PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : parça lazım

CELİL
26.May.2010, 15:00
herkese merhaba çanakkale dönüşü arızasız döndüm diye sevinirken motorda bir vuruntu başladı servise buraktım bugün cevap geldi motor yatak sarmış komple motor yapılması gerekiyor fakat krang milinin fiatı karşılanmıyacak kadar pahalı bana temiz çıkma bir krang mili lazım bu konuda yardım edebilecek varsa sevinirim
csm no : 05423273689

yenikoylu_ua
26.May.2010, 15:41
450 tl civarındaydı işçilik yağ filan 700 e yaptırmıştım ben.

CELİL
26.May.2010, 15:47
450 tl civarındaydı işçilik yağ filan 700 e yaptırmıştım ben.doğru krak ın fiatı o kadar +diğer parçalar 1000 tl geçiyor yaptıramadan satıcam galiba bakalım

yenikoylu_ua
26.May.2010, 15:51
doğru krak ın fiatı o kadar +diğer parçalar 1000 tl geçiyor yaptıramadan satıcam galiba bakalım

Şimdi ali ustayla konuştum yağı contası krangı işçilik dahil 650 tl onuda 3 taksit yaparım diyo World karta bana bile 700 e yapmıştı ozaman iyi fiyat bence

aidikurt
26.May.2010, 16:00
kardesım cok gecmıs olsun valla uzuldum allah beterınden korusun
neden olmus peki motor durup duruken yatak sarmaz yagımı bıtmıs suyumu eksılmıs neden olmus bıraz bılgılendırırsen sevınırım

Uzay
26.May.2010, 16:01
Geçmiş olsun Celil Abi [smilie=greencolorz:

CELİL
26.May.2010, 17:09
kardesım cok gecmıs olsun valla uzuldum allah beterınden korusun
neden olmus peki motor durup duruken yatak sarmaz yagımı bıtmıs suyumu eksılmıs neden olmus bıraz bılgılendırırsen sevınırımmotor eve kadar normal geldi bir vuruntu sesi yapmaya başladı motor sökülünce içindeki ve krak ve gömleğin aşırı ısınmadan sıkıştığını gördük muhtemelen su devirdaiminde bir soruın oldu motoru soğutamadı yatak sardı

CELİL
26.May.2010, 17:12
Geçmiş olsun Celil Abi [smilie=greencolorz:sağol uzaycım galiba sezonu kapatıyorum

carvalho
26.May.2010, 17:23
celil, geçmiş olsun kardeşim...
büyük aksilik
her işte bir hayır vardır diyelim...

CELİL
26.May.2010, 17:31
celil, geçmiş olsun kardeşim...
büyük aksilik
her işte bir hayır vardır diyelim...sağol öyle her işte bir vardır kısmet

drozzie79
26.May.2010, 17:47
Abi geçmiş olsun.. üzüldüm.. Buralarda sorayım ama hiç de zannetmiyorum..

CELİL
26.May.2010, 17:53
Abi geçmiş olsun.. üzüldüm.. Buralarda sorayım ama hiç de zannetmiyorum..
sağol benimde ümidim yok böyle satıcam

RızaHoşgör
26.May.2010, 19:01
Geçmiş olsun Celil

CELİL
26.May.2010, 21:28
Geçmiş olsun Celil
sağol kısmetimiz böyleymiş sağlık olsun

hopperakin
26.May.2010, 23:50
gecmiş olsun abi. inşallah sorununuzu en kısa sürede aşabilirsiniz.

_KARADUT_
26.May.2010, 23:53
çok büyük geçmiş olsun abi umarım sezon kapanmadan halledersin

sir82
27.May.2010, 00:44
Geçmiş olsun Celil abi e artık büyük cc ye geçme zamanın gelmiştir belki herşeyde bi hayır bi sebep var ama dimi

kayar2
27.May.2010, 01:35
Geçmiş Olsun Diyecegim Ama Mekanık Arıza Bişey Değil Allah Kaza Vermesin Regalde Yatak Yok Bilyalı Piton şişip Sıkıştıysa Oda Susuz Kalmasından Olur Büyük Bir Ihtimalle Bilyalar Sıkıştıysa Yagsızlıktan
Ali Usta Sebeini Daha Iyi Görerek Anlatır Zaten Indirimde Yapmış Taksitte Yaptırısın Binersin Can Sıkılacak Bir Sey Yok Bunla Kalsın Başka Bir şey Olmasın

HONEY
27.May.2010, 02:17
Celilcim geçmiş olsun üzüldüm :(

CELİL
27.May.2010, 13:05
Celilcim geçmiş olsun üzüldüm :(sağol benim masraf senin kadar uygun olmadı ama sağlık olsun sen bulldan balata parasını tahsil ettinmi :):)

CELİL
27.May.2010, 13:09
Geçmiş Olsun Diyecegim Ama Mekanık Arıza Bişey Değil Allah Kaza Vermesin Regalde Yatak Yok Bilyalı Piton şişip Sıkıştıysa Oda Susuz Kalmasından Olur Büyük Bir Ihtimalle Bilyalar Sıkıştıysa Yagsızlıktan
Ali Usta Sebeini Daha Iyi Görerek Anlatır Zaten Indirimde Yapmış Taksitte Yaptırısın Binersin Can Sıkılacak Bir Sey Yok Bunla Kalsın Başka Bir şey Olmasınsağol kaya abi hareret yaptığı kesin ama hareret lanbası yanmadı herhade sorunluydu motor komple yatak sardı motoru mustafa söktü çıkma krank yok mecburen yeni kullınıcam bu gün mustafa motoru komple dağıtp ne gerekiyorsa yapıcak

HONEY
27.May.2010, 13:13
aybaşı alıcam işallah :)

ali ustaya 3 taksitte yaptırıp kullan yada yaptrırıp satsan daha iyi değilmi alıcı için krank mrak değişcek desen kaçar :p

Sen bu alım satım işinde uzmansın işini bilirsin :cheesy::cheesy:

sağol benim masraf senin kadar uygun olmadı ama sağlık olsun sen bulldan balata parasını tahsil ettinmi :):)

CELİL
27.May.2010, 13:18
aybaşı alıcam işallah :)

ali ustaya 3 taksitte yaptırıp kullan yada yaptrırıp satsan daha iyi değilmi alıcı için krank mrak değişcek desen kaçar :p

Sen bu alım satım işinde uzmansın işini bilirsin :cheesy::cheesy:kredi kartından nakit çekip ödemesini taksitlendiricem sadece krank değil motor a dan z ye kople sıfırlanıcak sonra bu sezonu sonuna kadar biner sezon sonu satarım 8)

carvalho
27.May.2010, 13:25
kredi kartından nakit çekip ödemesini taksitlendiricem sadece krank değil motor a dan z ye kople sıfırlanıcak sonra bu sezonu sonuna kadar biner sezon sonu satarım 8)

Celil, kredi kartından nakit çekersen çok faiz yersin; hem faiz çektiğin anda başlar.

Motorunu yaptırdığın kişi karta taksit yapsın, o kadar büyük para veriyorsun o iyiliği de yapsın, yapılır yani.

Aman dostum, dikkat...

CELİL
27.May.2010, 13:30
Celil, kredi kartından nakit çekersen çok faiz yersin; hem faiz çektiğin anda başlar.

Motorunu yaptırdığın kişi karta taksit yapsın, o kadar büyük para veriyorsun o iyiliği de yapsın, yapılır yani.

Aman dostum, dikkat...doğru söylüyorsun ama taksit yerine nakite güzel indirim yapıyor o yüzden böyle yaptım 8)

kayar2
27.May.2010, 14:13
sağol kaya abi hareret yaptığı kesin ama hareret lanbası yanmadı herhade sorunluydu motor komple yatak sardı motoru mustafa söktü çıkma krank yok mecburen yeni kullınıcam bu gün mustafa motoru komple dağıtp ne gerekiyorsa yapıcak

iyi hayırlısı ile yapta bin arıza tahminim susuz kalması hararet ışıgı susuz kalıncada yanmaz su ısısı yukselince yanar aslında silindirden bir hareret göstergesi olması lazım bazen su eksilince yedek depodakinide çekemiyor hava yapıyor radyatör kapagını açıp kontrol etmek lazım gece geldiniz bakamaşsındır birde müzmin radyatör delinme sıkıntısı var onada dikkat edersin zaten eskisinden daha iyi olur
eskiden krak kol bilyası sarınca presde açar sonra değiştirir takardık balans yaptırıdık şimdi ugraşmıyorlar heralde krank kolunun ikiside sarmışmı sadece krank kaç para diyorlar

CELİL
27.May.2010, 14:28
iyi hayırlısı ile yapta bin arıza tahminim susuz kalması hararet ışıgı susuz kalıncada yanmaz su ısısı yukselince yanar aslında silindirden bir hareret göstergesi olması lazım bazen su eksilince yedek depodakinide çekemiyor hava yapıyor radyatör kapagını açıp kontrol etmek lazım gece geldiniz bakamaşsındır birde müzmin radyatör delinme sıkıntısı var onada dikkat edersin zaten eskisinden daha iyi olur
eskiden krak kol bilyası sarınca presde açar sonra değiştirir takardık balans yaptırıdık şimdi ugraşmıyorlar heralde krank kolunun ikiside sarmışmı sadece krank kaç para diyorlargidişte çanakkale çıkışında benzincide durduğumda bir ara hafif bir duman gördüm yedek depoya su koydum az bişey aldı duman su koymadan önce kesilmişti yola devam ettim çekişte falan bir anormallik yoktu çekişte zayıflamayı feribota yetişmek için gönen mudanya arsında çok sıkıştırdığımda hissettim ama yinede 90-100 rahat gidiyordu eve vardığımda vuruntuyu hissetti söktükki komple yatak sarmışkasadece krank 450 tl geriside 500-600 tutacakmış sağlık olsun başa gelecek varmış velasıl bundan sonrasına bakıcaz

kayar2
27.May.2010, 16:03
Saglık Olsun Tabiki Yani Toplam 1000 Tl Demekki O Buhar çıktıgında Radyatör Suyu Bir şekilde Atmış Senin Motor Hava Sogutmaya Dönmüş Su Eklemişin Ama O Su Yedek Depoda Kalmıştır Bende Sanzımanı Ve Eksantiriği Komple Yenilemiştim 900 Tl Yi Bulmuştu Regalde
Bu Arada Eger Yaptırıda Eski Krankı Alırsan Benim Burda Sanayide Eski Usul Yaptırabilirim Belki Geniş Zamanda Bir Arkadaşa Lazım Olabilir

CELİL
27.May.2010, 16:20
Saglık Olsun Tabiki Yani Toplam 1000 Tl Demekki O Buhar çıktıgında Radyatör Suyu Bir şekilde Atmış Senin Motor Hava Sogutmaya Dönmüş Su Eklemişin Ama O Su Yedek Depoda Kalmıştır Bende Sanzımanı Ve Eksantiriği Komple Yenilemiştim 900 Tl Yi Bulmuştu Regalde
Bu Arada Eger Yaptırıda Eski Krankı Alırsan Benim Burda Sanayide Eski Usul Yaptırabilirim Belki Geniş Zamanda Bir Arkadaşa Lazım Olabilir
krank kavrulmuş dedi işe yararmı bilmem atmadıysa alırım

kayar2
27.May.2010, 17:24
kavrulan yer orta pimdir yenisini yaparlar sanırım atmazlar hemen alırsan yardımcı olurum

Periscope
30.May.2010, 04:00
Celil abicim ,

Büyük geçmiş olsun. Motordan senin kadar anlamam ama,demek ki Regal ile o kadar zorlamamak lazım. Keyifli bir yolculuğun sonunda böyle olması üzücü olmuş.Allah tan kaza bela olmamış.
Üzme tatlı canını , inşallah bundan sonra daha iyilerine binersin.

CELİL
30.May.2010, 16:18
Celil abicim ,

Büyük geçmiş olsun. Motordan senin kadar anlamam ama,demek ki Regal ile o kadar zorlamamak lazım. Keyifli bir yolculuğun sonunda böyle olması üzücü olmuş.Allah tan kaza bela olmamış.
Üzme tatlı canını , inşallah bundan sonra daha iyilerine binersin.sağol makinayı dönüşte sıkıştırdım ama su devirdaiminde bir sorun oluştuğunu düşünüyorum yoksa regaller hararet yapmaz uzun yolu sever yolda kalmaz nitekim yoldada kalmadı 90-100 km hızla eve gelip park ettim motor söküldü sıfırdan komple yeni parçalarla yeni motor yapıldı p .tesi bitecek gibi regale devam ama 650 cc makinalarla uzun tura bir daha zor çıkarım

snsl66
30.May.2010, 20:58
abi en azından bu kadar kısa sürede çözülmüş olmasına sevindim. biraz masraflı ve moral bozucu olmuş ama bunla geçmiş olsun. neyseki parça falan için beklemen gerekmedi.
yakında uzun yola çıkmayı planlıyorum ve böyle arızaları okuyunca biraz gözüm korkuyor. sence yapabilecek bir şey varmıydı? bunu önlemek için ne yapılabilir? mesela fanın açmadığı anlamak kolayda termostat problemini erken tespit etmek için ne yapılabilir?

Periscope
30.May.2010, 22:22
sağol makinayı dönüşte sıkıştırdım ama su devirdaiminde bir sorun oluştuğunu düşünüyorum yoksa regaller hararet yapmaz uzun yolu sever yolda kalmaz nitekim yoldada kalmadı 90-100 km hızla eve gelip park ettim motor söküldü sıfırdan komple yeni parçalarla yeni motor yapıldı p .tesi bitecek gibi regale devam ama 650 cc makinalarla uzun tura bir daha zor çıkarım

Abi dediğin gibi, sitedeki eski arkadaşların hepsi Regal'i bırakıp sınıf atlayarak büyük cc li motorlara geçmişler.Doğal olarak senin motoru zorladığın gibi zorlanmamışlardır.

70-80 ile gidip yada sık mola vererek gidilebilseydi,belki bunlar olmazdı.Bende senin olduğun bir gezide bulunmak istiyordum,ikinci Regal olarak.Ama ben senin kadar zorlayamazdım doğrusu.

Ama daha kısa olan ilk geziye gelecem :-)

CELİL
31.May.2010, 09:17
Abi dediğin gibi, sitedeki eski arkadaşların hepsi Regal'i bırakıp sınıf atlayarak büyük cc li motorlara geçmişler.Doğal olarak senin motoru zorladığın gibi zorlanmamışlardır.

70-80 ile gidip yada sık mola vererek gidilebilseydi,belki bunlar olmazdı.Bende senin olduğun bir gezide bulunmak istiyordum,ikinci Regal olarak.Ama ben senin kadar zorlayamazdım doğrusu.

Ama daha kısa olan ilk geziye gelecem :-)
ilk güzel gezi ve yol kaya abi yazmış manşukiye bizim motorlar için en güzel yol motor yetişirse ben oraya gidicem

CELİL
31.May.2010, 09:20
abi en azından bu kadar kısa sürede çözülmüş olmasına sevindim. biraz masraflı ve moral bozucu olmuş ama bunla geçmiş olsun. neyseki parça falan için beklemen gerekmedi.
yakında uzun yola çıkmayı planlıyorum ve böyle arızaları okuyunca biraz gözüm korkuyor. sence yapabilecek bir şey varmıydı? bunu önlemek için ne yapılabilir? mesela fanın açmadığı anlamak kolayda termostat problemini erken tespit etmek için ne yapılabilir?
onu tespit edemiyorsun ancak benim bir iki kere radyatörden hafif duman verip kesmişti bu sinyaldi ama net belli olmuyor motorun çekişi zayıfladımı durup kontrol yapmak lazım üstüne gidersen ne yapacağı belli olmuyor

BULL
31.May.2010, 11:08
Celil kardeşim geçen haftadan beri doğru dürüst girmemiştim siteye
şimdi gördüm topiği... çok üzüldüm... benimde alt taraftan yağı patlatmıştı hatırlarsan
bisürü masraf çıkıcak diye çok üzülmüştüm... Allahtan düşen bir somun çıktı sorun...
zaten öyle conta patlatmış, yatak sarmış falan olsa atardım motoru kenara kendimide içkiye verirdim :cry:
gerçekten çok üzüldüm sorun çıkmasına...
ben yaptığımız geziden bir ders aldım...
hiçbirşey bizim canımızdan kıymetli değil...
onun için bundan sonra hiçbirşey için motorumu emniyetsiz bir şekilde kullanarak kendimi tehlikeye atmayacağım...
sonucu hem maddi hemde manevi olarak hüsran oluyor...
o gün gemiye yetişicez diye yardırmasaydık başımıza bunlar gelmeyecekti
biletleri iptal ettirip topçulara gitseydik geze geze laylaylom bir sürüş yapmış olacaktık...
neyse bir musibet bin nasihatten iyidir...

doğan
31.May.2010, 11:25
Celil kardeşim çok geçmiş olsun. Yeni okudum topiği. çok üzüldüm. genede canına bişey olmaması en sevindirici şey. İnşallah motoruda yaptırdığında sorun kalmayacak. Genede uzun sürüşlerde çok dikkatli olmamız gerektiğini tekrarlamak istiyorum. Havaların düzeldiği şu günlerde motorsuz kalmak yada canımıza zarar gelmesi kadar kötü bişey olamaz. Dikkatli kullanalım. Hep kullanalım..

CELİL
31.May.2010, 11:26
Celil kardeşim geçen haftadan beri doğru dürüst girmemiştim siteye
şimdi gördüm topiği... çok üzüldüm... benimde alt taraftan yağı patlatmıştı hatırlarsan
bisürü masraf çıkıcak diye çok üzülmüştüm... Allahtan düşen bir somun çıktı sorun...
zaten öyle conta patlatmış, yatak sarmış falan olsa atardım motoru kenara kendimide içkiye verirdim :cry:
gerçekten çok üzüldüm sorun çıkmasına...
ben yaptığımız geziden bir ders aldım...
hiçbirşey bizim canımızdan kıymetli değil...
onun için bundan sonra hiçbirşey için motorumu emniyetsiz bir şekilde kullanarak kendimi tehlikeye atmayacağım...
sonucu hem maddi hemde manevi olarak hüsran oluyor...
o gün gemiye yetişicez diye yardırmasaydık başımıza bunlar gelmeyecekti
biletleri iptal ettirip topçulara gitseydik geze geze laylaylom bir sürüş yapmış olacaktık...
neyse bir musibet bin nasihatten iyidir...sağol dediğin gibi senin durumun kötü gibi görünüyordu çok şükür sen ucuz yırttın benim masraf motorla bitmedi cebimdeki gözlük telefonda gitti toplayınca motorun yarı parası çıkıyor bu gezi bana hiç iyi gelmedi ama çok şükür sağlığımız iyi gerisi toparlanır 8)

CELİL
31.May.2010, 11:31
Celil kardeşim çok geçmiş olsun. Yeni okudum topiği. çok üzüldüm. genede canına bişey olmaması en sevindirici şey. İnşallah motoruda yaptırdığında sorun kalmayacak. Genede uzun sürüşlerde çok dikkatli olmamız gerektiğini tekrarlamak istiyorum. Havaların düzeldiği şu günlerde motorsuz kalmak yada canımıza zarar gelmesi kadar kötü bişey olamaz. Dikkatli kullanalım. Hep kullanalım..
sağol doğan motor eskisinden daha iyi olucak gibi A dan Z ye sıfırlanıyor bundan sonra keyifle yollara devam canımız sağ olsun

kaanka
31.May.2010, 12:57
Celil kardeşim çok geçmiş olsun...
Sana bir tavsiyem olucak aslında tüm regal sahiplerine. Bu motorların hararet müşürü bozula biliyor o nedenle ben de regal varken bir düme koydurmuştum ve fan otomatik dereye girmeyince ve hava sıcakken kendim açıyordum. Sizde ihmal etmeyin yaptırın butarz bir düğme hem ucuza maloluyor hemde ilerde doğa bilecek büyük sorunların önüne geçmiş oluyorsunuz...

CELİL
31.May.2010, 13:28
Celil kardeşim çok geçmiş olsun...
Sana bir tavsiyem olucak aslında tüm regal sahiplerine. Bu motorların hararet müşürü bozula biliyor o nedenle ben de regal varken bir düme koydurmuştum ve fan otomatik dereye girmeyince ve hava sıcakken kendim açıyordum. Sizde ihmal etmeyin yaptırın butarz bir düğme hem ucuza maloluyor hemde ilerde doğa bilecek büyük sorunların önüne geçmiş oluyorsunuz...sağol tedbiren düğme takdırmak iyi olur ben sorun açmasın diye müşürü yeni sıfırlamıştım ama termostatan şüpeleniyorum

Uzay
31.May.2010, 14:50
sağol tedbiren düğme takdırmak iyi olur ben sorun açmasın diye müşürü yeni sıfırlamıştım ama termostatan şüpeleniyorum

Abi bak belki de senin fanların yönü terstir :p

CELİL
31.May.2010, 14:56
Abi bak belki de senin fanların yönü terstir :p
uzay çaktırma o kadar idda ettim açık etme:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

CELİL
01.June.2010, 10:16
arkadaşlar dün akşam motoru aldım mustafa makinayı canavar gibi yapmış şimdi sıra rodajda en az 500 -600 km kendimi zapdedip 80 km geçmemem lazım sonra yollara devam 8)8)8)

doğan
01.June.2010, 11:15
Bukadar çabuk hallolacağını sanmazdım. iyi bari motorundan uzun süre ayrı kalmadın. gözünaydın.

kayar2
01.June.2010, 11:34
arkadaşlar dün akşam motoru aldım mustafa makinayı canavar gibi yapmış şimdi sıra rodajda en az 500 -600 km kendimi zapdedip 80 km geçmemem lazım sonra yollara devam 8)8)8)

HAYIRLI OLSUN ÜZÜLDÜĞÜNE DEGMEDİ HAFTA SONU YAVAŞYAVAŞ AÇARSIN MAŞUKİYE YOLLARINDA RODAJDA KISA SÜRELİ YÜKSEK DEVİRE ÇIKARIRISIN DEVAMLI AYNI DEVİRDE İYİ DEĞİLDİR DEĞİŞKEN KULLANACAKSIN CELİL KARDEŞİM

orpheus
02.June.2010, 20:51
Celil Dostum
geçmiş olsun arıza için..
ve hayırlı olsun tamirden bukadar çabuk aldıgın için...

Kötü tek tarafı uzaya fırsat vermiş oldun bak hemen fan tartışmasını pişirip önüne koydu...

Sevgiler...

Uzay
02.June.2010, 21:13
Celil Dostum

Kötü tek tarafı uzaya fırsat vermiş oldun bak hemen fan tartışmasını pişirip önüne koydu...

Sevgiler...

Dinlemiyorlar beni :p

X__utku__X
02.June.2010, 22:17
Abi çok geçmiş olsun.Gerçekten çok üzüldüm.Ama ne yazıkki yapacak birşey yok cana geleceğine mala gelsin demekten başka.

CELİL
03.June.2010, 10:31
Celil Dostum

Sevgiler...
sağol uzayın puan alma çabalararı ama tutturamadı arıza radyatörün kapağının dibi çatlamış oradan suyu atmış fark etmemişim ondan yatakları sarmışım :):):)

CELİL
03.June.2010, 10:37
Abi çok geçmiş olsun.Gerçekten çok üzüldüm.Ama ne yazıkki yapacak birşey yok cana geleceğine mala gelsin demekten başka.
SAĞOL şimdi eskisinden daha iyi oldu sedece borcu ödeyinceye kadar ben biraz üzülücem