hopperakin
25.May.2010, 23:06
arkadaşlar dün aldıgım motorda. önce motor bloğu mu denir tam olarak bilmiyorum cahilligime verin. tam olarak orada baya bi pislik gördüm önce yag akıttıgından şüphelendim. sonra sildim temizledim. sabah yine cok kirli oldugunu görünce gözüm birden yukarı gitti. o benzin deposunun mandalının hemen üzerindeki ufak hortumun baglantı yerinden benzin akıttıgını gördüm. üzerinde telden bi mantal vardı. orjinalimidir degilmidir bilmiyorum ama ip ince bi telle sıkıştırılmıs ama tel görevini üstlenmiyor ve dogal olaraktan benzin akıtıyor.
sizce kendim tel alıp sıkıştırmalımıyım? yada daha dar bi hortum ile mi degistireyim?? veyahut orjinali nedir. nasıldır. yakınımda bi pendikteki prestij motor var imiş. fakat internet sitesi kapalı telefonlar kapalı. uzun yolda yapamıyorum malum acemilik.:S cok yazdım özürler
sizce kendim tel alıp sıkıştırmalımıyım? yada daha dar bi hortum ile mi degistireyim?? veyahut orjinali nedir. nasıldır. yakınımda bi pendikteki prestij motor var imiş. fakat internet sitesi kapalı telefonlar kapalı. uzun yolda yapamıyorum malum acemilik.:S cok yazdım özürler