PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hudson Deriye Uğramadan Geçmeyin Bence !!!

Tayfun
24.November.2009, 22:12
Geçenlerde hudsonun sitesine öyle serbest stil bakmak için girmiştim, şöyle üstün körü incelediğimde birçok ürünün fiyatlarında % 50 lere varan indirim olduğunu gördüm, bugün boş günümdü ve atladım motora şöyle bir ortaköy sefası yanında deniz havası alaraktan hudsona daldım, selamun aleyküm aleyküm selam muhabbetinde sonra gözüme kestirdiğim montu askıdan alarak sırtıma geçirdim ve beden denemelerinden sonra aşağıda resmini gördüğünüz modeli satın aldımm8)

http://www.hudsonderi.com/images/products/00/02/96/296_buyuk_zoom.jpg

normal fiyatı 290 TL olan mont indirimle 225 TL ye indi, tarz ve model olarak ben bu montu çok sevdim, hepsinden öte omuz dirsek ve sırt bölgelerinde çıkarılabilir korumalıkları ve çıkarılabilir iç astar mevcut, korumalıklı kumaş motor montlarının en düşük fiat olarak 200 TL civarında olmasından ötürü karlı bir alış veriş yaptım. Hudsona digerken ilk çekincem montun ince olabileceği yönündeydi ama üzerime giyince 1.5 mm derinin verdiği güvenle içim hemen rahatladı.

Fiyatlarda indirimi görünce bir tanede yarım parmak eldiven aldım, yaz kullanımı için süper bir eldiven, yumuşacık ve elimi tam olarak sardı. 24 TL fiyadı vardı ve %50 + pazarlık sünnettir indirimiyle 10 TL ye aldım.

http://www.hudsonderi.com/images/products/00/03/58/358_buyuk_zoom.jpg

Bunun yanında bir tane lastik tamir kiti aldım, normal fiyatı 17 TL %50 indirimle 8 TL ye geldi, kesinlikle her motorda bulunması gereken bir tamir kiti. Geçenlerde ön lastiğime vida girmiş, lastikçide fitili 5 liraya taktılar, burda 8 liraya 3 kere lastiğinizi onarabileceğiniz kite sahip oluyorsunuz.

http://www.hudsonderi.com/images/products/00/04/38/438_buyuk_zoom.jpg

Dediğim gibi arkadaşlar hudsondaki indirimler şuan çok güzel seviyede uğramadan geçmeyin, içerde bol ürün var kendinize göre birşey mutlaka bulursunuz, hepinizi öpüyorum anacım byyyy :x

m_erensoy
24.November.2009, 23:06
özellikle mont çok güzelmiş.
güle güle, iyi günlerde giy...

yenikoylu_ua
25.November.2009, 01:15
Kardeşim güle güle kullanda biz üstünde göremicez galiba ne aradığın var ne uğradığın nerdeyse adını unutucaz :x

Tayfun
25.November.2009, 01:19
Kardeşim güle güle kullanda biz üstünde göremicez galiba ne aradığın var ne uğradığın nerdeyse adını unutucaz :x

Valla doğru diyosun kubilay abim, kendimi kaybettim hükümsüzdür modundayım, herşeyi herkesi çok özledim, beraber yol yapamadığımız bir senenin üzüntüsü içindeyim, inşallah kırıcaz şeytanın bacğını.8)

yenikoylu_ua
25.November.2009, 01:21
inşallah kardeşim ilk buluşmada görüşmek dileğiyle

CELİL
25.November.2009, 11:03
çok güzel bir montmuş dediğin gibide fiat çok uygun güle güle kullan eskilerin dediği gibi üzerinde paralansın 8)
:):):)

Uzay
25.November.2009, 20:06
Güle güle kullan, çok iyi bir monta benziyor

BULL
26.November.2009, 00:52
ne biçim mont olm o

tarkan montuna benziyor
ben giymem öyle şey :p:p:p

Tayfun
27.November.2009, 14:15
ne biçim mont olm o

tarkan montuna benziyor
ben giymem öyle şey :p:p:p

Hade lem, senin gibi XXXXXL göbeğe sahip olan adamlara pamuk çuvalı veriyolar içine sığdırabilesin diye nihahahahaha :x