PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya'dan sevgiler saygılar.

alovera
17.April.2010, 11:28
Arkadaşlar ve gençler, herkese merhaba. Bende çok eski bir motorcuyum. Şu anda tvs kullanıyorum ama bende bunu satarak regal almayı düşünüyorum. siz regal'ci ve motorcu dostlarımla bilgi alışverişinde bulunmak, sizlerle tanışıp kaynaşabilmek ve nasıl bir motor olduğunu anlayabilmek için üye oldum. hepinize saygılar ve sevgiler sunarım.

bozkurt
17.April.2010, 12:57
Biraderim merhaba,aramıza hoşgeldin.Umarım yardımcı olabiliriz.3,5 Sene R&R kullanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim.Sınıfının en iyisidir.Her yönden tartışılmaz en iyisidir.Benden bu kadar.Umarım herşey gönlünmce olur.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.

CELİL
17.April.2010, 13:38
Merhaba aramıza hoş geldin bende rr dan vaz geçmeyenlerdenim uzun süre kullanılabilelecek en dayanıklı özellikle su soğutmalı fanlı tek çinli sizin oraların sıcagında şişmeden sıkıntı yapmadan yoluna keyifle devam eder forumu incelersen her türlü soruna cevap bulabilirsin kolay gelsin 8)8)8)

Uzay
17.April.2010, 18:02
Hoşgeldinizzzz

sakin
17.April.2010, 18:59
hoş geldiniz regal hakında merake ttiklerini sorarsan seve seve cevaplarız almayı düşünüyorsan al pişman olmazsın parasının hakkını verir keyfli bir motordur ayrıca görüntüsüde kendisini kabul ettirmiştir hakında hayırlısı olsun kardeşim

carvalho
17.April.2010, 20:11
Aramıza hoşgeldin...

_KARADUT_
17.April.2010, 20:50
hoşgeldin aramıza

cenkerdemir
17.April.2010, 23:01
hoşgeldiniz.

alovera
18.April.2010, 21:00
Arkadaşlar, ilgi ve alakanıza çok teşekkürler. benim tvs yi sattım. gereken yerlere konu açacağım. saygılar.

bedil
19.April.2010, 16:50
Hocam hoşgeldin,ben de antalyadanım inşallah yüz yüze de tanışma fırsatımız olur