PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hazırcılık yeter artık tanışmak lazım:)

bedil
14.January.2010, 12:26
Arkadaşlar merhaba,öncelikle bu forumda iki kelamı olan bütün arkadaşlara teşekkurler,boş zamanlarımı artık forumu ezberleyerek geçiriyorum ama artık hazırcılığı bırakıp ses çıkarmanın,teşekkur etmenin zamanı diye düşündüm.2010'a bir regal raptorle başladım sayenizde.Lakin motorumu 2.el aldım ve saolsun benden önceki arkadaş gayet hor kullanmış.Burada okuduklarım çerçevesinde bişeyler yapmaya çalışıyorum ama..tek başına olmuyor.
Antalyadan bana bişeyler ögretebilecek,yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise müteşşekir olurum.

Uzay
14.January.2010, 13:02
Hoşgelmişsin...

cenkerdemir
14.January.2010, 13:22
hoşgeldin kazasız sürüşler
ayıptır sorması kaça aldın motoru çokmu ucuzdu hırpalanmış motor aldın

bedil
14.January.2010, 16:16
teşekkur ederim,hoş bulduk 1500'e aldım,açıkcası çok param yoktu zaten belki biraz daha bekleseydim daha iyi bişey alabilirdim ama...aletin motorunda bir problem yokmuş,ucuza da regal bulamadım antalyada,istanbulda vardı onu da alıp getirmek bi dert..şimdi bu aleti adama sokmaya çalışıyorum ama nasıl bilemiyorum.Bugun forumda bir arkadaşı gordum motorun bütün metal parçalarını söküp cant boyasıyla boyayıp,pasta cila atmış güzelce,ben de artık sanayiye gidip ustaya çıraklık yapıp söküp paslı yerleri boyamayı düşünüyorum.Egzosum sapsarı,yeni egzos alamıyorum 200 lira,söküp boyayıp cilalamayı düşünüyorum,nikelaj kapak bugun mustafa usta 45 lira diyor..belki biraz pazarlık payı vardır,kardeşim asker o dönünceye kadar moturu adam akıllı biraz şekle sokabilirim diye umuyorum..motorumun resmini göndersem bana fikir verebilir misiniz?

carvalho
14.January.2010, 17:09
Hoşgeldin Bedil...

CELİL
14.January.2010, 18:52
hoş geldin motoru 1500 tl bedavaya almışsın tabii o yüzden biraz masraf açıcaktır ama anladığım kadarıyla yürüründe bir sorun yok gerisi kolay hem biner hemde eksiklerini ufak ufak toplarsın hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim 8)
not: aramızda kalsın mustafa usta emre ltd nin ana kendi servisidir stok deposuyla servis bitişiktir :cheesy:

cenkerdemir
15.January.2010, 11:43
hoş geldin motoru 1500 tl bedavaya almışsın tabii o yüzden biraz masraf açıcaktır ama anladığım kadarıyla yürüründe bir sorun yok gerisi kolay hem biner hemde eksiklerini ufak ufak toplarsın hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim 8)
not: aramızda kalsın mustafa usta emre ltd nin ana kendi servisidir stok deposuyla servis bitişiktir :cheesy:
:p:p:p:p
süpersin celil abi.

RızaHoşgör
15.January.2010, 23:44
arkadaşım bedavaya motor almışsın.500 bilemedin 600 tl masrafla sıfır moto kıvamında moto elde edersin.

bedil
16.January.2010, 18:40
arkadaşım bedavaya motor almışsın.500 bilemedin 600 tl masrafla sıfır moto kıvamında moto elde edersin.

hocam saol,öylede insan tam ne yapacağını bilmediğinde sorun oluyor..yine de motorun fotograflarını çekip koyucam bu başlıga umarım buradaki yorumlardan bir şeyler yapabilirim.