden açılırı bi kenara atıp fullface bi kask alman gerekecek. bu makinayla çeneden açılır = çok gürültü, rüzgar sesi, fazladan risk demek olur. allah herzaman hepimizi korusun ama bu makina regal gibi 100 ü geçince rahatsız etmiyeceğinden artık süratte üstlimiti ayarlamak motorun insiyatifinde değil sende o yüzden korumalarınıda elden geçirmekte fayda olabilir.. Allah güle güle binmek nasıbetsin, darısı başımıza artık::)))
Sağol Gencer'cim. İnşallah sanada kısmet olur yakın zamanda. darısı seninde başına. kaskı motoru aldığımın ertesi günü değiştirdim. full face schubert s1 aldım. rüzgar sesinden eser yok. çok memnunum.

doğan
02.May.2009, 18:56
Doğancım hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip etsin

10 numara motor aldın, güle güle kullan

deli makina ÇOK ÇOK DİKKAT DİKKAT DİKKAT dostum
Çok teşekkür ederim dostum. Senin gazın,desteğin,yardımın, ilgin alakan olmasaydı zor alırdım. çok emeğin geçti. herşey için teşekkürler. Sen GS 1200 alırken söz bende senin için koşturucam :cheesy:

emresahin
05.May.2009, 13:12
Güle güle kullan,
benim de hayelim olan bir model,
inşallah bende seneye fotoları koyarım.