Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Butun RaptorRiDers Ailesine Selam

emar81
04.September.2009, 01:20
S.a Ben aydindan burak..aydinda merkezdeyim..bag bahce isleriyle ugrasiyorum...cok kucuk yaslarda baslayan motor sevdami 28 yasinda bitirmek istiyorum..iNternette dolasirken sitenizi gordum ve iste bu dedim..gercek motor sevdalilari umarim aranizda yer vardir..

CELİL
04.September.2009, 07:49
merhaba aramıza hoş geldin işallah seninde gönlüne göre bir motorun olur rr 250 cc 'de 2 model var biri t gidon bunun ön çatalı yatık model diğeri ön çalı normal olan ama ikisininde kasası aynı boyuttaçin modelleri içinde en üst motorlardır iyi makinalardır senin kilonu rahat çeker servis için istanbuldan kargo ile parça temin edebilirsin ama iyi bir motor ustsı bulman lazım + ları - leri sen karar vericen :D

yenikoylu_ua
04.September.2009, 09:22
Aramıza hoş geldin umarım en kısa sürede motoruna kavuşursun

cenkerdemir
04.September.2009, 10:31
hoşgeldin hayırlısı olsun şimdiden kazasız sürüşler
buradaki abiler / ablalar çok değerliler beni çok dinleyip tüm sorularımı cevapladılar bu insanları kırmadığın sürece burada motora sıfırdan başlayan benim gibi biriysen bu site tam sana göre :cheesy:

asi_kaptan
04.September.2009, 23:09
a.s. kardeşim hosgeldin aramızaa motolra ilgili merak ettiğin hersey için danısabilirsinn!!

aidikurt
05.September.2009, 18:49
Aramıza hosgelidn kardeşim.Butun motor sevdalılarına aramızda yer vardır.İnşallah en kısa zamanda motoruna kavusursun.

carvalho
07.September.2009, 15:00
Hoşgeldin Burçin kardeş. Aramızda yerin tabii ki var.

Uzay
13.September.2009, 01:34
Hoşgeldin...