Orijinalini görmek için tıklayınız : Hey Everybody !!!!
_Red Sonja_
30.March.2010, 20:42
Merhaba,
Türkiye'de bayan motorcu olmanın zorluklarını bile bile bunu denemek istiyorum.Aslına bakarsanız geçen hafta arabamı satana kadar aklımın ucundan bile geçmiyordu ama bu öyle bir tutku ki yavaş yavaş beni de içine almaya başladı.Sıfırdan başlayacağım ve bu konuda her türlü öneriye açığım.Herkese bol maceralı günler :)
cenkerdemir
30.March.2010, 21:38
hoşgeldiniz tecrübeli arkadaşlar fikir verecektir tebrik ederim.
carvalho
30.March.2010, 22:59
Hoşgeldin HAle,
Motorculuk zaten özünde riskli bir olay.
Bu işin duayenlerinden Donald Duck yani Reşat Arbaş der ki sıfırdan başlamak için iki unsur önkoşuldur: Bisiklete binebilmek ve araba kullanabilmek.
Sana tavsiyem bu işin teorisini bir güzel oku. Bizim forumdan da faydalanabilirsin eğitimle ilgili.
http://www.raptorriders.net/forums/forumdisplay.php?f=25&order=desc&page=3
Birçok faydalı makale bulacaksın.
teoride kendini hazır hissettikten sonra özel sürüş dersleri almanı öneririm. 4 saatlik sürüş dersi seni trafiğe hazırlamaya yetecektir.
Eğitimde araştırmaların ve yönlendirmelerle birlikte sana uygun motosikleti alırsın.
Sonrasında boş yollarda sürüş egzersizleri, trafiğe çıkış, toplu sürüşler, herşey kendiliğinden gelecektir.
http://www.raptorriders.net/forums/forumdisplay.php?f=25&order=desc&page=3
Teori için bu kitabı başucu kitabı yapmanı öneririm.
HEpimiz bu başlangıçlardan geçtik. Zor olduğu kadar zevkli bir süreçtir.
İkiteker dünyasına ve aramıza hoşgeldin tekrar...
Periscope
30.March.2010, 23:17
Hoşgeldiniz,
Bende bu siteye gireli bayağı yeni. Şu kadarını söyleyebilirim,buradaki arkadaşlar gerçekten çok cana yakın ve yardımseverler.Gerek forumdaki topiclerden gerek yüz yüze yardımcı oluyorlar.
Bana da geçen organize ettikleri buluşmaya gitmek,gelen arkadaşlarla tanışmak nasip oldu.
İyiki de gitmiş ve tanışmışım.
Motor konusuna gelince benimde aklımın hiçbir köşesinde yokken birden oluşuverdi ve şimdi motor diye yanıp tutuşuyorum.Allah bir aksilik vermezse çok yakın zamanda bir motor sahibi olacağım.Sizde gerekli eğitimleri aldıktan sonra bu keyfi bir an önce tatmaya başlayın.
Selamlar
foreman
31.March.2010, 00:51
vayy topragım buradaymıs..hale aramıza hosgeldın...
nerden? merkezden mı? sevgı yolu nasıl...bı aşağı bi yukarı...o yol cekılırmı yaw...8)
sakin
31.March.2010, 01:28
hoş gelmişsiniz artık motorcu olmanın cinsiyeti yoktur ata sadece erkeklerimiz binmiyordu gerçekten iyi bir karar vermişsiniz istanbulda olsanız daha kolay ögrenirdiniz ama başarmanın sırı istek oda sizde olduktan sonra gerisi kolay
CELİL
31.March.2010, 09:40
:) Aramıza hoş geldiniz kendinize güvendikten sonra başarılmıyacak şey yoktur
orpheus
31.March.2010, 17:26
Hoşgeldiniz sitemize...
Süper mod.um verilecek bilgileri vermiş zaten...
Ve bu arada;
Bir CONAN hayranı olarak nick inizi ayrıca tebrik etmek istiyorum...:D
Sevgiler..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.