Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Admin'den Selamlar

Uzay
18.January.2010, 16:13
Merhaba arkadaşlar.
Adminin motosikletini ben aldığım için, bundan sonra admin benim :p

İşinize gelirse :x İstemeyen siteyi terketsin.
Yönetimde birkaç değişikliğe gitmek istiyorum. Super Mod. carvalho yerine cenkerdemir olacak. Birkaç nick değişikliği : yenikoylu_bjk, yenikoylu_bjk_artci
Yılda sadece bir kez buluşma yapılacak. Beşiktaş'ta ve az sayıda.

Çok uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum. Geyiğin bu kadarı çok tatlıdır :)

Bu arada şu saçma gülücükleri de kaldırıyorum --->>>> :p:mrgreen:

HONEY
18.January.2010, 16:21
OOOooo Uzaycım,

Yeni motorun ve Adminliğin hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Yalnız şu varki daha bana olan yemek borcunu ödemeden 2. motoru aldın nasıl bir ceza kesiceğimi düşünüyorum sana :)

Adminide bu arada standart üyeye düşürsene :)

Uzay
18.January.2010, 17:46
OOOooo Uzaycım,

Yeni motorun ve Adminliğin hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Yalnız şu varki daha bana olan yemek borcunu ödemeden 2. motoru aldın nasıl bir ceza kesiceğimi düşünüyorum sana :)

Adminide bu arada standart üyeye düşürsene :)

Ben onu yetkisi alınmış moderatör yapacaktım ama bu da olur :)
Aman abi bana ekstra ceza yazma. Kredi çekip aldım :) Ocakbaşı buluşması yapalım, yemeğin benden, sözüm söz8)

carvalho
18.January.2010, 17:47
Ohooo adminim, hayırlı uğurlu olsun. Islatalım en kısa zamanda...

Haydi Uzay haydi atmin haydiiii
baklava manyağı baklava manyağı yap biziiiiiii

Uzay
18.January.2010, 17:51
Teşekkürler. Tam zamanı tam zamanı şimdi değilllll :) Tekrar param biriksin belkiiiiiiii :)

Eyvallah

yenikoylu_ua
18.January.2010, 18:11
Yemezler kardeşim bu ayakları o tatlılar gelecek kalabalık bir buluşma düzenlenecek herkez doyasıya baklavalarını yiyecek sonra bunun aynısından birde adminlik icin yapılacak

bedil
18.January.2010, 18:13
Hocam hayırlı ugurlu olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.

orpheus
18.January.2010, 18:18
Uzay yeni motorun ve adminligin vatana millete hayırlı ugurlu olsun:D:D
Kazasız ve arızasız zevkli sürüşler dilerim....

Uzay
18.January.2010, 18:59
Hepinize teşekkürler :cheesy:

Herkesin katılmadığı bir günde tatlılar benden :mrgreen:
Binlerce üye var abicim :p

cenkerdemir
18.January.2010, 20:08
uzaycım hayırlı uğurlu olsun allah kazasız kullanmanı nasip etsin
alper hocam sen ne alıcan şimcik hangi motora bakıyorsun aklımızda olsun belki ucuzunu satan birini duyarız katkımız olur.

şimdi bülent abiye ocakbaşı bize baklavamı bizde yancı olalım millet:p
haksızmıyım kubilaya abi selçuk abi hep beraber yancı olsak ne olurki dokanırmı uzaya sanki :mrgreen:

cenkerdemir
18.January.2010, 20:11
Merhaba arkadaşlar.
Adminin motosikletini ben aldığım için, bundan sonra admin benim :p

İşinize gelirse :x İstemeyen siteyi terketsin.
Yönetimde birkaç değişikliğe gitmek istiyorum. Super Mod. carvalho yerine cenkerdemir olacak. Birkaç nick değişikliği : yenikoylu_bjk, yenikoylu_bjk_artci
Yılda sadece bir kez buluşma yapılacak. Beşiktaş'ta ve az sayıda.

Çok uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum. Geyiğin bu kadarı çok tatlıdır :)

Bu arada şu saçma gülücükleri de kaldırıyorum --->>>> :p:mrgreen:

uzaycım teklifin için teşekkür ederim ama ben soruların efendisi diye bir rütbe vs istiyorum lütfen bir yardımcı ol admin olarak :p

m_erensoy
18.January.2010, 20:21
Uzay;
Bu gidişte motoru değiştirdiğine pişman olacaksın gibi gözüküyor :)
sanırım GV650 aldın ... çok güzel bir motosiklet, allah olmayanlara da versin...
Kazasız belasız güzel günlerde kullan...

aidikurt
18.January.2010, 21:05
sevgılı uzay kardesım oncelıkle allah kaza bela vermesın.ıyı gunlerde kullan.
ama satıstan sonra aklıma geldı bazı bılgılerı vermeyı unutmusum dur bu vesıleyle burdan onlarıda yazayım

oncelıkle motor ufak bır takla atmıstı sase yamulmus vazıyetteydı ama ıyı bır usta bulduk duzelttık duzeltebıldıgımız kadar

ikincisi motor yag akıtmıs bende farkına varmamıstım butun motrda gıtmıstı sonra bıraz orasını burasını degıstır yurur duruma getırdık,

ucuncusu bır ara elektrık kacagından butun motorun elektrık tesısatı ve beynı yanmıstı ama bunuda mondıal zat 150 beyın takarak hallettık.

dördüncüsü km'si 7000 yazıyor ama 47.000 km 'dedir .KM sayacı bozuldugu ıcın onuda degıstırmsıtım o yuzden dusuk gosterıyor

beşincisi Tekerleklere gelınce onlarda mutklaka degısıtırılmesı lazım kabak gıbı cunku eeee 47.000 KM yol yaptı hıc degısmedı.

altıncısı radyotor delık sol ustune sakız yapıstırarak ıdare ettırdım bır ara onuda degıstır mutlaka.

Birde son olarak motorun kayısı nerdeyse gıttı gıdecek onuda hıc degıstımedım 30.000 KM degısmesı lazımdı ama 1000 TL oldugu ıcın degıstırmemıstım.oda sana kactı :)

Isın kısa ve ozu ıyı kakaladım valla sana motoru sırf al dıye admın'de artık sen olucan dedim onuda yedın valla al sana adminlik en güzelinden :x:p

Uzay
18.January.2010, 21:39
sevgılı uzay kardesım oncelıkle allah kaza bela vermesın.ıyı gunlerde kullan.
ama satıstan sonra aklıma geldı bazı bılgılerı vermeyı unutmusum dur bu vesıleyle burdan onlarıda yazayım

oncelıkle motor ufak bır takla atmıstı sase yamulmus vazıyetteydı ama ıyı bır usta bulduk duzelttık duzeltebıldıgımız kadar

ikincisi motor yag akıtmıs bende farkına varmamıstım butun motrda gıtmıstı sonra bıraz orasını burasını degıstır yurur duruma getırdık,

ucuncusu bır ara elektrık kacagından butun motorun elektrık tesısatı ve beynı yanmıstı ama bunuda mondıal zat 150 beyın takarak hallettık.

dördüncüsü km'si 7000 yazıyor ama 47.000 km 'dedir .KM sayacı bozuldugu ıcın onuda degıstırmsıtım o yuzden dusuk gosterıyor

beşincisi Tekerleklere gelınce onlarda mutklaka degısıtırılmesı lazım kabak gıbı cunku eeee 47.000 KM yol yaptı hıc degısmedı.

altıncısı radyotor delık sol ustune sakız yapıstırarak ıdare ettırdım bır ara onuda degıstır mutlaka.

Birde son olarak motorun kayısı nerdeyse gıttı gıdecek onuda hıc degıstımedım 30.000 KM degısmesı lazımdı ama 1000 TL oldugu ıcın degıstırmemıstım.oda sana kactı :)

Isın kısa ve ozu ıyı kakaladım valla sana motoru sırf al dıye admın'de artık sen olucan dedim onuda yedın valla al sana adminlik en güzelinden :x:p

Ula iyi ki sahte para vermişim :p

altıncısı radyotor delık sol ustune sakız yapıstırarak ıdare ettırdım bır ara onuda degıstır mutlaka

Çilekli Big Babol olur mu?

Uzay
18.January.2010, 21:47
Uzay;
Bu gidişte motoru değiştirdiğine pişman olacaksın gibi gözüküyor
sanırım GV650 aldın ... çok güzel bir motosiklet, allah olmayanlara da versin...
Kazasız belasız güzel günlerde kullan...

Teşekkür ederim.
Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun, zamanı geldiğinde bize istediğimiz motosikletleri nasip etsin.

uzaycım teklifin için teşekkür ederim ama ben soruların efendisi diye bir rütbe vs istiyorum lütfen bir yardımcı ol admin olarak

Senin soru sormanı yasaklıyorum:evil: Burda soruları yalnız ben sorarım :p
Neden mi yasaklıyorum? Aşağıya bak :?

şimdi bülent abiye ocakbaşı bize baklavamı bizde yancı olalım millet
haksızmıyım kubilaya abi selçuk abi hep beraber yancı olsak ne olurki dokanırmı uzaya sanki

orpheus
19.January.2010, 01:02
Hepinize teşekkürler :cheesy:

Herkesin katılmadığı bir günde tatlılar benden :mrgreen:
Binlerce üye var abicim :p
eee uzay kardeşim....
Admin olmak kolaymı..:D:D:D

zeko
19.January.2010, 01:08
hayırlı olsun uzaycım inş kazasız belasız surusler

BULL
19.January.2010, 02:52
way canısına kaptın haa makinayı?

hayırlı uğurlu olsun Uzayım

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin 8)

evet demekki ilk buluşmamızın konusu belli oldu... :mrgreen:

haydi şekerpınara ocakbaşı yapmaya :cheesy:

eee artık CC atladın ha dedinmi 150-200'km den aşşa kontak açmamalısın

yoksa ağlar makinen :(

Uzay
19.January.2010, 03:04
hayırlı olsun uzaycım inş kazasız belasız surusler

Eyvallah kardeşim. Cümlemize...

eee uzay kardeşim....
Admin olmak kolaymı..:D:D:D

Abicim eski adminin ne tatlısını gördük ? :) Önce o ısmarlasın emekliliği için ;)

cenkerdemir
19.January.2010, 11:35
Teşekkür ederim.
Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun, zamanı geldiğinde bize istediğimiz motosikletleri nasip etsin.

Senin soru sormanı yasaklıyorum:evil: Burda soruları yalnız ben sorarım :p
Neden mi yasaklıyorum? Aşağıya bak :?

aaa koskoca admin motor almış yiyip içirmezmi site sakinlerine şimdi haksızmıyım arkadaşlar.

Uzay
19.January.2010, 11:45
aaa koskoca admin motor almış yiyip içirmezmi site sakinlerine şimdi haksızmıyım arkadaşlar.

Kardeşim sana sus payı olarak birşeyler ayarlarım ben ;) Hallederiz aramızda. Gaza getirme milletiiiii :mrgreen:

CELİL
19.January.2010, 11:48
uzay senin adına çok sevindim uzun zamandır peşinde olduğun makinaya kavuştun allah kazasız belasız keyifle sürmek nasip etsin darısa herkesin gönlündeki makinaya :cheesy:

Alpercim sanada hayırlı olsun motor işini böyle noktalıyormusun yoksa tekrar alıcakmısın 8)

CELİL
19.January.2010, 11:50
BENCEDE HAKLISIN HAVALARIN MÜSADE ETTİĞİ İLK HAFTA SONU BU İŞİ ÇÖZMEK LAZIM :mrgreen:

cenkerdemir
19.January.2010, 11:51
Kardeşim sana sus payı olarak birşeyler ayarlarım ben ;) Hallederiz aramızda. Gaza getirme milletiiiii :mrgreen:

ama benim maksadım hep beraber olmak 8)

şakası bir yana hayırlı uğurlu olsun tekrardan.

cenkerdemir
19.January.2010, 12:00
ama benim maksadım hep beraber olmak 8)

şakası bir yana hayırlı uğurlu olsun tekrardan.

ben rütbemi yazdırdım baktım senden hayır yok uzay adminim :mrgreen:

CELİL
19.January.2010, 12:31
ben rütbemi yazdırdım baktım senden hayır yok uzay adminim :mrgreen:
RÜTBE ANİMASYONUN ÇOK GÜZEL OLMUŞ HAYIRLI OLSUN :cheesy: :cheesy:

aidikurt
19.January.2010, 12:36
uzay senin adına çok sevindim uzun zamandır peşinde olduğun makinaya kavuştun allah kazasız belasız keyifle sürmek nasip etsin darısa herkesin gönlündeki makinaya :cheesy:

Alpercim sanada hayırlı olsun motor işini böyle noktalıyormusun yoksa tekrar alıcakmısın 8)

motor benım ıcın bır tutku oyle bır anda nokta koyamam sımdılık virgul koydum yaza devam :) benı bılırsınız pek dayanamam :cheesy:

Uzay
19.January.2010, 12:41
way canısına kaptın haa makinayı?

hayırlı uğurlu olsun Uzayım

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin 8)

evet demekki ilk buluşmamızın konusu belli oldu... :mrgreen:

haydi şekerpınara ocakbaşı yapmaya :cheesy:

eee artık CC atladın ha dedinmi 150-200'km den aşşa kontak açmamalısın

yoksa ağlar makinen :(

Teşekkür ediyorum BULL'um :mrgreen:
Ben en güzeli birgün sizleri evime çağırıp orada güzel yemekler hazırlayayım. Yoksa motoru satmak zorunda kalırım dışarıda olursa :)

Uzay
19.January.2010, 12:43

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Teşekkür ediyorum abi

CELİL
19.January.2010, 13:24
motor benım ıcın bır tutku oyle bır anda nokta koyamam sımdılık virgul koydum yaza devam :) benı bılırsınız pek dayanamam :cheesy:
SEVİNDİM AMA YAZI ES GEÇME SENSİZ TUR OLMAZ 8)8)

CELİL
19.January.2010, 13:27
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Teşekkür ediyorum abi
UZAY SENDE ANİMASYON YAPMIŞSIN GÜZEL OLMUŞ FORUMA RENK GELDİ NE GÜZEL 8)

cenkerdemir
19.January.2010, 13:32
RÜTBE ANİMASYONUN ÇOK GÜZEL OLMUŞ HAYIRLI OLSUN :cheesy: :cheesy:

sağol celil abi :mrgreen:

cenkerdemir
19.January.2010, 13:37
UZAY SENDE ANİMASYON YAPMIŞSIN GÜZEL OLMUŞ FORUMA RENK GELDİ NE GÜZEL 8)

sizlerde yapın abi linki http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp
sanada harbi regalci animasyonu iyi gider :mrgreen: celil abi

CELİL
19.January.2010, 14:12
sizlerde yapın abi linki http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp
sanada harbi regalci animasyonu iyi gider :mrgreen: celil abi
animasyonlar çok hareketli beni yorar falan ben profilimdeki yayılan resmimden memnunum :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

kayar2
19.January.2010, 14:33
iyi bir alışveriş yapmışınız motor yabancıya gitmemiş uzay kazasız bi şekilde eskitesin bu motor gitmeyi çok iyi biliyorda durmayı tam bilmiyor aman dikkat
alper kardeşim sanada hayırlısı ile güzel bir motor nasip etsin bunu ıslarken haberim olsun

Uzay
19.January.2010, 16:27
iyi bir alışveriş yapmışınız motor yabancıya gitmemiş uzay kazasız bi şekilde eskitesin bu motor gitmeyi çok iyi biliyorda durmayı tam bilmiyor aman dikkat
alper kardeşim sanada hayırlısı ile güzel bir motor nasip etsin bunu ıslarken haberim olsun

Sağolasın abim, teşekkürler.

Dünkü yol haberlerini okuyan var mı?
Benim geçtiğim yerlerin kaygan olduğunu yazıyordur

Korkudan :p

orpheus
19.January.2010, 17:08
Valla başkasını bilem ..
bu tatlı işi benim için tanışma bahaneside olur...
yalnız aldıgın motoru çok begeniyorum ..
Daha kulanmak nasip olmadı ama estetik olarak fevkalade..
Tekrar hayırlısı olsun:D

Uzay
19.January.2010, 17:36
Valla başkasını bilem ..
bu tatlı işi benim için tanışma bahaneside olur...
yalnız aldıgın motoru çok begeniyorum ..
Daha kulanmak nasip olmadı ama estetik olarak fevkalade..
Tekrar hayırlısı olsun:D

Sağolasın.
Bizim sitenin tatlı olayı harika. Herkes gelirken çeşit çeşit tatlı getiriyor. Özellikle ilk defa buluşmaya katılanlar hem tatlı hem kek börek vs getiriyor. Yaşasın RR :mrgreen:

CELİL
19.January.2010, 18:12
Sağolasın.
Bizim sitenin tatlı olayı harika. Herkes gelirken çeşit çeşit tatlı getiriyor. Özellikle ilk defa buluşmaya katılanlar hem tatlı hem kek börek vs getiriyor. Yaşasın RR :mrgreen:
uzay çok iyi manevraydı tebrik ederim :mrgreen:

orpheus
19.January.2010, 20:08
Sağolasın.
Bravo uzay..:D:D
çok güldüm yaaa:D

foreman
20.January.2010, 01:18
UZAY ım yenı makınan hayırlı olsun...
delı alet.küçük plakalı,yuksek ve ozel sıssı barlı...
allah kaza bela vermesın...

Uzay
20.January.2010, 09:16
UZAY ım yenı makınan hayırlı olsun...
delı alet.küçük plakalı,yuksek ve ozel sıssı barlı...
allah kaza bela vermesın...

Teşekkür ediyorum. Çok uzun yıllar hep birlikte konvoy yaparız inşallah

yenikoylu_ua
20.January.2010, 11:42
Sağolasın.
YUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH bir adam bukadarmı görevinin gereklerini yerine getirir tam bir admin olmuşsun heheheheh

kaanka
20.January.2010, 12:36
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun... 8)
Beni arasaydın karşıdan getirirdim yeni motorunu...:p:p

Uzay
20.January.2010, 14:27
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun... 8)
Beni arasaydın karşıdan getirirdim yeni motorunu...:p:p

Çok teşekkür ederim kaanka kardeşim sağolasın. Vatana millete hayırlı olsun :)

İlk motorumu sen getirdin. Ehliyetsiz, acemi ve çok çaresiz olduğumdan, bu benim için ÇOOOK büyük bir iyilikti 8) Allah razı olsun.

Ama helikopter bile olsa bu sefer ben getirirdim. Neden mi? Çünkü motoru kim getirirse getirsin, HONEY de orada oluyor :p Korkuyorum :)

İkinize de küçük bir teşekkür ikramım olmuştu ama HONEY'e hala ikinci bir yemek borcum var :? Sen motoru getirirken o da arabada ev arkadaşım ve benimle sohbet ettiği için :p

Geçen armagedon filmini seyrettim. Bruce kendini feda ederek göktaşını patlattı ve dünyayı kurtardı. Bi baktım filmin devamına... O da ne? HONEY!!! Dünyadakilere bir basın açıklaması yapıyor :
Bruce dünyayı kurtardı! E artık bana bi yemek ısmarlarsınız :p:p:p:p:p

Tamam biraz abarttım :mrgreen:

Belki sen motorumu alıp getirmeye üşeniyordun ve HONEY de seni gaza getirdi:
"Hadi lan üşenmeyelim, alalım şunun motoru, sevinsin garip. Bak ben de seni yalnız bırakmamak için geliyorum." dedi belki de. Onun da emeği var, desteği var ve ayrıca sözüm de SÖZ

Sadece bir daha Bülent abimizin her dediğine ok demeden önce bir kez daha düşüneceğim :p

(Bu kısım kırgınlık önleyici sonuç kısmıdır :))
Ona yemekler feda olsun. Canım abim benim. Her aklıma soru geldiğinde onu arıyorum, onun varlığı yeter.

bozkurt
20.January.2010, 20:13
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.
Sağlıcakla kal.

Uzay
20.January.2010, 20:27
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.
Sağlıcakla kal.

Teşekkürler abi. Allah razı olsun

cenkerdemir
20.January.2010, 20:36
Çok teşekkür ederim kaanka kardeşim sağolasın. Vatana millete hayırlı olsun :)

İlk motorumu sen getirdin. Ehliyetsiz, acemi ve çok çaresiz olduğumdan, bu benim için ÇOOOK büyük bir iyilikti 8) Allah razı olsun.

Ama helikopter bile olsa bu sefer ben getirirdim. Neden mi? Çünkü motoru kim getirirse getirsin, HONEY de orada oluyor :p Korkuyorum :)

İkinize de küçük bir teşekkür ikramım olmuştu ama HONEY'e hala ikinci bir yemek borcum var :? Sen motoru getirirken o da arabada ev arkadaşım ve benimle sohbet ettiği için :p

Geçen armagedon filmini seyrettim. Bruce kendini feda ederek göktaşını patlattı ve dünyayı kurtardı. Bi baktım filmin devamına... O da ne? HONEY!!! Dünyadakilere bir basın açıklaması yapıyor :
Bruce dünyayı kurtardı! E artık bana bi yemek ısmarlarsınız :p:p:p:p:p

Tamam biraz abarttım :mrgreen:

Belki sen motorumu alıp getirmeye üşeniyordun ve HONEY de seni gaza getirdi:
"Hadi lan üşenmeyelim, alalım şunun motoru, sevinsin garip. Bak ben de seni yalnız bırakmamak için geliyorum." dedi belki de. Onun da emeği var, desteği var ve ayrıca sözüm de SÖZ

Sadece bir daha Bülent abimizin her dediğine ok demeden önce bir kez daha düşüneceğim :p

(Bu kısım kırgınlık önleyici sonuç kısmıdır :))
Ona yemekler feda olsun. Canım abim benim. Her aklıma soru geldiğinde onu arıyorum, onun varlığı yeter.

bayağa güldüm bu yazına
bülent abi affetmez ama yedircen yimekleri :p

kaanka
21.January.2010, 19:52
Kardeşim sen kendi durumuna yat kalk dua et...:x
Ben bu herifle tanıştım tanışalı bir yemek borcumvar ne hikmetse kapatıyorum borcumu:x anlayamadığı birşeyler oluyor.... Kendi kendini yenileyen ve hiç bitmeyen bir yemek olayı çözemedim, çözemiyorum yardımlarınızı bekliyorum....:p:p

Uzay
21.January.2010, 21:43
Kardeşim sen kendi durumuna yat kalk dua et...:x
Ben bu herifle tanıştım tanışalı bir yemek borcumvar ne hikmetse kapatıyorum borcumu:x anlayamadığı birşeyler oluyor.... Kendi kendini yenileyen ve hiç bitmeyen bir yemek olayı çözemedim, çözemiyorum yardımlarınızı bekliyorum....:p:p

Ben gerçekten iyi durumdaymışım :?:

HONEY
21.January.2010, 23:28
Zuzi ve Laz Uşağu

Bu size 1. ihtarım dikkat edin

3.de yemek borcunuz olur valla :p:p:p

kaanka
22.January.2010, 00:00
Zuzi ve Laz Uşağu

Bana fark koymaz aslanım:x benim borcum zaten hiç bitmiyor...:p:p
Uzay düşünsün ha ha ha....:cheesy:

GÖLGE
22.January.2010, 00:37
Abi ne kerametse benimde kuzen (HONEY) e ocakbaşı sözüm var arıyorum gel şu hesabı kapatalım diye bir türlü nasip olmadı; ama korkmuyorda değilim 2 ayı geçti eğer o yemek için hazırlanıyorsa işimiz var :mrgreen: Bu arada yeni motorun hayırlı olsun UZAY kazasız belası kullanman dileğiyle.

Uzay
22.January.2010, 09:22
Zuzi ve Laz Uşağu

Ben onlara uydum abi yapma etme noolur:?:
Bak siteye yeni gelen arkadaşlar var. Potansiyel :p

Uzay
22.January.2010, 09:25
Abi ne kerametse benimde kuzen (HONEY) e ocakbaşı sözüm var arıyorum gel şu hesabı kapatalım diye bir türlü nasip olmadı; ama korkmuyorda değilim 2 ayı geçti eğer o yemek için hazırlanıyorsa işimiz var :mrgreen: Bu arada yeni motorun hayırlı olsun UZAY kazasız belası kullanman dileğiyle.

Teşekkür ediyorum kuzen. Artık biz de kuzen sayılırız :) Çünkü benim yemek borcum da ocakbaşı. Demek ki bir ara nerden duyduysa duymuş abimiz ocakbaşını, o sırada da bize kitlemiş :mrgreen: Benim geçen yıl Ocak Başından beri borcum var :p Ama ben site ahalisiyle hep birlikte ocakbaşına gittiğimiz zaman ısmarlayacağım dedim. Hala gidemedik.

Uzay
22.January.2010, 09:32
Bana fark koymaz aslanım:x benim borcum zaten hiç bitmiyor...:p:p
Uzay düşünsün ha ha ha....:cheesy:

Abicim benim için HONEY, bildiğin Taşıt Vergisi, Trafik Sigortası gibi bişey işte :p
Motor aldığımda tanıştım bu üçlüyle. Her yıl düzenli olarak tahsilat oluyor :mrgreen:

HONEY
22.January.2010, 11:27
Olayı iyi çözmüşsün kendi ağzınla kendine bi borç daha çıkarttın :)

Taşıt vergisi, Trafik sig. 1 sene ödemezsen ne oluyor ??

Anladın sen onu :p

Abicim benim için HONEY, bildiğin Taşıt Vergisi, Trafik Sigortası gibi bişey işte :p
Motor aldığımda tanıştım bu üçlüyle. Her yıl düzenli olarak tahsilat oluyor :mrgreen:

BULL
23.January.2010, 17:58
bence bu HONEY haşaratını oybirliğiyle siteden atalım gitsin...

ne bu yaa ben bile stres oldum burda :x:x:x

Uzay
24.January.2010, 12:17
bence bu HONEY haşaratını oybirliğiyle siteden atalım gitsin...

ne bu yaa ben bile stres oldum burda :x:x:x

HONEY!!!

Ben demedim. O dedi :p

http://www.youtube.com/watch?v=F8VTD595aGU

foreman
24.January.2010, 16:58
uzayım makınaya bınıyonmu?
bı hafta ıcı dukkanıma gelde sagını solunu kurcalayalım...
eksınk bısı varsa tamamlarız8)
bu sekılde banada yemak ısmarlarsın:p

BULL
24.January.2010, 17:10
Uzayım sen boşver onları
haftaiçi sen motoru kap karaköye gel
ordan sana ledli medli ışıklar yapar
aradada bişeyler atıştırırız :mrgreen:

Uzay
24.January.2010, 18:46
uzayım makınaya bınıyonmu?
bı hafta ıcı dukkanıma gelde sagını solunu kurcalayalım...
eksınk bısı varsa tamamlarız8)
bu sekılde banada yemak ısmarlarsın:p

Yerde kar olmayan hergün biniyorum motora. Bu yenisine de ilk günden alıştım. İlk gün altıma ettim yolda ama ertesi gün alışmış haldeydim.

Gelirim tabii ki. Senin yer neresi abi?

Uzay
24.January.2010, 18:49
Uzayım sen boşver onları
haftaiçi sen motoru kap karaköye gel
ordan sana ledli medli ışıklar yapar
aradada bişeyler atıştırırız :mrgreen:

Abicim bakın siteye yeni gelenler var. Onlara takılın :mrgreen:

BULL
25.January.2010, 01:26
Abicim bakın siteye yeni gelenler var. Onlara takılın :mrgreen:
olm yeni gelen olmakmı? yeni Atmin olmakmı daha önemli?

hangisi daha çok baklavayı hakediyor?

BULL
25.January.2010, 01:31
bu arada yeni admini yeni motoruyla

şöyle fiyakalı bi fotoda seyretmek isterdik...

CELİL
25.January.2010, 11:05
uzaycım anlaşıldığı üzere kurtulamıcan kısa zamanda herkesi röne parkta bir araya topla gelirkende simitciye uğra kelle başı bir simit al çayları parktan ısmarlar olayı yırtarsın :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

BULL
25.January.2010, 11:14
yuuu çay&simitmi?

neyse hiçyoktan iyidir 8)

hadi ne zaman gidiyoruz? :p

yenikoylu_ua
25.January.2010, 11:48
Celil abicim sen bizi hiç tanımamışsın bak bizim bi gözlerimize öle simitle kanacak gibi duruyomuyuz

carvalho
25.January.2010, 11:53
simit sarayı kapatsan iflah olmayız Uzayım...

cenkerdemir
25.January.2010, 12:47
simit sarayı kapatsan iflah olmayız Uzayım...
selçuk abi sanırım ocakbaşı muhabbetini kastetdin sen :p
bülent abi ve kubilsy abi sevmezler ama olsun genee :mrgreen:

cenkerdemir
25.January.2010, 12:50
selçuk abi sanırım ocakbaşı muhabbetini kastetdin sen :p
bülent abi ve kubilsy abi sevmezler ama olsun genee :mrgreen:
bülent abiler diyecektim. iki tane var nasılsa

carvalho
25.January.2010, 13:21
bülent abiler diyecektim. iki tane var nasılsa

onlar sevmezler, sadece yerler cenkercim. işlerine duygu karıştırmazlar asla :mrgreen:

Uzay
25.January.2010, 13:40
Ya ben bu sitenin gerçek admini olsam zaten atarım ki sizleri :p
O kadar masraf yapacağıma silerim kaydınızı. Yeni ve saf kullanıcılar bulurum kendime. O yüzden, hala buraya yazı yazabiliyorsanız bunu şifrenin bende olmamasına borçlusunuz.

Simit sarayıymış......
Ona tamam desem Topkapı Sarayı'nı da isteyen olur :p:p:p

Öperim sizi ağabeylerim, kardeşlerim, canlarım :)

cenkerdemir
25.January.2010, 13:45
onlar sevmezler, sadece yerler cenkercim. işlerine duygu karıştırmazlar asla :mrgreen:
işini en iyi yapan kim acaba :p

CELİL
25.January.2010, 16:00
Celil abicim sen bizi hiç tanımamışsın bak bizim bi gözlerimize öle simitle kanacak gibi duruyomuyuz
en azından borcu bitene kadar bir ön ödeme olarak anlaşın anlaşın yazıktır çok borcu var 8)
UZAY bak aranızı yapmaya çalışıyorum artık benim simidin arasına peynir koydurursun dimi :):):)

Uzay
25.January.2010, 16:24
en azından borcu bitene kadar bir ön ödeme olarak anlaşın anlaşın yazıktır çok borcu var 8)
UZAY bak aranızı yapmaya çalışıyorum artık benim simidin arasına peynir koydurursun dimi :):):)

Sen alacaklıları hallet, ben peynir arası simit bile yaptırırım sana abi :)

Uzay
25.January.2010, 17:35
ben insan değilim.

aidikurt
25.January.2010, 17:38
canım kardesım bunu bu zamaana kadar bosuna saklamıssın zaten senın ınsan olmadıgını herkes bılıyor bılmedıgımız bırsey soyle.

cenkerdemir
25.January.2010, 17:45
bu sitenin admini kim aidikurt mu uzay mı?
admin amca topluca bir yemekli toplantı sohbet istiyorum ben eğr sizlere ve site sakinlerinede uyarsa kar kalkınca yerden yapalım şu işi lütfen :cheesy:

aidikurt
25.January.2010, 17:52
cenker kardesım

aidikurt (http://www.raptorriders.net/forums/member.php?u=1)
http://www.raptorriders.net/forums/images/ranks/admin.png

bısey anımsatıyormu????

ayarlarız ben asistanım uzay'a soylerım o organıze eder :)

carvalho
25.January.2010, 17:54
hyo kimdeyse atmin odur
benim atminim Uzaydır
iki tekerleksiz atmin istemiyoruzzzz :)

Uzay
25.January.2010, 18:01
hyo kimdeyse atmin odur
benim atminim Uzaydır
iki tekerleksiz atmin istemiyoruzzzz :)

AĞLAMAK İSTİYORUM SAYIN SEYİRCİLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Saygı ve sevgim seninle CARVALHOOOOOOOOOOOO

Alırım anahtarını Mayk dedim aldım :p
Bana şimdi sitenin şifresini de aldırtma Ex-Admin :x:x:x:x

Hile yapıp benim siteye girişimi engelleyemezsin

cenkerdemir
25.January.2010, 18:02
cenker kardesım

bısey anımsatıyormu????

valla ortalık admin doldu ne bilim bende karıştırdım :mrgreen:

Uzay
25.January.2010, 18:07
Uzay (http://www.raptorriders.net/forums/member.php?u=1582)

Alıyorum siteni idikurt (67.215.65.132)

BULL
26.January.2010, 01:34
bu ne lan DARBEmi oldu?

way way way bu Uzaydan korkulur...

ama neden senin avatarın öyle karıncalı?

Admin yazısıda biraz soluk gibi?

çakma Admin, çin Adminimi bu? :p:p:p

aidikurt
26.January.2010, 02:36
Sevgili uzay kardeşim admin sonradan olunmaz .Admin olarak dogulur bu benım alın yazımda var.

Uzay
26.January.2010, 09:18
bu ne lan DARBEmi oldu?

way way way bu Uzaydan korkulur...

ama neden senin avatarın öyle karıncalı?

Admin yazısıda biraz soluk gibi?

çakma Admin, çin Adminimi bu? :p:p:p

Paintte yapınca öyle oluyor. Bir dahakine photoshopçu arkadaşıma yaptırırım :)

Sevgili uzay kardeşim admin sonradan olunmaz .Admin olarak dogulur bu benım alın yazımda var.

Sevgili Uzay kardeşin sevsin seni canım kardeşim benim.

cenkerdemir
26.January.2010, 10:26
cenker kardesım

bısey anımsatıyormu????

ya iki kişide admin yazıyor ne olucak şimdi :mrgreen:

aidikurt
26.January.2010, 11:41
uzay kardeşim ben bu senın ımzana takıldım sımdıde neden ımzanda boyle bır yaz yazdın :mrgreen:

Bunu yazan Tosun, benden başka bu imzayı değiştiren olursa ona .osun :x

Uzay
26.January.2010, 12:22
uzay kardeşim ben bu senın ımzana takıldım sımdıde neden ımzanda boyle bır yaz yazdın :mrgreen:

Bunu yazan Tosun, benden başka bu imzayı değiştiren olursa ona .osun :x

Çünkü son zamanlarda sen düzenli olarak günde bir kere benim imzamı değiştiriyorsun. Artık yönetime güven kalmadı. Halk isyanda. Alayına gider :x

yenikoylu_ua
26.January.2010, 13:55
Bırakın geyik yapmayı kardeşim :evil:Baklavalar nerde [smilie=greencolorz:Yeni admin benim dedin çıktın ortaya Adminsen adminliğini bil al baklavaları :xYoookkk Alper geldi geri aldı Atminliği diyorsan ki buda zafer sayılır bu zaferi kutlamak bütün hepimize yakışır.O zaman Alperrrrr sen al baklavaları senin kıvırıcak yerinde yok motor sattın para vardır cebinde ilk buluşmada baklavaları al öle çocuk durmuyo biz buluşmaya gelemiyoruz ayaklarınıda yemeyiz dimi arkadaşlar.Baklavalar gelsin
ÇILDIRTMAYINNN UUULLLEEEEEEEENNNNNNNNNN

kaanka
26.January.2010, 13:58
Bırakın geyik yapmayı kardeşim :evil:Baklavalar nerde [smilie=greencolorz:Yeni admin benim dedin çıktın ortaya Adminsen adminliğini bil al baklavaları :xYoookkk Alper geldi geri aldı Atminliği diyorsan ki buda zafer sayılır bu zaferi kutlamak bütün hepimize yakışır.O zaman Alperrrrr sen al baklavaları senin kıvırıcak yerinde yok motor sattın para vardır cebinde ilk buluşmada baklavaları al öle çocuk durmuyo biz buluşmaya gelemiyoruz ayaklarınıda yemeyiz dimi arkadaşlar.Baklavalar gelsin

+1 Kubilay Abim ne diyorsa doğrudur...
Ben sonuna kadar yerimmmm...:p

cenkerdemir
26.January.2010, 14:00

+ 1'de benden

Uzay
26.January.2010, 14:56

Hadi Alperrrrrrrrrrrrrrrrr. Paran var senin. Bunu biliyoruz. Baklavaları verrrrrrrrrrr

aidikurt
26.January.2010, 17:53
olum motor alan baklava alır satan degıl eskı koye yenı adetmi geldi len :)

kayar2
26.January.2010, 18:03
kokusu geliyorda bir türlü tadamadık şu baklavayı hadi artık agzımızda su kalmadı kim ısmarlıyacaksa ısmarlasın

CELİL
26.January.2010, 18:39
Abi ya ben bu mevzunun sonunu çok merak ediyorum bir paket çekirdek aldım çıtlata çıtlata okuyorum çok heycanlı yaa :mrgreen:

HONEY
26.January.2010, 18:47
baklava için +1

Adminle Zuzi ortak alsınlar işi çözsünler :mrgreen::mrgreen:

Perşembe günü gelip ofislerinizi basarım ona göre karar verin artık :p:p

carvalho
26.January.2010, 19:00
hahaha Alper'e de patladı ya çok gülüyorum :p

Uzay
26.January.2010, 19:49
Alper olmazsa olmaz abi. Hayvan gibi para verdim eline.

Hatta ben paraları tutmadım bile. Direkt bankadaki adam saydı, bana uzattı, ben de eğırlığını bile hissetmemek için direkt Alperin eline verdim.

Madurum ben :( O alsın

BULL
27.January.2010, 01:22
Alper olmazsa olmaz abi. Hayvan gibi para verdim eline.
Madurum ben :( O alsın
olm mağdursun tabi :mrgreen:

hangi aklı kıt o gürültü makinasını

bide üste para vererek alırki? :p

ama bu akılsızlığın cezasız kalmaz...

baklava almaya mecbursun :evil:

bir musibet bin nasihatten iyidir 8)

Uzay
27.January.2010, 09:33
olm mağdursun tabi :mrgreen:

hangi aklı kıt o gürültü makinasını

bide üste para vererek alırki? :p

ama bu akılsızlığın cezasız kalmaz...

baklava almaya mecbursun :evil:

bir musibet bin nasihatten iyidir 8)

Bana ne bana ne :dil:

kaanka
27.January.2010, 12:40
Bana ne bana ne :dil:
Uzay hiç ağlama:cry: kaçarın yok :x ilk buluşmada baklava gelsin...:mrgreen:

Uzay
27.January.2010, 12:50
Uzay hiç ağlama:cry: kaçarın yok :x ilk buluşmada baklava gelsin...:mrgreen:

Baklava değil, tatlı:lol: Mesela küp şeker :p

kaanka
27.January.2010, 13:00
Atmı besliyosun olum küp şekerle...:x
Kaçarınyok... Ha ha ha....:cheesy:

CELİL
27.January.2010, 13:03
uzay türbeye adakmı yaptın küp şeker dağıtıyorsun :mrgreen:

Uzay
27.January.2010, 13:05
Bakın ben bu motoru zevk için almadım, zorunluluktan aldım :cry: Bizim oralar çok esiyor, viyadükler var, sadece daha ağır olsun diye aldım :cry: :( Yoksa Alper'den alırım baklava işini. Ben ısmarlarım :cry:

yenikoylu_ua
27.January.2010, 13:59
Zaten bizede zevk için değil zorunlu olarak baklava ısmarlayacaksın.Hemde ağır olsunki yiyelim ağırlaşalım bizde viyadüklerde köprülerde sağlam duralım

yenikoylu_ua
27.January.2010, 14:02
Alper sende eski köy yeniköy diyip durma Atminliği kurtardın Zafer birrrrrrrrrrr
Aylardır bu motoru kime kaklıyım diye düşünüyodun oldu işte buda zafer ikiiiiiiiiiiii
dua et ikisini irleştirdik bi kere istiyoz zencimisin vermeyecennnnnnn

BULL
27.January.2010, 14:58
8)8)8)8)8)

aidikurt
27.January.2010, 15:02
Alper sende eski köy yeniköy diyip durma Atminliği kurtardın Zafer birrrrrrrrrrr
Aylardır bu motoru kime kaklıyım diye düşünüyodun oldu işte buda zafer ikiiiiiiiiiiii
dua et ikisini irleştirdik bi kere istiyoz zencimisin vermeyecennnnnnn

konus sen konus
elımde cok guzel fotoların var onlarıda yayınlattırma bana
yayınlayınca bakalım hala konusmaya devam edebılıcenmı?

yenikoylu_ua
27.January.2010, 16:16
Yaptığım bütün eylemlerin çektirdiğim bütün resimlerin arkasındaım yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım bundan sonrada olmayacağım tehtitler beni yıldıramaz baklavayı isterim kurtulamazsınız :p

Uzay
25.February.2010, 16:35
Aidikurt! Lütfen resmini değiştir arkadaşım. Telif hakkını ödersen o ayrı! Benim motorum o artık :x

cenkerdemir
25.February.2010, 17:25
Aidikurt! Lütfen resmini değiştir arkadaşım. Telif hakkını ödersen o ayrı! Benim motorum o artık :x

Valla doğru senin motorun ama resimler var ortada sıkıntılı durum bu :p