Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbuldan Merhaba.
hopperakin
21.May.2010, 01:30
Herkese merhabalar, yaşım 23 ve istanbulda oturuyorum. Öğrenciyim. Şuan bir regalim yok ama sanırım bu hafta icinde olacak. Tabi bu konuda cok acil bi şekilde yardımlarınıza ihtiyacım var.
Herkese merhabalar, yaşım 23 ve istanbulda oturuyorum. Öğrenciyim. Şuan bir regalim yok ama sanırım bu hafta icinde olacak. Tabi bu konuda cok acil bi şekilde yardımlarınıza ihtiyacım var.
Merhaba, hoşgeldin. Nasıl bir yardım istiyorsun? Mesela para mı? Ne? :)
cenkerdemir
21.May.2010, 08:57
hoşgeldin inşallah bulursun gönlüne göre regali.
Aramıza hoş geldin...8)
Olum anladık sende para çok...:x
Heryere atlama alırlar anahtarını...:x Ha ha ha ha ha ha h a h ah ha ahaha...
carvalho
21.May.2010, 10:36
hoşgeldin Akın.
hopperakin
21.May.2010, 16:36
Hoşbulduk teşekkürler herkese.
:):) oda olur belki:P Şaka bi yana, hevesim var, sevgim var ama bilgim yok motorlar konusunda, kocaman bi kazıklanmayla başlayıp daha işin başında soğumak istemiyorum bu sevgiden, ikinci el motor seçiminde bilgiye ihtiyacım var, ve ilgileniyorsunuz, teşekkür ederim bu durumda.
_KARADUT_
21.May.2010, 18:24
hoşgeldin. burada aradığın her türlü bilgiyi bulabilirsin gerçekten çok motor konusunda çok tecrübeli arkadaşlar , abilerimiz var sağ olsunlar sıkılmadan her türlü soruna cevap veriyorlar . şimdiden hayırlı olsun
hopperakin
21.May.2010, 23:12
Teşekkürler. evet konu açmadan önce bikaç gün takip ettim siteyi, gerçekten çok ilgili kişiler var, üşenmiyorlar cevap vermeye yada yardımcı olmaya güzel bir şey bu.
merhaba aramıza hoş geldin 2 gündür akkoyun moto festivalde olduğumuzdan siteye yeni bakabiliyoruz sen sahibinden comda çok seçenek var oradan bakabilirsin vereceğin paraya alabileceğin en yüksek model en az km yi araştır daha sonrasında motorun temizliğinide göz önünde tutarak bini seç ve bir ustaya götüp göster kolay gelsin 8)
ekselans
25.May.2010, 16:58
hoşgeldinizz
Hoşgeldin evet seçeceğin motor düşük km de olmalı lastikleri bitik olmasa iyidir, eğer kullanmasını biliyosan binip bi tur at viteslerini frenlerini kontrol et yada ettir, yadamotor almadan önce bütün dikkat edilecekleri intten araştırıp bulabilirsin sonra biraz ayrıntılı bilgi verdim çünkü sütten ağzım yandı
hopperakin
25.May.2010, 21:58
tekrar tesekkürler hepinize. diger baslıkta da dedigim gibi regal alacakken birden elime baska bi fırsat gecti cok cok uygun bi fiyata keeway aldım. bikac sorunum var onla. baslık acarak yardımlarınızı isteyecegim :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.