Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : şampiyon Bursaspor

RızaHoşgör
17.May.2010, 07:45
Değerli Dostlar,
Çok doğaldırki bunca medya pompalaması etkisiyle site üyelerinin neredeyse tamamı Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray(alfabetik sıra) taraftarısınız ve kaçan Şampiyonluktan üzgünsünüz.
Yıllar önce Eskişehirspor un Şampiyonluğu kovalamasıyla başlayan süreç içinde Trabzonsporun ara ara parlayan yıldızıyla Şampiyonluğun 6 kez İstanbul dışına gitmesini sağlamıştı.Bu süreçte Gaziantepspor,Kocaelispor uda unutmayalım.
Bugün gelinen noktada iyiden iyiye Kapitalist olgu içine giren Ligde herşeye rağmen bir Anadolu takımı çıkıp bu düzene dur diyebildiyse hep beraber alkışlayalım lütfen.
Sakın unutmayın;bir çoğunuz belkide doğduğunuz günden beri büyük şehirde yaşıyor olmanıza rağmen halen ''nerelisin?'' sorusuna Anadolunun o güzel şehirlerinden birinin adını ağzından çıkartıveriyor.
Hep beraber Kapitalist İstanbul takım yöneticilerine inat ŞAMPİYON BURSASPOR u alkışlayalım.
Umarım anlatmak istediklerimi yazıya dökebilmişimdir.

Uzay
17.May.2010, 09:22
Ben çok sevinçliyim Bursaspor adına. Kişisel olarak birkaç sene daha yine bir Anadolu takımının şampiyon olmasını isterim. Tebrikler Bursaspor

Uzay
17.May.2010, 09:23
Kale arkası 50 lira.
Kombine 2500 lira.
Şampiyon olduğunu sanıp sahaya inerek ... olmak paha biçilemez :p

cenkerdemir
17.May.2010, 09:38
ben allahtan fıutbol ile ilgilenmiyorum
dün akşam kadın kız erkek çoluk çocuk yedi birbirini facebook ta birbirine laf sokmalar vs çok kötü çok itici geliyor bana. :?

CELİL
17.May.2010, 09:49
benimde futbolla pek alakam yok ama sorulunca fenerliyim diyorum maksat bir takım tutmuş olmak telafuzu bile zor paralar alıpta maç alamayan bu burcuvalara ders olsun VEEE BURSA SPORU GÖNÜLDEN KUTLUYORUM HAKKINLA ALDI KUPAYI

çakır
17.May.2010, 10:13
BURSASPOR U tebrik ediyorum, son zamanlarda kaçan şampiyonluğA ALIŞMAYA BAŞLADIK İLK DEĞİL NEDE OLSA " fener sendromu " olarak tarihe geçecek

carvalho
17.May.2010, 14:05
yemişim medyasını pompalamasını
çocuklukta medya mı bilirdik biz
siyah beyaz renklerine aşık olmuşuz bir kere.

Mevzuya doğru yerden başayalım Rıza Bey lütfen :evil:

Bursa'yı tebrik ederim bu arada.
Milyon avroluk İstanbul şımarıklarına elinin tersiyle okkalı bir tokat attı.
İstanbul şımarığı derken tümü...
Milletin beğenmediği hocayla, beğenmediği topçularla çıktı, aslanlar gibi şampiyon oldu.
Bravo kere bravo...

Fener'li arkadaşlara da içtenlikle geçmiş olsun diliyorum.
Travma çok ağır hakakten..
Fazla takmayın
Yol yapalım yol...

BULL
17.May.2010, 14:52
travmalık bi durum yok...
atamayana ne şampiyonluk verirler ne bişe...

ama biz gene sevincimizden geri kalmadık :p:p:p

yenikoylu_ua
17.May.2010, 16:21
19 Kez şampiyonluk sevinci ve kutlaması yaşayıp 17 kupası olan takım bilin bakim hangi takım

Bursasporun şampiyonluğunu canı gönülden kutlarım

Ama GALATASARAY'lılığımı kimse değiştiremez Alayına gider

HERYERDEYİZ UA UA oley oley

kaanka
17.May.2010, 18:09
Bende Bursa Spor'u kutlarım helal olsun adamlara...:alkis::alkis::alkis::alkis:
Ayrıca Fenerbahçe'li arkadaşları da kutluyorum Bursanın şanpiyonluğunu nasılda canı gönülden kutladılar öyle sahaya girdiler, bağırdılar, çağırdılar sonra ağladılar...
Hatta ve hatta sevinçten kendi statlarını ateşe bile verdiler yawwwww.....:p:p:p

orpheus
17.May.2010, 20:01
19 Kez şampiyonluk sevinci ve kutlaması yaşayıp 17 kupası olan takım bilin bakim hangi takım

Tam olarak budur yorum dedigin.....:D
dostum katılıyorum sana aynen ...:D:D

chopell
20.May.2010, 00:56
travmalık bi durum yok...
atamayana ne şampiyonluk verirler ne bişe...

ama biz gene sevincimizden geri kalmadık :p:p:p

Dün gece hiç tanımadigim bir Fenerliye; sırf 2 dakika sevinsin diye, usulca sokulup, Bursa berabere kalmis dedim.... :)))

carvalho
20.May.2010, 01:07

Çarşı'dan da biraz arak olmuş ama olsun, sen yabancı değilsin :|

BULL
20.May.2010, 01:17
Dün gece hiç tanımadigim bir Fenerliye; sırf 2 dakika sevinsin diye, usulca sokulup, Bursa berabere kalmis dedim.... :)))
seneye Guiza size gelsin emiiiiii :p:p:p

şampiyonlar liginde şov yaparsınız :cheesy:

Mesut Lafçı
20.May.2010, 01:22
Yaklaşık 30 Yıldır Bursaspor Maçlarına Giderim. Hayatımın En Mutlu Günlerini Geçiriyorum Diye Bilirim. Ve Hala Inanasım Gelmiyorr. şampiyon Olduğumuzaaaa. Her Zaman Her Yerde En Büyükk Bursaaaaaaaaa......:)

carvalho
20.May.2010, 01:23
seneye Guiza size gelsin emiiiiii :p:p:p

şampiyonlar liginde şov yaparsınız :cheesy:

bildiğin birşey mi var :mrgreen:

BULL
20.May.2010, 01:31
bildiğin birşey mi var :mrgreen:
daha kesin bişey yok ama görüşmelerimiz devam ediyor :cheesy:

olacak işşallah :p

BULL
20.May.2010, 01:35
Her Zaman Her Yerde En Büyükk Bursaaaaaaaaa......:)
her zaman değil, heryerde hiç değil :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

100 yılda bir... :cheesy:

Tayfun
20.May.2010, 13:02
Türkiyede spor denince akla sadece futbol geliyor, futbol denincede 4 büyükler tabir edilen takımlar, 4 büyüklerin büyüklüğü 1,5 bursa iskender yanında küçük kaldı :) bursa sporu tebrik ediyorum ve rıza höşgörede 2010 fair play ödülünün verilmesini istiyoru bu topikten ötürü :p

BULL
20.May.2010, 15:04
gidelim şu akçakoyuna ben vericem rızanın fairplay ödülünü :x