Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa Enduro 2010 Bahar Şenliği
chopell
22.April.2010, 21:12
Değerli İkiteker üyeleri, dostlar,
2009 senesinde 1000 kişinin üzerinde katılımcının olduğunu tahmin ettiğimiz (750 kişiden sonra kayıt olanağımız kalmamıştı ) şenliğimiz, Büyükorhan Görecik yaylasında 28-29-30 mayıs tarihlerinde yapılacaktır ..Yine her zamanki gibi iki gece üç gün müzikli ,solistli ,guruplu animasyonların, yarışmaların, eğlencelerin bitmediği, isteyenin istediği telden eğlence ve aktiviteye katılabilmesi için birçok yarışmanın yer aldığı çevre gezilerinin olacağı, şenlik alanında enduro parkurunun da hazır olacağı şekilde düzenlenmiştir...
http://img99.imageshack.us/img99/4738/2010befestivallogosu.jpg (http://img99.imageshack.us/i/2010befestivallogosu.jpg/)
Daha önceki festivallerimide olduğu gibi, tabii ki giriş ÜCRETSİZ.
Bu yıl önceki şenliklerimizden farklı olarak kamp alanına motorsikletle gelen tüm katılımcılara içinde şapka, buff, bandana, anahtarlık ve T-shirt olan bir çanta hediye edilecektir.
Şenlik boyunca düzenlenen aktivite ve yarışmalarda, değerlendirmeler sonucu birinci olanlara veya yarışmaya göre dereceye girenlere veya çekilişle, çam sakızı çoban armağanı hediyeler de verilecek tabii ki.. Mesela,
Kolin Otel'de, sevgili Ahmet abiden(VAP53) bir hafta sonu (Cuma ve Cumartesi olmak üzere tam 2 gece), açık büfe Y.Pansiyon konaklama
Ölüdeniz Ovacık’da tatil...
Picante Bursa’da romantik bir akşam yemeği...
Ailemizin Lastikçisi Eriş Group Holding CEO’su Bora ERİŞ’den İKİ takım lastik...
Motosikletlerimizde sezonluk ihtiyacımızı karşılayabilecek miktarda 4T veya 2T motor yağı...
Kalem, silgi, kalemtraş, kalem kutusu...
Daha birçok şey...
chopell
22.April.2010, 21:15
Nerede?
N(K)39 46.475 E(D)28 50.400
Veya,
39° 46'26.07"K 28° 50'21.23"D
Veya,
N39.77458 E28.84000
Google Maps görüntüsü;
http://img227.imageshack.us/img227/5728/bursaborhankavsak.jpg (http://img227.imageshack.us/i/bursaborhankavsak.jpg/)
chopell
22.April.2010, 21:19
Bir çok sponsorumuz var şenliğimizde... Bu vesileyle Bursaenduro adına kendilerine çok teşekkür ederiz. Kendi içimizde yaptığımız samimi toplanmaların, bugün bu noktaya gelmesinde emeği olan ve hiçbir karşılık beklemeden, sadece “daha güzel nasıl olur?”, “daha çok dost nasıl bir araya gelir?”, “bu güzelliği daha çok kişiyle nasıl paylaşabiliriz?” düşüncesiyle ve canla, başla emek vererek bu noktaya getirmiş tüm abi, dost ve kardeşlerimize teşekkürlerimle...
milyon kere teşekkür için;
Şenlik ana sponsoru...................: BTSO (Bursa Ticaret ve Sanayi Odası)
Şenlik ana sponsoru...................: EFES PİLSEN(Cihangir ÇAYGÜR)
Sanatçı sponsoru........................: MAY FREN (Taner YILMAZ)
Ses tesisatı.................................: GÖZDE BOYAHANESİ (Zafer EVCİL)
Kamp Ateşi sponsoru..................: CANBEY LOJİSTİK (Ali BEYTEKİN)
Yoğurt ve Altın sponsoru.............: METİN DİŞ DEPOSU İbrahim CANTÜRK)
Torba BE logolu ..........................: HARPUT GROUP (Tanju Alp COŞKUNCU)
Verilecek hediyelerin sponsorları;
BANDANA veya BUFF...............Zeki DUMAN (PETROL OFİSİ)
ŞAPKA.......................................Ömer GENCAL (SHELL)
T-SHİRT.....................................Mert SAYGILI (LUKOİL)
LED ANAHTARLIK....................Murat KAMIŞOĞULLARI (ALKAM OTOMOTİV)BRIGSTONE
ÜCRETSİZ KAHVE İKRAMI......ÖMER ŞENÖZ
ÜCRETSİZ MEYVE SUYU........AROMA
LAZER GÖSTERİSİ..................CİHANGİR ERDOĞAN
Şenliğimizde Stand açacak Firma ve kurumlar:
BMW
BMW RİDER ACADEMY
OMM
ART
METZELLER
KTM
YAMAHA
ŞENÖZ
AROMA
KOCAMAN MOTOR SPORT
START MOTOR
BTSO
chopell
22.April.2010, 21:20
Birlikte olmaktan keyif alacağımızı söyleyerek noktayı koyayım, herkesi bekleriz :cheesy:
ekselans
22.April.2010, 23:19
ekselans+1 ekleyin plizzz
CELİL
23.April.2010, 11:45
çok güzel bir organizazyon site olarak toplanıp bizde varız diyelim 8)8)8)
RızaHoşgör
28.April.2010, 20:16
ay sonuna rastlamamış olsaydı kesin oradaydım.Uyuyan istanbul su motorcuları bari bu organizasyona gidin
chopell
29.April.2010, 11:28
çok güzel bir organizasyon site olarak toplanıp bizde varız diyelim 8)8)8)
çok güzel bir fikir.. 8)
ay sonuna rastlamamış olsaydı kesin oradaydım.Uyuyan istanbul su motorcuları bari bu organizasyona gidin
uyuyorlar sanırım hala tatlı su motorcuları.... :p
carvalho
29.April.2010, 11:32
Büyük bir aksilik olmazsa ben gelirim.
chopell
29.April.2010, 11:34
Büyük bir aksilik olmazsa ben gelirim.
şükürler olsun biri uyandı.. :)
her zaman beklerim Selçuk'um.. kazasız belasız.. 8)
HONEY
29.April.2010, 11:51
Vardiyam uyarsa bende katılmayı düşünüyorum
CELİL
29.April.2010, 13:02
Büyük bir aksilik olmazsa ben gelirim.bende terslik olmadığı takdirde varım 8)
chopell
29.April.2010, 13:26
Vardiyam uyarsa bende katılmayı düşünüyorum
bende terslik olmadığı takdirde varım 8)
e süper o zaman.. :)
liste yapmak isterseniz tatlı su motorcusu olmayanların sayısını görebilirim.. 8) :p
chopell
29.April.2010, 22:17
Değerli dostlar,
Bu sene 6.sını düzenleyeceğimiz Bursa Enduro Bahar Şenliği, Büyükorhan Görecik yaylasında 28-29-30 mayıs 2010 tarihlerinde yapılacaktır ..Yine her zamanki gibi iki gece üç gün müzikli ,solistli ,gruplu, yamaç paraşütü ile tandem uçuşlu, animasyonların, yarışmaların, eğlencelerin bitmediği, isteyenin istediği telden eğlence ve aktiviteye katılabilmesi için birçok yarışmanın da yer aldığı, çevre gezilerinin ve enduro parkurunun da hazır olacağı şekilde düzenlenlenecektir....
Daha önceki festivallerimide olduğu gibi, tabii ki giriş ÜCRETSİZ.
Bu yıl önceki şenliklerimizden farklı olarak kamp alanına motorsikletle gelen tüm katılımcılara içinde şapka, buff, bandana, anahtarlık, T-shirt ve Bursa ili tanıtım kitapçığı olan kumaş bir çanta hediye edilecektir.
Şenlik boyunca düzenlenen aktivite ve yarışmalarda, değerlendirmeler sonucu birinci olanlara veya yarışmaya göre dereceye girenlere veya çekilişle, çam sakızı çoban armağanı hediyeler de verilecek tabii ki.. Mesela,
Kolin Otel'de, sevgili Ahmet abiden(VAP53) bir hafta sonu (Cuma ve Cumartesi olmak üzere tam 2 gece), açık büfe Y.Pansiyon konaklama
Ölüdeniz Ovacık’da tatil...
Picante Bursa’da romantik bir akşam yemeği...
Ailemizin Lastikçisi Eriş Group Holding CEO’su Bora ERİŞ’den İKİ takım lastik...
BMW Rider Academy enduroya giriş eğitimi
OMM'den çeşitli eğitimler
Motosikletlerimizde sezonluk ihtiyacımızı karşılayabilecek miktarda 4T veya 2T motor yağı...
Kalem, silgi, kalemtraş, kalem kutusu, ve daha bir çok sürpriz hediye.
FESTİVAL PROGRAMI:
28.Mayıs.2010 Cuma:
14.00 Voleybol turnuvası...(ödüllü)
14.00 Çocuklarımız için eğitmenlerimiz eşliğinde izcilik eğitimi ve yön bulma yarışması. (Bilgi verilecektir)
15.00 Hard Enduro gezisi (Gezi öncesi bilgiler verilecektir)
16.00 Büyükorhan İlçesinde Atatürk anıtını ziyaret ve kortej.
19.00 Müzik gruplarının performansları ve sınırsız eğlence...
29.Mayıs.2010 Cumartesi:
11.00 Çevre Gezisi (Sadağ kanyonu, hafif enduro ve kanyon içinde küçük bir yürüyüş. Arzu edenler mayolarını giyip havlu alırlarsa, derede serinleyebilirler)
15.00 Yavaş gitme yarışı (….ödüllü)
16.00 Halat çekme yarışı (…. Ödüllü)
17.00 Parkur içi düşük CC enduro yarışı. (…. Ödüllü)
18.00 Parkur içi yüksek CC enduro yarışı. (…. Ödüllü)
19.00 Müzik gruplarının performansları ve sınırsız eğlence...
30.Mayıs.2010 Pazar:
Güzel geçen iki günün mutluluğuyla dönüş hazırlıkları ve dönüş...
GETİRİLMESİ TAVSİYE EDİLEN MALZEMELER;
*çadır-uyku tulumu-mat,
*sıvı sabun, tuvalet kağıdı,
*havlu, kişisel bakım malzemeleri
*uyku tulumu altlığı veya şişme yatak,
*kupa/bardak,
*kafa lambası veya el feneri,(yedek pil)
*yağmurluk,(hava durumuna göre)
*polar takımı,
*ihtiyacınız kadar çöp poşeti,
GENEL TAVSİYELER;
Aileniz, dostlarınız ile katılabilir, hatta araç ile geliyorsanız çocuklarınızla da getirebilirsiniz.Enduro tipi motor ile gelmeniz halinde dağ yollarında dolaşmaktan büyük zevk alabilirsiniz.Bölgede çok güzel yaylalar bulunmaktadır, geziler yaparak yöre insanı ile iletişim kurabilirsiniz.
UYARILAR;
*Yol boyunca daima kaskınız takılı, farınız açık olsun.
*Seyahat boyunca trafik kurallarına ve hız limitlerine uyunuz.
*Kamp süresince oluşacak çöplerinizi, beraberinizde getireceğiniz veya bizlerin tedarik edeceği çöp poşetlerine doldurarak ağzını bağlayıp çöp varillerine atınız.
*Lütfen doğaya çöp atmayınız, atanları da uyarınız,
*Kamp ateşi tek yerde yakılacaktır, lütfen bireysel ateş yakmayınız.
*Festival süresince motosikletlerinizi, araçlarınızı çadırlardan uzak, yerlere park ediniz.
*Yiyecek içecek getirmenize gerek yok,festival alanında bol miktarda var...
eeee enduro buluşması olurda biz gitmezsek ayıp olur dimee :cheesy::mrgreen::p
chopell
01.May.2010, 14:18
eeee enduro buluşması olurda biz gitmezsek ayıp olur dimee :cheesy::mrgreen::p
bence de ayıp.. :p
Bursaya, iskendere, kestane şekerine ayıp :p
bende gitmek istiyorum ama daha net bir şey diyemiyorum
tabi tarih olarak daha zaman var ama
tatlısu motorcuları için kaçmaz rota 8)
hem yol fazla uzun değil yorucu olmaz, hemde fazla masraf edilmeyecek
cüzdanları üzmeyecek bir mesafe
yani tam benlik :cheesy:
tabi tarih olarak daha zaman var ama
tatlısu motorcuları için kaçmaz rota 8)
hem yol fazla uzun değil yorucu olmaz, hemde fazla masraf edilmeyecek
cüzdanları üzmeyecek bir mesafe
yani tam benlik :cheesy:sen anlatınca çok daha cazip geldi bir terslik olmazsa bende gelicem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
chopell
23.May.2010, 20:38
Güncelleme.. az kaldı.. :)
RızaHoşgör
24.May.2010, 00:00
Seda çok gelmek istediğim halde önümüzdeki haftasonu almış olduğum görevler var.Onları ihmal etmemem gerekiyor :(
Şimdiden katılanlara bol eğlenceler.Umarım herkesin gönlünce geçer.
Şahsında Bursa Endurodaki moto severlere küçük bir sitemim olacak.Akçakoyunda hiç Bursa Endurocu yoktu :( oysa yol tam onların sevdiği tarzdı.
yaa haftaya AÖF sınavları varmış
ama nasip kısmet... tek ders sınavım cumartesi sabah olursa
genede gelmeyi düşünüyorum8)
vaniLLa
24.May.2010, 02:47
bnm tanıdığım bi kişi olsun ben vururum kendimi yollara akçaydan ;)
üzgünüm ben gelemiyorum c.tesi aiden birinin nikah ve düğünü var gidenlere hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler
Geçen Hafta Gidemedim Bu Hafta Biraz Yol Yapmam Lazım Maknayda Bakımları Yaptım Bir Aksilik Olmazsa Gidiyorummm Program Nasıl Arkadaşlar
vaniLLa
24.May.2010, 18:32
selçuk abi uzay abi siz ne diosunuz_? büyük bi organizasyona benziyor çanta içinde hediyeler bedava yeme içme faln diyorlar faceden baktım baya iddaalılar bana burdan yam 250-300 km bi kişi gelse ben çıkcam celil abi gelemiyormuş =((
selçuk abi uzay abi siz ne diosunuz_? büyük bi organizasyona benziyor çanta içinde hediyeler bedava yeme içme faln diyorlar faceden baktım baya iddaalılar bana burdan yam 250-300 km bi kişi gelse ben çıkcam celil abi gelemiyormuş =((
Ben bu sezon bir daha bir yere çıkmam herhalde :D
Şaka bir yana, bu sezon çıksam da bu kadar peş peşe olmaz kardeşim. Umarım birini bulursun 8)
carvalho
24.May.2010, 18:52
Zafercim, yol deyince akan sular durur ama bu hafta sonu benim için farklı detaylarla yüklü. Gelemiyorum o yüzden.
Ama tavsiyem tanıdık falan aramadan uygun olan katılsın derim. Sonuçta seninle de üç gün öncesine kadar tanışmıyorduk değil mi?
Gerçi oraya gidersen enduroya dönme ihtimalin de var, bir chopper'cı eksilebiliriz, durum riskli yani :|
vaniLLa
24.May.2010, 19:21
Zafercim, yol deyince akan sular durur ama bu hafta sonu benim için farklı detaylarla yüklü. Gelemiyorum o yüzden.
Ama tavsiyem tanıdık falan aramadan uygun olan katılsın derim. Sonuçta seninle de üç gün öncesine kadar tanışmıyorduk değil mi?
Gerçi oraya gidersen enduroya dönme ihtimalin de var, bir chopper'cı eksilebiliriz, durum riskli yani :|
ınturuder den sonra hiç sanmıyorum doğru söylüosun seda ablalar falan hep geliyormuş bide edremittende gidenler olcakmış galiba bakalım ama gelseydin güzel olurdu =((
vaniLLa
24.May.2010, 19:23
bnm de büyük konuşmayayım sezonun son turu olcak zaten sonra finaller dgs mgs öle devam etcek =(( ondan biraz heycanlıyım =))
Herkez bir bahane sallamış açık ve rahat olun bu hafta şaftımız kaydı kusura bakma Sedacım gelemiyoruz deyin yawwww.... Utanmayın....:p:p:p
Kendi adına konuş senin şaftın kaydıysa bilemeyiz :p
haftasonu kızım yazlığa giderse gidiyorum :)
istanbula en yakın mesafe moto festivali :( en az 700 km olmadan gitmem çanakkale üzerinden bursa yaparız galiba :p
GÖLGE kuzen ile beraber :p
Herkez bir bahane sallamış açık ve rahat olun bu hafta şaftımız kaydı kusura bakma Sedacım gelemiyoruz deyin yawwww.... Utanmayın....:p:p:p
istanbula en yakın mesafe moto festivali :( en az 700 km olmadan gitmem çanakkale üzerinden bursa yaparız galiba :p
Laaaayyyyyyynnnnnnn bugün ağlayan sen değilmiydin....:x:x:x
Kuzine de söyle çekicem kulaklarını kayboldu gitti özletti kendini...:x:x:x
Benim şaftım kaydı ne yalan söylim eh kılavuzu karga olanın burnu b... çıkmazmış...:p Yolu kaybeden şaftımı kaydıranlar utansın nedim....:p:p:p:p:p
kardeşim sende niye kargaları takip ediyorsun
takıl bize hayatını yaşa :cheesy:
kardeşim sende niye kargaları takip ediyorsun
takıl bize hayatını yaşa :cheesy:
Bu konuşan da bizim klavuz :p
olm fenamı oldu limitlerimizi tarttık işte
demekki biz 250 km yi 4,5 saatte gidemiyoruz :x
evet limitlerimizi tarttık 250 km 4,5 saatte gidemiyoruz ama 250 lik raptor ve hysoungda son limitlerde gitti senin feliçita altına kaçırmaya başladı :p
neymiş senin limitinin çok çok üstünde gitmişiz :p
olm fenamı oldu limitlerimizi tarttık işte
demekki biz 250 km yi 4,5 saatte gidemiyoruz :x
carvalho
25.May.2010, 09:41
Benim şaftım kaydı ne yalan söylim eh kılavuzu karga olanın burnu b... çıkmazmış...:p Yolu kaybeden şaftımı kaydıranlar utansın nedim....:p:p:p:p:p
yolu kaybetmek miiiiiii
herşey kontrolüm altındaydı :p
asıl kestirmeyi manyas'tan sonra köy yollarında tarla içlerinden yapacaktık ama baktım sizde pil kalmamış, vazgeçtim :|
fena mı oldu, iki silkelendik işte :mrgreen:
böbrekteki daşları da kırdık döktük
ne o düz yollarda bas bas
çok zevksiz :evil:
evet limitlerimizi tarttık 250 km 4,5 saatte gidemiyoruz ama 250 lik raptor ve hysoungda son limitlerde gitti senin feliçita altına kaçırmaya başladı :p
neymiş senin limitinin çok çok üstünde gitmişiz :p
motorun alt kısmından bir somun fırlamış ordan vermiş yağı
Allahtan conta falan değilmiş...
arka balatalar yağ içinde olduğu için onlar değişti
1.25 kg yağ eklendi nispeten ucuz yırttım yine...
geçmiş olsun hakikaten ucuz yırtmışsın
bu arada görüldüğü üzere her türlü testten geçerek benim RR 250 cc cik senin italyan aygırından daha sağlam olduğu test edildi kıh kıh :D
yenikoylu_ua
25.May.2010, 10:08
Honeyinde ön balataları yağlanmıştı hatta yağmur başlayınca firenler hiç tutmamıştı onlarıda senin değişmen lazım:x
Honeyinde ön balataları yağlanmıştı hatta yağmur başlayınca firenler hiç tutmamıştı onlarıda senin değişmen lazım:x
o da ne işi varmış k.çımda
takip mesafesi diye bişey var abicim
arkadan gelen her zaman suçludur :p
geçmiş olsun hakikaten ucuz yırtmışsın
gerçi o kadarda ucuz yırtamadık 110 kaat gitti yine... :cry:
en sevdiğim ayakkabımda gitti...
ayakkabıdan motor yağı nasıl çıkarılır fikri olan varmı?
carvalho
25.May.2010, 10:29
en sevdiğim ayakkabımda gitti...
ayakkabıdan motor yağı nasıl çıkarılır fikri olan varmı?
WD40 sür :p:p:p
carvalho
25.May.2010, 10:37
WD40 mı? :mrgreen:
tabe, her b.ka iyi geldiği söylenir
aspirin gibi :|
Çok geçmiş olsun BULL. Sevindim daha acı bir şey olmadığına 8)
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun...
Sonrası ise senmisin Honey'in motoruna b.... atan gülme komşuna gelir başına...:x
gerçi o kadarda ucuz yırtamadık 110 kaat gitti yine... :cry:benim far tasını değişmem lazım ama şimdi değil bantladım ay başına kadar gider masraf o zaman belli olur
yağ çıkarma konusuda güçlü yağ sökücü bulaşık detarjanı dene bence çıkarır
senmisin Honey'in motoruna b.... atan gülme komşuna gelir başına...:x
B..... atmadım olm yağ attım :p:p:p
Çok geçmiş olsun BULL. Sevindim daha acı bir şey olmadığına 8)
zaten daha acı bir reçete çıksaydı motoru satardım demirciye pardon plastikçiye :p:p:p
Önde çift disk var balatalar yağlanmış 100 tl tuttu
bana 100 tl borcun var BULL haberin olsun
yağlı balataları veririm sana
Önde çift disk var balatalar yağlanmış 100 tl tuttu
bana 100 tl borcun var BULL haberin olsun
yağlı balataları veririm sana
harbimi? yani sağlı sollu 2 disk toplam 4 balata 100 kaatmı tuttu? :?
Aynen buna öne çift disk takanı...... :(
harbimi? yani sağlı sollu 2 disk toplam 4 balata 100 kaatmı tuttu? :?
yenikoylu_ua
25.May.2010, 18:45
Yağ balatanın içine işlemedi ya çıkartıp ince zımparayla bi geçseniz üstünden normale dönerdi
Abi daha ne istiyorsun? Çift disk mükemmel bence. Ben daha hiçbir frende sağ sol yapmadım
yenikoylu_ua
25.May.2010, 18:50
Abi daha ne istiyorsun? Çift disk mükemmel bence. Ben daha hiçbir frende sağ sol yapmadım
KArdeş balata ücretlerini öderkende böle dicenmi acep:(
hangi marka balata takıldı?
KArdeş balata ücretlerini öderkende böle dicenmi acep:(
Kubilay abi eğer ki daha güvenli olacaksa hakikaten, 4 tane takılsın. Öyle değil mi ama?
Demir77
26.May.2010, 02:30
Kardeş cumartesi bi nikah var nikahtan sonra bende katılabilirim size
Bana her türlü uyar biliyorsun yeterki yol olsun
Kardeş cumartesi bi nikah var nikahtan sonra bende katılabilirim size
Bana her türlü uyar biliyorsun yeterki yol olsun
fatih senden başka net cevap yok heralde GELENLER PARMAK KALDIRSIN ONA GÖRE YOKSA BAŞKA PROGRAM YAPACAM KAÇ KİŞİ GİDİYOR BURSAYI FETHETMEYE
chopell
27.May.2010, 12:22
Seda çok gelmek istediğim halde önümüzdeki haftasonu almış olduğum görevler var.Onları ihmal etmemem gerekiyor :(
Şimdiden katılanlara bol eğlenceler.Umarım herkesin gönlünce geçer.
Şahsında Bursa Endurodaki moto severlere küçük bir sitemim olacak.Akçakoyunda hiç Bursa Endurocu yoktu :( oysa yol tam onların sevdiği tarzdı.
davete iştirak olurdu aslında.. sitelerden duyurmak lazım.. kısmet başka baharaymış.. teşekkürler iyi dilekler için.. :)
chopell
27.May.2010, 12:28
yaa haftaya AÖF sınavları varmış
ama nasip kısmet... tek ders sınavım cumartesi sabah olursa
genede gelmeyi düşünüyorum8)
düşünme yap.. 8)
Gerçekten iddialıyız.. Böyle festival olmuyor hiç.. :cheesy:
Bursa Choppers Clup davetlimiz.. yalnız hissetmez kendini hiç kimse o sebepten.. :cheesy:
dİ mi en azından net olur.. :p
fatih senden başka net cevap yok heralde GELENLER PARMAK KALDIRSIN ONA GÖRE YOKSA BAŞKA PROGRAM YAPACAM KAÇ KİŞİ GİDİYOR BURSAYI FETHETMEYE
Bekliyoruz.. :cheesy:
vaniLLa
27.May.2010, 23:57
Alıntı:
vaniLLa´isimli üyeden Alıntı http://www.raptorriders.net/forums/tren_z/buttons/viewpost.gif (http://www.raptorriders.net/forums/showthread.php?p=88944#post88944)
Gerçekten iddialıyız.. Böyle festival olmuyor hiç.. :cheesy:
Alıntı:
carvalho´isimli üyeden Alıntı http://www.raptorriders.net/forums/tren_z/buttons/viewpost.gif (http://www.raptorriders.net/forums/showthread.php?p=88946#post88946)
Bursa Choppers Clup davetlimiz.. yalnız hissetmez kendini hiç kimse o sebepten.. :cheesy:
biz 2 chopper düşcez gene yarın yollara 300 km ve aşırı virajlıda olsa olsun bence güzel olucak başka raptorriders ı temsil etcekler parmak kaldırsın... yanlız bırakmıycak arklarada şimdiden teşekkürler...8)
vaniLLa
27.May.2010, 23:58
:):):):):):):) ben parmak kaldırdım... =))
Demir77
28.May.2010, 01:48
Kaya abi benim cumartesi saat 2:00 da küçük çekmecede bir nikah var ondan sonra bi programım yok. Eğer bi program yaparsan bana uyar. Hatta bende cumartesi öğleden sonra tek olsa gidip bursada bizim firmada çalışan bir arkadaşta kalamyı planlıyordum. Bahaneyle onuda ziyaret edecektim.
chopell
28.May.2010, 15:29
ben çıkıyorum birazdan yola.. bekleriz.. :)
Giden herkese hayırlı yolculuklar. Kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallah. 8)
giden herkese hayırlı yolculuklar kazasız belasız bol eğlenceli geçer işallah
carvalho
28.May.2010, 21:37
Sitemizin yeni üyelerinden vanilla (Zafer) Bursa'da şu anda. Girişte kaydını Raptorriders olarak yaptırmış aslan kardeşim.
Festival'e gidecek olan varsa buluşabilirsiniz. Zafer'in telefon numarası: 0505 9204930.
giden arkadaşlara ugurlar olsun yarın kısmetse bir aksilik olmazsa bende oradayım görüşürüz
Sitemizin yeni üyelerinden vanilla (Zafer) Bursa'da şu anda. Girişte kaydını Raptorriders olarak yaptırmış aslan kardeşim.
Festival'e gidecek olan varsa buluşabilirsiniz. Zafer'in telefon numarası: 0505 9204930.
bende gittim çok güzel bir organizasyondu
emeği geçenlere teşekkürler ederim
herzaman olduğu gibi orada RR elçimiz Seda'nın himayesindeydik 8)
bizi yedirdi, içirdi, gezdirdi, eğlendirdi :p
Seda sen olmasan biz napardık yaa :cheesy:
binlerce kez teşekkürler... :alkis::alkis::alkis:
carvalho
31.May.2010, 12:48
resim görmeden inanmayız :evil:
ayıpsın!!! ortam resimlerini Seda atar sizde nassı kaçırdım ben bu eğlenceyi diye depreşirsiniz :p
vaniLLa
31.May.2010, 17:43
MÜKEMMeldi tek kelime çok eğledim süper bi organizasyondu bülent abiyle de tanıştık selçuk abi ilk biz gittiğimiz için bütün akçakoyun tayfasını topladım uzaklara kurduk çadırları mini bi çadırkent yaptık orayı zamnla keşke sizlerde olsaydınız =((
MÜKEMMeldi tek kelime çok eğledim süper bi organizasyondu bülent abiyle de tanıştık selçuk abi ilk biz gittiğimiz için bütün akçakoyun tayfasını topladım uzaklara kurduk çadırları mini bi çadırkent yaptık orayı zamnla keşke sizlerde olsaydınız =((
bu sefer kaçırdık ama bizim adımıza sen eğlenmişsin bizde mutlu olduk yeni turlarda görüşürüz 8)
carvalho
31.May.2010, 18:05
Helal olsun canım kardeşim... Ortam süper, insanlar şahane, eğlenmemek mümkün değildir zaten. Pamukova'da görüşürüz artık...
vaniLLa
31.May.2010, 18:58
Helal olsun canım kardeşim... Ortam süper, insanlar şahane, eğlenmemek mümkün değildir zaten. Pamukova'da görüşürüz artık...
=(( ordada ben olamıycam malesef tam final zamanına gelio yaaa aslında en çok gitmek istediğim oydu :(( neyse ondada siz eğlenirsiniz artık :D
chopell
31.May.2010, 20:30
giden arkadaşlara ugurlar olsun yarın kısmetse bir aksilik olmazsa bende oradayım görüşürüz
Sizleri göremedim.. [smilie=greencolorz:
chopell
31.May.2010, 20:36
Canım benim.. iyi ki geldiniz.. çook mutlu oldum.. sayende neşeye neşe, eğlenceye eğlence katıldı.. 8) ben teşekkür ederim.. çok iyi oldu.. yine olsun.. :cheesy:
chopell
31.May.2010, 20:36
olur o da olur.. :) ama gözlerinle görseydin daha iyi olurdu.. :p
chopell
31.May.2010, 20:38
ayıpsın!!! ortam resimlerini Seda atar sizde nassı kaçırdım ben bu eğlenceyi diye depreşirsiniz :p
kesinlikle.. :x fena depreştirmeyi planlıyorum.. :p
chopell
31.May.2010, 20:41
çok sevindim.. ne mutlu bize.. 8)
Helal olsun canım kardeşim... Ortam süper, insanlar şahane, eğlenmemek mümkün değildir zaten.
aynen anlattığın gibiydi.. 8)
bu arada imzanda yazdıklarına sen de uy.. :p gelseydin keşke..
chopell
31.May.2010, 21:19
muhteşem bir haftasonu, müthiş bir festival geçirdim.. Fotolarla anlatılmaz ama deneyeceğim.. 8)
http://img63.imageshack.us/img63/4249/feste.jpg (http://img63.imageshack.us/i/feste.jpg/)
Festival ateşimiz..
http://img717.imageshack.us/img717/1144/fest1.jpg (http://img717.imageshack.us/i/fest1.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:21
Lazer gösterileri süperdi.. arada evlilik teklifi bile oldu lazerle.. :)
http://img580.imageshack.us/img580/5193/fest2.jpg (http://img580.imageshack.us/i/fest2.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:26
Fotolar biraz karışık olacak.. image da sorun var gibi..
chopell
31.May.2010, 21:27
http://img594.imageshack.us/img594/5351/fest4.jpg (http://img594.imageshack.us/i/fest4.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:28
cross yarışı..
http://img340.imageshack.us/img340/8030/fest6.jpg (http://img340.imageshack.us/i/fest6.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:28
http://img710.imageshack.us/img710/7876/fest7.jpg (http://img710.imageshack.us/i/fest7.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:29
http://img706.imageshack.us/img706/3043/fest8.jpg (http://img706.imageshack.us/i/fest8.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:30
http://img692.imageshack.us/img692/9814/fest12.jpg (http://img692.imageshack.us/i/fest12.jpg/)
vaniLLa
31.May.2010, 21:31
http://img594.imageshack.us/img594/5351/fest4.jpg (http://img594.imageshack.us/i/fest4.jpg/)
bizim çadır kent orası işte ilk temelini ben attım oraların:D
chopell
31.May.2010, 21:31
http://img525.imageshack.us/img525/5375/fest13.jpg (http://img525.imageshack.us/i/fest13.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:32
http://img153.imageshack.us/img153/7157/fest14.jpg (http://img153.imageshack.us/i/fest14.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:33
http://img594.imageshack.us/img594/159/fest15.jpg (http://img594.imageshack.us/i/fest15.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:34
http://img690.imageshack.us/img690/1699/festcro.jpg (http://img690.imageshack.us/i/festcro.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:37
http://img267.imageshack.us/img267/3150/festkros.jpg (http://img267.imageshack.us/i/festkros.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:38
http://img580.imageshack.us/img580/9541/festkross.jpg (http://img580.imageshack.us/i/festkross.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:39
http://img692.imageshack.us/img692/1389/fest5.jpg (http://img692.imageshack.us/i/fest5.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:40
Cross yarışı sonrası ödül töreni..
http://img541.imageshack.us/img541/8083/fest3.jpg (http://img541.imageshack.us/i/fest3.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:42
http://img267.imageshack.us/img267/8008/fest9.jpg (http://img267.imageshack.us/i/fest9.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:43
http://img227.imageshack.us/img227/9683/fest10.jpg (http://img227.imageshack.us/i/fest10.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:43
http://img191.imageshack.us/img191/6199/fest11.jpg (http://img191.imageshack.us/i/fest11.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:45
Halat çekme yarışı.. :)
http://img706.imageshack.us/img706/8148/festhalat.jpg (http://img706.imageshack.us/i/festhalat.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:45
http://img571.imageshack.us/img571/2715/fest17.jpg (http://img571.imageshack.us/i/fest17.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:47
Kayıt çadırımız..
http://img717.imageshack.us/img717/9823/fest18.jpg (http://img717.imageshack.us/i/fest18.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:48
http://img37.imageshack.us/img37/8291/fest20.jpg (http://img37.imageshack.us/i/fest20.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:49
http://img691.imageshack.us/img691/1619/fest21.jpg (http://img691.imageshack.us/i/fest21.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:50
http://img156.imageshack.us/img156/3359/fest22.jpg (http://img156.imageshack.us/i/fest22.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:54
http://img185.imageshack.us/img185/381/fest24.jpg (http://img185.imageshack.us/i/fest24.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:55
http://img249.imageshack.us/img249/3927/fest26.jpg (http://img249.imageshack.us/i/fest26.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:56
:p
http://img217.imageshack.us/img217/5727/fest16.jpg (http://img217.imageshack.us/i/fest16.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:56
http://img708.imageshack.us/img708/1332/festalan.jpg (http://img708.imageshack.us/i/festalan.jpg/)
chopell
31.May.2010, 21:57
http://img130.imageshack.us/img130/3954/festalan1.jpg (http://img130.imageshack.us/i/festalan1.jpg/)
chopell
31.May.2010, 22:00
Kemal Merkit semineri..
http://img375.imageshack.us/img375/5414/festkemalmerkit.jpg (http://img375.imageshack.us/i/festkemalmerkit.jpg/)
chopell
31.May.2010, 22:01
Yavaş gitme yarışı..
http://img709.imageshack.us/img709/7634/festyavgit.jpg (http://img709.imageshack.us/i/festyavgit.jpg/)
Periscope
31.May.2010, 22:06
Valla resimleri görünce bende çok kıskandım.Kesin çok eğlenmişsinizidr.Bir daha ki seneye inşallah bende gideceğim mutlaka...
Fotoğraflar için teşekkürler Seda.
:p
http://img217.imageshack.us/img217/5727/fest16.jpg (http://img217.imageshack.us/i/fest16.jpg/)
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Periscope
31.May.2010, 22:24
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Uzay,
Senden daha iştahlılar bu kuzuyu kaçırmamışlar ve yerinde yemişler :-)
chopell
31.May.2010, 22:42
Daha bir dolu foto var.. imageShack arızaya bağladı.. :(
vaniLLa
31.May.2010, 22:46
Daha bir dolu foto var.. imageShack arızaya bağladı.. :(
bende neden yüklenmio diorum :x
chopell
31.May.2010, 23:32
pööööfff... uğraştım uğraştım olmadı.. arkası yarın olsun bari.. hem daha heyecanlı olur.. :cheesy:
kayar2
01.June.2010, 00:53
Sizleri göremedim.. [smilie=greencolorz:
SİZE GELİRKEN BİR TEL GELDİ ANKARADAN ARKADAŞLAR HENDEGE GELMİŞLER MİSAFİR ÖNEMLİDİR MECBUREN GERİ OTURDUK KISMET DEĞİLMİŞ BURDA GÖRÜŞELİM ARTIK ÇOK İSTEDİM OLMADI BU HAFTA SONU BİZ SİZİ MİSAFİR EDELİM
seda çok güzel bir oganizazyon olmuş emeğinize sağlık çok şey kaçırmışız işallah seneye orada olabiliriz
carvalho
01.June.2010, 12:01
http://img691.imageshack.us/img691/1619/fest21.jpg (http://img691.imageshack.us/i/fest21.jpg/)
O ciyeslerden (GS değil) birini istiyorum :cry:
kaanka
01.June.2010, 12:08
Kardeşim alda sen de kurtul bizde kurtulalım...8)
Seda bizim resimleri unutma 8)
Seda bizim resimleri unutma 8)resimlerde hala seni göremedik hala inansakmı diyoruz:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yenikoylu_ua
01.June.2010, 12:41
Bu konuda hiç şansın yok kardeşim istiyosan alıcan ama illa GS yazmasın diyosan sanayide tanıdıklar var hallederiz BJK bile yazarız istersen CARVALHO bile yazdırırız
carvalho
01.June.2010, 12:44
Bu konuda hiç şansın yok kardeşim istiyosan alıcan ama illa GS yazmasın diyosan sanayide tanıdıklar var hallederiz BJK bile yazarız istersen CARVALHO bile yazdırırız
BMW Carvalho 1200
Süpper oldu valla
Hayırlısıyla alsam bi gideriz tornacıya
ama bana en az 3 sene motor yok gibi :cry:
boşver motorsikleti 3 sene daha iyi şeylere bineceksin :p
BMW Carvalho 1200
Süpper oldu valla
Hayırlısıyla alsam bi gideriz tornacıya
ama bana en az 3 sene motor yok gibi :cry:
kaanka
01.June.2010, 13:39
Ben anlayamadım:?:?:? açıklarmısın....:p:p:p:p
Ukraine???
yenikoylu_ua
01.June.2010, 15:40
Terbiyesizler sizi hiç yakıştıramadım valla
Ukraine???uzay selçuğu gidince çok özlüyeceğiz sen şimdiden bir ukrayna gezi planı hazırla bizde gidip selçukla özlem gideririz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ukraine???
TEN POINT :cheesy:
vaniLLa
02.June.2010, 15:16
bana empoze ediosun snn yaptığın ayıp bende enduro istiorum snn bu hareketinden sora abi:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy :
carvalho
02.June.2010, 15:24
bana empoze ediosun snn yaptığın ayıp bende enduro istiorum snn bu hareketinden sora abi:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy :
avatara koymuşsun işte en kral enduroyu :)
o yeter bize...
vaniLLa
02.June.2010, 15:36
avatara koymuşsun işte en kral enduroyu :)
o yeter bize...
:D bana yetmiooo :(( ama zaten sana nasıl söliceğimi düşünüodum seda abla döve döve yaptı valla endurocu :D
carvalho
02.June.2010, 15:45
pamukova'da kromları parlatarak gireriz mekana tor tor, Sedayı da chopper'cı yaparız merak etme sen 8)
vaniLLa
02.June.2010, 15:48
pamukova'da kromları parlatarak gireriz mekana tor tor, Sedayı da chopper'cı yaparız merak etme sen 8)
bnm o iş olmıcak gibi duruyo finalleerden dolayı ama olursa gör havaları orda bizden başka doğru dürüst hiç chopper yoktu yer gök gs ti =( yaparız havamızı abi bu arada millet keeway sl 150 yi inceledi yaaa okadar enduro var kahretsinn:D
hehehe endurocuların buluşmasıydı abicim orası :p:p:p
aidikurt
02.June.2010, 17:28
Ben anlayamadım:?:?:? açıklarmısın....:p:p:p:p
ATV'yi kastetti herhalde
vaniLLa
02.June.2010, 17:54
hehehe endurocuların buluşmasıydı abicim orası :p:p:p
r 1200 lerin döndüğü yerlede drift yapıodum ama abi nasıl enduroculuk bu mesele enduro alıp enduroculuksa heralde o makineleri ewlerinde sehpa yada saksı yapmış olmalılar ooooooff çok ağır konuştum beeeee :D:D:D:D:D:D :x:x:x:x:x
chopell
02.June.2010, 18:03
http://img691.imageshack.us/img691/8291/fest20.jpg (http://img691.imageshack.us/i/fest20.jpg/)
chopell
02.June.2010, 18:37
Kara Yağız ve minik evimiz.. :)
http://img517.imageshack.us/img517/2475/sam1818.jpg (http://img517.imageshack.us/i/sam1818.jpg/)
işte Bursa işte Ben... 8)
http://img19.imageshack.us/img19/9511/bursa01.jpg (http://img19.imageshack.us/i/bursa01.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img688.imageshack.us/img688/7108/bursa04.jpg (http://img688.imageshack.us/i/bursa04.jpg/)
http://img199.imageshack.us/img199/498/bursa05.jpg (http://img199.imageshack.us/i/bursa05.jpg/)
http://img72.imageshack.us/img72/3476/bursa10.jpg (http://img72.imageshack.us/i/bursa10.jpg/)
Bursa'ya gidipte iskender yemeden gelene gülerler AGA!!!
http://img130.imageshack.us/img130/7467/bursa07.jpg (http://img130.imageshack.us/i/bursa07.jpg/)
http://img97.imageshack.us/img97/9199/bursa09.jpg (http://img97.imageshack.us/i/bursa09.jpg/)
Sedacım bu haftasonu ayvalık dönüşü bursaya giricez bizde iskender istiyoruz :p
Ben , kaanka ve eşi filiz :p
bülent sonunda senin fotolarda geldi çok iyi çıkmış resimler için sedaya bir şeyler ısmarlaman lazım bence yoksa kimse inanmayacaktı :cheesy:
bişey ısmarlattırmıyoki bize :? bizim paramız geçmedi Bursada :shock:
ama rövanşı İstanbulda alıcaz işşallah 8)
ama rövanşı İstanbulda alıcaz işşallah 8)sende ona eminönönün meshur balık ekmeğinden ısmarlarsın birde köprü altında birer buz gibi bira cilaladımı fıstık gibi olur
chopell
06.June.2010, 11:19
siz de olsaydınız iyidi.. :)
Valla resimleri görünce bende çok kıskandım.Kesin çok eğlenmişsinizidr.Bir daha ki seneye inşallah bende gideceğim mutlaka...
Fotoğraflar için teşekkürler Seda.
her zaman bekleriz.. daha çok foto var da aktaramadım buraya..
SİZE GELİRKEN BİR TEL GELDİ ANKARADAN ARKADAŞLAR HENDEGE GELMİŞLER MİSAFİR ÖNEMLİDİR MECBUREN GERİ OTURDUK KISMET DEĞİLMİŞ BURDA GÖRÜŞELİM ARTIK ÇOK İSTEDİM OLMADI BU HAFTA SONU BİZ SİZİ MİSAFİR EDELİM
bir başka haftasonu görüşmek üzere o zaman..
seda çok güzel bir oganizazyon olmuş emeğinize sağlık çok şey kaçırmışız işallah seneye orada olabiliriz
gerçekten çok şey kaçırdınız.. :p
Alalım yavrucum sana da.. en sonki motorunu yine benim fotolardan görüp beğenmiştin.. :)
:D bana yetmiooo :(( ama zaten sana nasıl söliceğimi düşünüodum seda abla döve döve yaptı valla endurocu :D
doğru yol her zaman iyidir.. 8)
Chopper defteri kapandı benim için korkarım.. :p
bnm o iş olmıcak gibi duruyo finalleerden dolayı ama olursa gör havaları orda bizden başka doğru dürüst hiç chopper yoktu yer gök gs ti =( yaparız havamızı abi bu arada millet keeway sl 150 yi inceledi yaaa okadar enduro var kahretsinn:D
buna nasıl biniyor enduro varken diye incelemişlerdir.. :mrgreen: chopper vardı bir dolu ayrıca.. görememiş olman endurolardan gözünü alamamandandır.. :p
r 1200 lerin döndüğü yerlede drift yapıodum ama abi nasıl enduroculuk bu mesele enduro alıp enduroculuksa heralde o makineleri ewlerinde sehpa yada saksı yapmış olmalılar ooooooff çok ağır konuştum beeeee :D:D:D:D:D:D :x:x:x:x:x
o kadar konuşma istersen.. :p
Sedacım bu haftasonu ayvalık dönüşü bursaya giricez bizde iskender istiyoruz :p
Ben , kaanka ve eşi filiz :p
bursaya her zaman beklerim.. iskenderi düşüneyim bir.. :p
bülent sonunda senin fotolarda geldi çok iyi çıkmış resimler için sedaya bir şeyler ısmarlaman lazım bence yoksa kimse inanmayacaktı :cheesy:
sırf inanın diye çektik fotoları.. gözünüzle görseydiniz daha iyiydi.. :cheesy:
ama rövanşı İstanbulda alıcaz işşallah 8)
hadi inşallah.. :mrgreen:
sende ona eminönönün meshur balık ekmeğinden ısmarlarsın birde köprü altında birer buz gibi bira cilaladımı fıstık gibi olur
o kadar ucuz değil o iş.. :p:mrgreen:
chopell
06.June.2010, 11:24
Festival fotolarından minik bir derleme.. iyi seyirler.. 8)
http://img337.imageshack.us/img337/6133/2010bursaenduro.mp4
RızaHoşgör
06.June.2010, 18:41
Seneye ayın son haftasına gelmezse katılma niyetindeyim.
chopell
09.June.2010, 12:53
inşallah.. çok daha iyilerinde görüşmek üzere..
bir hatırlatma: biz daha iyisini yapana kadar en iyisi buydu.. :cheesy:
aidikurt
09.June.2010, 17:52
valla resımler super bu sene gelemedım ama seneye kesın ordayım.
chopell
10.June.2010, 01:19
valla resımler super bu sene gelemedım ama seneye kesın ordayım.
hadi inşallah.. kesinlikle beklerim.. 8)
bozkurt
10.June.2010, 11:46
Seda,derleme için teşekkürler.
Eine emeğine sağlık canım.
Kendine iyi bak.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
chopell
11.June.2010, 01:08
Seda,derleme için teşekkürler.
Eine emeğine sağlık canım.
Kendine iyi bak.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
ben teşekkür ederim abicim.. seneye siz de gelin lütfen.. 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.