Orijinalini görmek için tıklayınız : RR-TR Yeni katılıyorum aranıza...
RR-TR
20.April.2010, 11:39
Arkadaşlar merhaba ;
Yıllardır(3-4) Regal Raptor motor hakkında bir çok yazılan çizilen post gördüm ve artık bende bir RR almak istiyorum 150cc yada 250cc düşünüyorum günlük 10km kullanım hafta sonları eşim ile gezmelik bir şey düşünüyorum az çok modelleri biliyorum bugünde Ümraniye Yaşar Tic.'e gidip görücem.Tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
carvalho
20.April.2010, 12:54
Hasan, hoşgeldin.
Regal raptor alacaksan 250 cc modelini öneririm.
_KARADUT_
20.April.2010, 13:10
Arkadaşlar merhaba ;
Yıllardır(3-4) Regal Raptor motor hakkında bir çok yazılan çizilen post gördüm ve artık bende bir RR almak istiyorum 150cc yada 250cc düşünüyorum günlük 10km kullanım hafta sonları eşim ile gezmelik bir şey düşünüyorum az çok modelleri biliyorum bugünde Ümraniye Yaşar Tic.'e gidip görücem.Tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
hoşgeldin sende rr kullanmanın farkına var.250cc öneririm hatta ben sana e-10 modelini öneririm bende yeni aldım gerçekten farkediliyosun şimdiden hayırlı olsun :D
RR-TR
20.April.2010, 13:51
Hoşbulduk arkadaşlar ;
Birde tabi ki A2 problemim var zamanında alsaydım keşke diyorum , şimdi kursa yazılsam Temmuz sonu anca alabiliyorum , ehliyetsiz kullanmakta istemiyorum ama motoruda almak istiyorum :) 250cc benimde aklımdaki model , birde anadolu yakası servis olayını nasıl çözüyorsunuz ?
CELİL
20.April.2010, 14:44
merhaba aramıza hoş gelin ben 250 cc rr al derim ki kişi için daha uygun kolay gelsin
kaanka
20.April.2010, 20:20
Aramıza hoş geldin...
Bence sıfır motor alma, düzgün ve aksesuarlı ikinciel 250'lik alsan çok daha iyi edersin...
snsl66
21.April.2010, 01:48
dostum motor güzel, bence doğru karar vermişsin umarım alırsın. ben de sitede yeni sayılırım motoru alalı yaklaşık bir ay oldu.
izlenimlerime gelince ; süreni rahatsız etmeyen,kaldırımdakileri küfrettirmeyen ama "ben burdayım" diyen tok bir sesi var. uygun hız ve devirde gidersen sürüş keyfini sonuna kadar yaşıyorsun. motor ısınınca makine her yönünüyle canlanıyor. motorun uyandığını ve güçlendiğini hissediyorsun. kendi çapında güçlü ve atak bir makine ama hız yapmayı seviyorsan pek hız yapmaya uygun değil gibi. gerçi ben sıfır aldım ve rodajda olduğum için fazla yüklenmiyorum. benden önce yazan arkadaşım "sıfır alma" demiş. belki acemi sürücü olduğunu varsaydığı için böyle yazmıştır ama bu makine yeni başlayanlar içinde gayet uygun bir makine. bende nispeten acemi sürücü sayılırım fakat 2 günde alıştım. alırken sıfır mı? ikinci el mi ? diye çok tereddütte kaldım , ikinci el satan çok arkadaşla görüştüm ve sonunda sıfırda karar kıldım. iki çantaya , sis farına , tank pade tav olup motor alma. tamamen kendi kanaatim olmakla beraber bu motorların sade halinin daha güzel olduğunu düşünüyorum. arka çamurluğun o güzel kıvrımlarını ve desenlerini örtmesin diye çok işime yarayacağı halde çanta bile taktırmak istemiyorum. insan bir kere yola çıktımı eve dönmek istemiyor. daha çok sürmek için kasti olarak yolu uzatıyorum. eve gelip motordan indikten sonra "ulan çalıştırıp bir tur daha atsam mı? diyorsun. makine güzel dostum, zaten alınca manevi bağ kurduğun için gözüne daha güzel görünüyor.
kazasız sürüşler...
cenkerdemir
21.April.2010, 09:48
hayırlısı olsun ama sen acilen a2 olayınıda çöz aksi halde motordan bile soğuyabilrisn bende ehliyet yokken hata hiç bilmeden aldım motoru sürüş dersi ehliyet derken motor yattıkça bunaldım ehliyet yokken mahalleden çıkmadım ehliyeti aldığım günde rr buluşması olmuştu sabancıda oraya gitmiştim 8)
_KARADUT_
21.April.2010, 10:20
snsl66 gerçekten olayı çok güzel anlatmış. bende aynı şekilde sıfır aldım iki günde alışıyosun . en azından rodajını kendşn yap motorun ne olduğunu bilirsin. bende pek tecrübeli değilim ama inmek istemiyorum üzerinden karar senin ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun a2 olayınıda hemen hallet kafan rahat olsun
Aslında biz site olarak iyi yapmıyoruz herkese ikinci el almasını tavsiye ederek. İlerde temiz ve düşük kmli ikinci el kalmayacak :) Varsın bazı arkadaşlarımız da sıfır alsın, rodajı ve küçük kronik sorunları kendileri halletsin 8) Yeni gelen arkadaşlarımıza temiz RR bıraksınlar
bozkurt
21.April.2010, 11:10
Aramıza hoşgeldin.İlk tavsiyem,EHLİYET.A2 işini halletmeden motora binme,mümkünse bindirme.Ehliyetini alıncaya kadar çeşitli kurslara katıl,tecrübelerini geliştir veeee kıyafet işini çözmeye çelış.Kask,mont,eldiven,dizlik gibi.Hem sana birden külfet olmamış olur.
Motor alacaksan ikinci el temiz bir motor al derim.Şöyle full aksesuarlı.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.