Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : rıza abi özür dilerim senden ve tüm raptorriders'ten

cenkerdemir
18.February.2010, 10:49
arkadaşlar,
son 3 sene içinde babamın 6 kez ameliyat olması neticesinde şuan sağılı iyi günlük sosyal yaşamına devam edebiliyor fakat çalışamamaktadır sağlıklı olsunda çalışmasın bence
haliyle ev borcu bana ve anneme kaldı ki abim evlenmesine rağmen desteğini esirgemedi geleyim konunun özüne
bu sitede iki kere motorumu sattığımı yazdım birinde ben kıyamadım birindede abim sattırmadı destek verip o anlık ki ödememi yapmamı sağladı bu seferde artık satacağım dedim ve rıza abiyle anlaştık ama dün akşam aileme konuyu açtığımda özellkle annem,
- oğlum yeni aldın daha kullanmadın bile önce bir nefsini körle böyle olmaz borç nasılsa ödenir vs dedi bende söz verdiğimi söyledim satmam lazım dedim ama dinletemedim ruhsatımı elimden aldılar beni ikna edene kadar hayatta hiç ailemi kırmadım diyebilirim.
bu sebeten ailem motorumun hevesimi almadığım için sıkışıklıktan dolayı sattığımıda bildikleri için izin vemiyorlar bende kıramıyorum önceliikle ailemi sonrada ikinci ailem sizlere teşekkür ediyorum.

ve burdan hepinizin huzurunda rıza höşgör abimden ve bana iyi niyetle yardımcı olaya çalışan kaya abimden özür diliyorum :(:(:(

rıza abi sana mailde attım kusuruma bakma ne olur.

birdaha ölsemde bu siteye satılık motor var demeyeceğim.

Uzay
18.February.2010, 11:33
Anlayışla karşılayacaklarına eminim kardeşim.

Borç için motoru çok çok sıkışmadıkça satma derim. Çünkü motor adamın stresini alıyor bence. Yaşama zevki veriyor. Mücadele edebilmen için destek oluyor bence. Ha bir de sigara öyle :D

beykozlu
18.February.2010, 12:45
Cenkercim,

Burası DOSTLUĞUN TEK ADRESİ...

kayar2
18.February.2010, 13:09
hayırlısı olsun cenk alınmış bir kaporo yok artık rızaya iyi bir başka motor bulmak borcun oldu araştır senin motorun yerine onu verelim

cenkerdemir
18.February.2010, 13:40
abi bu istede kötü motor yokki bildiğim iki regal var biri uzayda biride foremanda satılık olan herkese teşekkürler.

aidikurt
18.February.2010, 15:16
valla benımkıler motoru sattırmak ıcın elınde gelenı yapıyordu sızınkılerde sattırmamak ıcın allah butun motorculara boyle bır aıle nasıp etsın.

cenkerdemir
18.February.2010, 15:24
çok sağol alper kardeş,
çok heveslendim motora sizlere dünya kadar soru üstüne sor sordum :mrgreen:
ilk aldığımda sadece evin garajında dur kalk çalıştım :?
onlar bahcede cay içerken ben 3 metrelik yerde bir ileri bir geri gidip geldim 8)
annem ne kadar korksada :?
hiçbir zevkimden ödün vermemi beklemez sağolsun. 8)
kursa gittim ders aldım azcık bindim sezon bitti şimdide hayat şartları sebebiyle satman doğru değil en azından bir yaz gez oğlum dedi aldı ruhsatı elimden.

RızaHoşgör
18.February.2010, 19:09
Cenker Kardeş,
Canın sağolsun.Allah biliyor içimden bu çocuk satmak istemiyor diye geçirdim.Hayırlısı olsun.Motoruna güle güle bin

carvalho
18.February.2010, 19:25
Bu sitede herkes maradona yani 10 numero.
I love you beyler...

cenkerdemir
18.February.2010, 19:34
Cenker Kardeş,
Canın sağolsun.Allah biliyor içimden bu çocuk satmak istemiyor diye geçirdim.Hayırlısı olsun.Motoruna güle güle bin

abi sen kusuruma bakma ne desen haklısın sana karşı boynum bükük abi. :(

BULL
18.February.2010, 19:55
olm Rıza abinin soyadı niye HOŞGÖR sanıyorsun?

böyle şeyleri hoşgörür herzaman 8)

eee motor sende kaldığına göre

bu güzel olayı bi tatlıyla kutlamak lazım öyle değilmi arkadaşlar :cheesy:

RızaHoşgör
18.February.2010, 20:34
olm Rıza abinin soyadı niye HOŞGÖR sanıyorsun?

böyle şeyleri hoşgörür herzaman 8)

eee motor sende kaldığına göre

bu güzel olayı bi tatlıyla kutlamak lazım öyle değilmi arkadaşlar :cheesy:

sana insan diyemiyorum :)

Uzay
18.February.2010, 21:18
eee motor sende kaldığına göre bu güzel olayı bi tatlıyla kutlamak lazım öyle değilmi arkadaşlar :cheesy:

Bu konuda gelinebilecek son nokta budur :p

cenkerdemir
19.February.2010, 11:12
valla bende özel toplantı yapacam
sizler tatlıyı yiyorsunuz sitenin haberi yok :evil::evil::evil:

BULL
19.February.2010, 11:53
kıs kıs kıss :mrgreen:

eheemmm kim çıkarıyor bunları yok öyle birşey :p

cenkerdemir
19.February.2010, 11:57
yok yok gizli buluşmalar mı diiym toplantımı diyim olmuş tatlılar yenmiş :?:?:?