Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba
merhaba benim adım hasan öztamer 2,01 metre boyundayım chopper motosikletlere ilgim var benim gibi insanlar için uygun raptor un su soğutmalı ve diğer çinlilerwe nazaran kaliteli ve dayanıklı olduğunu duydum en kısa zamada almak istiyorum ama izmirde nerde satılıyor bilen öm yazsın
kayar2
06.July.2009, 23:59
mrb hasan kardeşim hoş geldin aramıza heralde motorda ilk deneyimin olacak boyun uzun maşallah bencde yeni 350 cc ler uygun sana izmirde nerde satılıyor bilmiyorum ama bulursun bir dene ona göre oturumuna bak öyle al derim sonra 2 kat kullanma belin dizlerin agrır bol sürüşler
sağol tanıdığımın cruiser motouma oturdum ana dizve belden hiçde rahatzız olmadım motoru çalışır halde test etmedim oturedum selesine ayaklarımla beş adım ileri gittim
cenkerdemir
08.July.2009, 07:46
hoşgeldin gönlüne göre motoru bulman dileğiyle.
carvalho
08.July.2009, 07:59
Hoşgeldin.
aidikurt
08.July.2009, 09:26
sevgili kardeşim aramıza hosgeldin katılımcı ve paylasımcı olman dılegıyle.
benım sana tavsiyem sahibinden.com 'a gir izmir ve yakın cevresındekı az kullanılmıs temız regalraptor'lara bak gıt gor begen ve al.
kaanka
08.July.2009, 09:49
Aramıza hoş geldin...
emresahin
09.July.2009, 17:15
özelden 250 cc için mesaj yazdım.çetincan da bizim motorumuzu görebilirsin 250 cc 150 km de siyah -
350 cc görmek istersen karataş lisesi(konak-göztepe sahil yolu üstünde liseyi görürüsün) nin karşı köşesinde site fırınının hemen yanında bi motorcu var.orada bir tane 350 cc 0 makine var.ben her sabah görüyorum.fiyatı 6900 tl diyorlar...görüntü süper -ama şehir içi kullanımda nasıldır denemeden bilinmez.
aramıza hpş geldin,
umarım aradığın motora en kısa zamanda kavuşursun.
emre şahin
darkened
10.July.2009, 12:46
merhaba benim adım hasan öztamer 2,01 metre boyundayım chopper motosikletlere ilgim var benim gibi insanlar için uygun raptor un su soğutmalı ve diğer çinlilerwe nazaran kaliteli ve dayanıklı olduğunu duydum en kısa zamada almak istiyorum ama izmirde nerde satılıyor bilen öm yazsın
öncelikle hoşgeldin, motosiklet olarak regal in 250 cc olan motoru boyuna göre çok küçük gelir. ben 179 cm boyundayım ve bacaklarım daha yüksek bi motosiklet istiyor:) regal alçak bir motosiklet olduğu için senin altında eşantiyon gibi durur. 350 cc olan yeni bi model var onu da özelliklerini ben tam olarak bilmiyorum. Motor olarak regal fiyatına göre kaliteli bir motor. Benim görüşüm bunlar...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.