PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese merhaba

Ferd@
29.May.2009, 03:29
Herkese merhaba arkadaşlar

Ben Ferda 44 yaşındayım istanbul çekmeköyde oturuyorum petrol sektöründe emniyet ve güvenlik konusunda eğitmenlik ve danışmanlık yapıyordum :( 1 hafta önce uzun araştırmalar sonucu ilk motorum dd 250 9b aldım hala müşür problemi yaşıyorum 70 c de açan müşüru ve km telini bugün takdırdım ama fan müşürun fanı geç açması nedeniyle hararet ledi sürekli yanıyor ve motora zarar gelir korkusuyla molalarla kullanıyorum bu sorunu çözecek iyi bir servis konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Haftalık toplantılarınız oluyormu sizlerle tanışmak isterim bende tevellüt sizde tecrübe olduğu sürece iyi anlaşacağımıza eminim :D

Sevgiyle ve dostlukla kalın 8)

İsim :Ferda
Y. yer : İstanbul - Çekmeköy
İş Eğitmen
Motor : dd 250 9b

cenkerdemir
29.May.2009, 08:42
merhaba hoşgeldiniz ne eğitimi veriyorsunuz?

aidikurt
29.May.2009, 09:16
Motosiklet ruhunun ve dostlugun en güzel paylasıldıgı RaptorRiders Motosiklet forumuna hosgeldiniz.
İstanbulda onerebılecegım usta olarak sıtemızınde sponsoru olan ali usta var abicim.Yasadıgın problemlerı hemen cozebılır.
Haftalık bulusmalara gelınce portaldan bulusmalar duyuru yapılır ordan takıp edebılırsın ılk bulusmada gorusmek dılegıoyle.

Tayfun
30.May.2009, 12:33
Ferda abicim hoş geldin, senin problemin müşür değil termostat açmıyor büyük ihtimalle ve hararet yapıyor motor, ya olduğu gibi söktür şimdi yaz kışa kadar idare eder termostatsız yada değiştirttir karar senin.

sipsivri
02.June.2009, 15:51
Hoşgeldin Ferda

bozkurt
03.June.2009, 10:29
Hoş geldin.Motorunla keyifli sürüşler.
Sorunu kafana takma kolay hallolur.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.