Orijinalini görmek için tıklayınız : Görüp Kıskanmamak Elde Değil
HONEY
04.March.2010, 19:19
Bu nasıl yol
Bu nasıl bi manzaralar
aman allahım fotolar ve foto kalitesi muthiş iyi
Biz motora binmiyoruz savaşıyoruz resmen çukur,tümsek,mıcır, yağ, mazot, öküz mağandalar, vb...
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=536451
bozkurt
04.March.2010, 20:14
Evet kardeşim gerçekten çok güzel yollar ve manzara.
Paylaşım için teşekkürler.
Sağlıcakla kal
cenkerdemir
04.March.2010, 20:19
teşekkürler gerçekten çok hoş resimler.
asi_kaptan
04.March.2010, 21:18
bunların hepsi morukk yaff!! :D:cheesy:
ol_gu87
04.March.2010, 22:18
alın size bu site üyesi birisinin üç beş kuruşla çıktığı bir seyahat genelde tamirlere ücret vermemiş kamplara filande ama bir kaç kez gezmiş avrupa ve asyayı afrikaya bile ugramış hatta para yardımında bile bulunanlar olmuş tvlere programlara katılmış süper bir gezi http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=462017
yanlizkurt
05.March.2010, 00:50
Bu nasıl yol
Bu nasıl bi manzaralar
aman allahım fotolar ve foto kalitesi muthiş iyi
Biz motora binmiyoruz savaşıyoruz resmen çukur,tümsek,mıcır, yağ, mazot, öküz mağandalar, vb...
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=536451
Kardeşim her söylediğine harfiyen katılıyorum,yollar konusundada,çektiklerimizi yazıya dökmenede,bi memleketin gelişmişliği yollarından ve tuvaletlerinden belli olurmuş diye duymuştum bende bu tez'e katılıyorum çok doğru bi iddia.Linlteki yollara bakınca durası gelmiyor,gaza basıp yol yapası geliyor harbiden.
carvalho
05.March.2010, 10:24
Fotolar gerçekten harika sevgili dostum.
Ancak İstanbul-Antalya hattını ege kıyılarından motorla 2 kere gidip gelen biri olarak diyorum ki daha güzelleri bizde var. Fotoğraf 4 MP canon compact olunca görüntüleyemiyoruz tabii. Amerikalı abi süper fotoğraflamış.
Bu sene kırık bi kaç motorcu bulup hayalimdeki batı-doğu karadeniz turunu yapabilirsek belki Amerikan forumlarına girecek güzel fotolar yayınlarız biz de.
Yol yapalım yol, valla özledim...
kaanka
05.March.2010, 17:26
Ben geçen sene Karadeniz'e gittim bu to toş Bülen sattı beni tek motor hanımla geze geze gittik geldik süperdi...
carvalho
05.March.2010, 17:36
Kaankacığım ben de iki kere gittim de Samsun'a kadar. Sen de ordu'ya gittin sanırım. Bu seneki planım mega. Yıllardır yapmayı planlayıp yapamadığım rotadan, yani Ağva'dan başlayıp batı karadeniz boyunca Samsun, sonra doğu karadeniz kıyısı boyunca Artvin (şavşat'ta ayulara yem olmazsak tabii), sonrası erzurum-elazığ-sivas-nevşehir-angara-eskişehir-bilecik-bursa-yalova-istanbul...
Allah kısmet ederse Temmuz ya da Ağustos'ta teker döner...
kaanka
05.March.2010, 17:40
Kaankacığım ben de iki kere gittim de Samsun'a kadar. Sen de ordu'ya gittin sanırım. Bu seneki planım mega. Yıllardır yapmayı planlayıp yapamadığım rotadan, yani Ağva'dan başlayıp batı karadeniz boyunca Samsun, sonra doğu karadeniz kıyısı boyunca Artvin (şavşat'ta ayulara yem olmazsak tabii), sonrası erzurum-elazığ-sivas-nevşehir-angara-eskişehir-bilecik-bursa-yalova-istanbul...
Allah kısmet ederse Temmuz ya da Ağustos'ta teker döner...
Rota süper8) nasip bakarsın senin kuyruğuna takılırız, izinleri denkleştirirsek...:)
HONEY
05.March.2010, 18:08
Modum rota super
satmazsam bende gelirim :mrgreen::mrgreen:
carvalho
05.March.2010, 18:15
Gelin tabii kardeşlerim, muhabbeti tavana vurduralım... Belki bekarlar olarak karadenize damat oluruk. cüllüyle fiçret cibu :)
yayladan ki yurudum hava güneşliyidu
ardıma bakamadum gözlerin yaşlıyidu
ha bu akan dereler gözlerimun yaşiduur
sevupte ağlamamak ölümun ateşidur
sevuptaaa sevuptaaa sevupte ağlamamak ölümün ateşidur
UY AHAA!!!!!!
HONEY
05.March.2010, 18:22
OOOoo sen gitmeden havaya girdin gitsen laz uşakları gibi burnunu bile yaptırırsın :mrgreen:
carvalho
05.March.2010, 18:23
şu avatar fotoma bir bak bakalım burunda tadilata gerek var mı :mrgreen:
HONEY
05.March.2010, 18:36
çok az bi ince ayar lazım istersen bi kafa atim :mrgreen:
carvalho
05.March.2010, 18:55
kafana yazık be kardeşim :)
çok az bi ince ayar lazım istersen bi kafa atim :x o burnun beynine girsin!!!
Kavgada söylenmez :evil:
carvalho
05.March.2010, 19:26
Kavgada söylenmez :evil:
Fotomontaj kaç yıldan başlıyo biliyor musun sen???
bak imzanı her an değiştirebilirsin, uyarayım dedimmm:x:x:x
Fotomontaj kaç yıldan başlıyo biliyor musun sen???
bak imzanı her an değiştirebilirsin, uyarayım dedimmm:x:x:x
Tamam tamam :p
Atminin senden, supermodum, şudur ancak isteği,
Değmesin imzamın üstüne namahrem eli :p
Bu fotomontajlar ki gayeleri espirinin temeli ;)
Bu forumda ben her türlü pisliği yaparım, uysa da yaparım, uymasa da yaparım
:p:p:p
Çok güzel oldu beeee :mrgreen:
kayar2
06.March.2010, 01:28
seneler önce honda 125 ler yeni gelmişti 1978 de bir kaç kere samsun yapmıştım tek başıma o zaman yollar dar ve bozuktu şimdi çok güzel bu sene bende karadenzin sonuna kadar gitmek istiyorum kısmetse
belki bir grub yapar düşeriz yollara önceden planlayıp uyguluyalım çokkk istiyorum
o deniz kenarı olan yer İğneada değilmi? :mrgreen:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.