PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar 250E-9 alıcam. yardım lütfen

alovera
18.April.2010, 22:02
arkadaşlar meraba. bende tvs vardı bugün sattım. benimde rr im olsun istiyorum. 2500 tl ye ve 3500 tl ye 2 tane buldum antalyada. 2500 olan daha 5000 km de ama sanki km teli çıkarılıp öle kullanılmış gibi hemde yıkanmamış baya kirli görünüyor. belkide kirli göründüğünden sanki motoru hor kullanmışlar, daha fazla km yapmış gibi görünüyor. birazda ufak tefek masrafı var. 3500 tl ye olan daha cillop gibi ama oda 16000 kmde ve adam çok iyi bakmış motora. size sorularım
1- acaba hangini almalıyım.
2- 2500 olana biraz masraf ve bakım yapsam pahalı olurmu. parça fiyatları nasıl. yıkanıp temizlenince sanki daha güzel görünecek gibi.
3- genel anlamda parça fiyatları pahalımı. mesela sekman piston ne kadar.
4- bu motorlar ortalama kaç binde rektefe istiyor.
5- km de ne kadar yakıyor.
yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.

cenkerdemir
19.April.2010, 00:23
kardeşim sayfanın üstünde emre ltd nin linki var istediğin parçanın fiyatını ordan net olarak alabilirsin motoru tr ye getiren firmadır diğer konulara cevap verecek kadar tecrubelı değilim kazasız sürüşler.

Uzay
19.April.2010, 01:06
Bu ikisiyle sınırlı kalma derim. Çevre illere de bak bence.
100 km'de şehir içinde ortalama 3.5 litre benzin yakıyor

Hayırlısı olsun

CELİL
19.April.2010, 14:35
arkadaşlar meraba. bende tvs vardı bugün sattım. benimde rr im olsun istiyorum. 2500 tl ye ve 3500 tl ye 2 tane buldum antalyada. 2500 olan daha 5000 km de ama sanki km teli çıkarılıp öle kullanılmış gibi hemde yıkanmamış baya kirli görünüyor. belkide kirli göründüğünden sanki motoru hor kullanmışlar, daha fazla km yapmış gibi görünüyor. birazda ufak tefek masrafı var. 3500 tl ye olan daha cillop gibi ama oda 16000 kmde ve adam çok iyi bakmış motora. size sorularım
2- 2500 olana biraz masraf ve bakım yapsam pahalı olurmu. parça fiyatları nasıl. yıkanıp temizlenince sanki daha güzel görünecek gibi.
3- genel anlamda parça fiyatları pahalımı. mesela sekman piston ne kadar.
4- bu motorlar ortalama kaç binde rektefe istiyor.
yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.merhaba iki motorda iknci el dolaysıyle ikinsindede masraf çıkabilir arada 1000 tl fark az değil farz edelim motorun en büyük masrafı şanzuman komple yenilenmesi 600 tl piston sekmanda bu rakama yakındır komle yaptıgında 1000 1200 tl tutar fiat aynıya gelir ama motor sıfır olur ki motoru bir ustaya göterirsin bir sıkıntısı varsa söyler ve o kadar masraf yürüyen bir motorda olmaz rektefiye isteme durumu kullanmaya bakıma göre değişir ama en düşük terslik olmadıysa 25000 km ve üstü gider benden bu kdar koly gelsin

sir82
27.April.2010, 12:14
Daha temizlerini bulabilirsin eğer sorunlu bi makinayla başlarsan içinden hiç çıkamazsın başını düzeltirsin bi iki günsonra arkası bozulur çünkü aynı haltı ben yedim zaten 2. ele düşüp sıkışanlar uygun fiyata verir. Ama sezon açıldı diye bi göz gezdirdim biraz artış var. Sıkı bi pazarlık yapsan güzel bi makine alırsın bence sorunlu motora hiç bulaşma benden söylemesi