Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : regalden sonra honda magna ne dersiniz

ustacik1973
02.September.2009, 21:08
arkadaşlar tamircimin tavsiyesi ile regalden sonrası için (hala regalim benimle beraber yani) tanıdık bir arkadaşa honda vf750c magna var onu bana almayı düşünüyor siz nersiniz magna hakkında düşünce ve tavsiyelerinize açığım iyi hali ve kötü haliyle
ama öncelikle yakıttı hakkında bilgisi olan var sa memnun olurum

çakır
03.September.2009, 15:00
motosiklet im net e bunu yazmışlar faydası olabilir

Fazla bilinmeyen bir chopper dır magna buda onu hem özel hemde gercek bir klasik olma yolunda diğer motorlara göre bir adım öne cıkarır.
Magna 94-2003 modellerde tüm özellikler aynıdır, herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. türkiyede 2000 modelden sonra ithal edilmemiştir. yani 2000 model en son modelidir.
Motor hakkında beygir güçleri hakkında değişik şeyler söylensede net 87 rpm ve rpm. 750 cc v4 motor.0-100 yaklaşık 3.3 saniye, maximum hız 238 km/saat.
ağırlık 229 kg. oldukça dengeli ve kullanması çok kolay bir makina ayrıca kalkışlarda 600 lük bir racing ile başa baş gidebilirsiniz..5 vites 1.2 ve3 te gaza ani yüklendiğinizde patinaja girdiğinde kullanımına dikkat etmeniz gerekir.
Magna, güç gösterisi söz konusu olduğunda affetmez.. Piyasada v-max ve v-rod dışında onunla aşık atabilecek cruiser yoktur. 600 cc race ile kafa kafaya kalkabilir. 1150 GS'lerle bile kapışır.

CELİL
03.September.2009, 15:56
bayıldım bilgilendirme harika bundan daha fazla bir bilgi eklemek zor valla kazasız sürüşler :cheesy:

kawa500
05.September.2009, 15:04
91 modelini 96-98 yılları arasın da kullandım....Benzin i sormuşsun gayet iyi benzin yakan bir motosiklettir...deposu çok büyük değildir....bu yüzden 150-200 km arasında benzin alırsın....çok hızlı choper dır.....bastığın zaman gider...dengelidir..rahattır.....sorunsuzdur...ger çi hala kullanılanlar var ne haldedir iyi araştır.....yanlış hatırlamıyorsam 2000 den sonra tipi tamamen değişmiş ve o modelleri eskileri kadar tutulmamıştır...