PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'dan Merhaba

yuncabo
27.May.2010, 19:39
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve kıs dan berı motor arastırıyorum karsıma en ıyı regal raptor cıkıyor ve bende almaya karar verdım aklıma takılan bır 2 sey var sızınle paylasmak ve bılgılerınızı almak ıstıyorum ilk olarak ehlıyetımı 2 ay once aldım ve acemıyım sadece ehlıyet sınavında motora bındım yas 25 boy 1.75 kilo 11o ve bu ıkı model arasında kaldım DD 250E-10 (http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=dd-250e-10&c=114595) ve DD 250E-9 (http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=dd-250e-9&c=18458) ama DD 250E-10 (http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=dd-250e-10&c=114595) için direksiyon sımıdı duz oldugu ıcın sehır ıcınde donuslerde zorlanırsın dıye soyluyorlar bırde ben bursada oturuyorum ama netten hıc bursada satıs yapan veya yetkılı servıs bulamadım bır bılgınız varmı bu konuda şimdiden herkeze tesekkur ederim iyi günler

Uzay
27.May.2010, 20:16
Merhaba arkadaşım, hoşgeldin.

Bursa hakkında bilgim yok servis vb açısından. Ama her iki modele de uyum sağlarsın merak etme. Bütçene göre, göz zevkine göre ikisinden birini seç.

Senin için hayırlısı olsun

kaanka
27.May.2010, 21:10
Öncelikle hoş geldin...
İki modelde çok farklar yok sürüş açısından zorlanmazsın senin göz zevkine hangisi hitap ediyorsa onu al bence...

Uzay
27.May.2010, 21:13
Öncelikle hoş geldin...
İki modelde çok farklar yok sürüş açısından zorlanmazsın senin göz zevkine hangisi hitap ediyorsa onu al bence...

Kaanka her zaman beni onaylar :cheesy:

kaanka
27.May.2010, 21:57
Kaanka her zaman beni onaylar :cheesy:
Herzaman arkandayım merak etme...8)

Uzay
27.May.2010, 22:09
Herzaman arkandayım merak etme...8)

Abicim sen normalde lafı yiyip otururdun :p Hazırlıksız yakalandım :p:p:p

kaanka
27.May.2010, 22:36
Abicim sen normalde lafı yiyip otururdun :p Hazırlıksız yakalandım :p:p:p
Eh bizde gocadık heralde...:x Nede olsa kurt kocayınca İtlerin maskarı olurmuş...:p

carvalho
27.May.2010, 23:38
yunus, hoşgeldin aramıza...
gözünün beğendiğini seç. kullanım farkı yok.

CELİL
28.May.2010, 09:21
merhaba aramıza hoş geldin t gidon makinadan çekinme bende t gidon 250e-9 kasa kullanıyorum başta biraz alışma süreci olur sonrası çok rahat senin boyun 1.75 250-10 kasa daha büyük ve uzun ayakların onda daha rahat eder ama ikisinede bak 250-9 da ayakların rahat ederse onun kullanımı diğerine göre daha kolaydır kolay gelsin
sevis listesi sitenin ana sayfasının üsttünde makinayı getiren emre ltd nin link var orada var

_KARADUT_
28.May.2010, 13:05
merhaba ben e-10 derim
çünkü bende var :mrgreen:
valla daha dikkat çekici bir makina alışma süresi sonrası çocuk oyuncağı gibi bende ilk çekinmiştim hatta makinayı ilk yakındn görünce korkmuştum ben bunu nasıl kullanırım diye :? . izmitte yanılmıyorsam 2 tane var biri bende görenler özel yapımmı diye soruyolar:p karar senin şimdiden hayırlı olsun

yuncabo
28.May.2010, 17:36
arkadaşlar ilginize cok tesekkur ederim henüz 2 modelide yakından gormedım ama temmuz ayında bursada bulamassam istanbuldan alıcam ben aslında 250-10 spider dusunuyorum bakalım bu arada ıstanbulda nerden alabılırım acaba bıldıgınız yada aldıgınız güvendıgınız satıcı ve servısler varsa bana yardımcı olurmusunuz her sey ıcın tekrardan ttesekkurler arkadaslar

CELİL
28.May.2010, 18:13
arkadaşlar ilginize cok tesekkur ederim henüz 2 modelide yakından gormedım ama temmuz ayında bursada bulamassam istanbuldan alıcam ben aslında 250-10 spider dusunuyorum bakalım bu arada ıstanbulda nerden alabılırım acaba bıldıgınız yada aldıgınız güvendıgınız satıcı ve servısler varsa bana yardımcı olurmusunuz her sey ıcın tekrardan ttesekkurler arkadaslaristanbula geleceksen motory türkiyeye getiren emre ltd den ilk elden alablirsin adresi daha öncede yazdığım gibi sitenin ana sayfasının üstünde bulabilirsin

yuncabo
31.May.2010, 18:19
arkadaşlar nazi kastı denen kasklar benım hosuma gıdıyor gorunus olarak da ıyı ama guvenlık olarak nasıl acaba pek tercıh edılmedıgını duydum genelde komple yuzu kaplayan kasklar tercıh edılıyormus celıskıde kaldım Motorumu alayım acemıgım gecsın sızınle gezılere katılmak ıstıyorum sizlerle yuz yuze tanısmayı cok ısterım butun REGAL RAPTOR ailesi Motorumu alınca bende aileye tam olarak katılmıs hısstedıcem kendımı herkese iyi günler :)

carvalho
31.May.2010, 18:38
Yunus, nazi kaskı SAKIN KULLANMA!
Tamamen hava atma amaçlı (nasıl olacaksa) sıfır korumalı bir tastır. Kask falan da değildir.

Tamamen kapalı ya da çeneden açılır kask almalısın.

yuncabo
31.May.2010, 19:02
carvalho tesekkürler ben nazi kasklarından almayı düşünüyordum ama dediğim gibi sıfır koruma ise tamamen kapalı bır kask alırım cok tesekkur ederim ilgine ve bilgine birde ben o kadar hız delisi bırı değilim ama gınede guvenlik için kıyafet ne bılıyım dızlık falanda kullanmam gereklımı acaba ve REGAL RAPTOR larda orjınalınden bu motorun yanlarını ve bacakları koruyan korumalar var mı yoksa bız kendımız mı taktırıyoruz bılgınız varsa sevınırıö ıy günler

carvalho
31.May.2010, 19:12
Yunus kardeşim,

Olmazsa olmaz korumaları yazayım sana:

1- Kask
2- Eldiven
3- Bellik
4- Dizlik
5- Mont

Hızlı olup olmaman önemli değil. 10 km/h ile bile korumasız düşsen, onu geçtim park halinde bile korumasız düşsen hayati riskin çok artar.

Motordaki demirler, adı üstünde motor koruma, motoru korur. Seni korumaz.
Motorunun kaportası senin korumalarındır, aman ihmal etme.

yuncabo
01.June.2010, 00:01
tesekkurler arkadasım bu bılgılerı dikkate alacagım burde sunu eklemek ıstıyorum motor ıcın ıllede garaj sartmı benım oyle bır ımkanım yok cakınma durumu da benı acıkcası korkututor :(

Uzay
01.June.2010, 00:23
tesekkurler arkadasım bu bılgılerı dikkate alacagım burde sunu eklemek ıstıyorum motor ıcın ıllede garaj sartmı benım oyle bır ımkanım yok cakınma durumu da benı acıkcası korkututor :(

Vallahi ben çalınmasın diye eski evde otoparka bırakıyordum. 50 TL'ye anlaşmıştık aylık. Sırf otoparka yürüme derdi para derdi olmasın diye yeni taşınacağım evi site içinde ve güvenlikli seçtim :) Adamlar her kilidi açabiliyorlar veya kesebiliyorlar. Biri 5 dakika sürer, biri elli dakika ama genelde icabına bakar şerefsizler :(

Kendine göre bu işe bir çözüm bulmanı tavsiye ederim. Motoru sağlam kazığa bağla ;)

yuncabo
01.June.2010, 00:31
olmadı paralı otoparka bırakıcaz bızde ne yapalım :)

CELİL
01.June.2010, 09:33
MİĞFER KASK ile ilğili sana ve yeni başlayan herkese başıma gelini anlatayım bende ilk motor sürmeye başladığımda nazi kaskı çok şık duruyor diye bir tane aldım birgün 50 km ile viraj dönerken yere dökülen bir sıvı yüzünden kaydım düştüm ve sonrasında kendime geldiğimde kafam sarılı yerde yatıyordum yoldan geçen bir doktor müdahale etmiş allah razı olsun ambulans çağırmış başımda bekliyor neden bu kadar hasar aldım çünki miğfer kask yere vurunca karpuz gibi patladı ve alın kısmımı bıcak gibi kemiğe kadar kesti hala derin izini taşıyorum kimsenin başına gelmesin ana konu görüntü değil güvenlik önemli herkese kazasız sürüşler

yuncabo
06.June.2010, 00:10
arkadaslar kasko hakkında bılgınız varmı acaba calınmaya karsı kaskolata bılırmıyım alıcagım motoru ama garajım yok yanı kapımın onunde bırakıcam yada otopark ama otoparka vercegıme kasko yaptırmak daha mantıklı gıbı gelıyo be dersınız

Uzay
06.June.2010, 02:18
arkadaslar kasko hakkında bılgınız varmı acaba calınmaya karsı kaskolata bılırmıyım alıcagım motoru ama garajım yok yanı kapımın onunde bırakıcam yada otopark ama otoparka vercegıme kasko yaptırmak daha mantıklı gıbı gelıyo be dersınız

Sanırım motorun kaskosu çok pahalı. Çalınması kolay, kaza oranı yüksek vs diye.
Yani 1 yıllık kasko parası ile 3 yıl falan otoparka koyabilirsin :)

RızaHoşgör
06.June.2010, 18:35
Hangisini alırsan al eğer ilk kullanıcıdan sorunlu değilse korkma.Bursa için T gidon sorunu yaşamazsın.O kural Istanbul trafiği için geçerli.

medyalog
19.August.2010, 11:22
Merhaba, bende Bursa'da 45 gündür dd250 e-10 kullanıyorum.
ilk motorum ve ilk defa motor kullanıyorum. 1 haftada motora alıştım.
ben işe gidip gelmek için aldım. hiç zorluk çekmiyorum. motordan çok memnunum.

fakat 1000 bakımı için servise gitmem gerekiyor. Yetkili servislerde Bursa Merkezde sadece AYDIN MOTORSİKLET var. telefon açtım adamlar biz sadece elektrikli motorlara bakıyoruz dediler. şaşırdım. nasıl bi yetkili servis anlayışı.

şimdi kara kara düşünüyorum. istanbula mı götürsem motoru yoksa bursa'da tavsiye olunan iyi bi ustayamı gitsem diye...

carvalho
19.August.2010, 12:08
Besiktasli renkdasim, sana tavsiyem atla motoruna, pufur pufur gel istanbul'a. Ali Usta'miz motorunu mutlu edecektir. NE demis buyuk dusunur, "yol yapalim yol"

CELİL
19.August.2010, 17:17
aramıza hoş geldin motorun hayırlı olsun sıfırmı 2 ci elmi sıfırsa yetkili bir servise gitmen gerek kolay gelsin

RızaHoşgör
23.August.2010, 01:07
T Gidonda Sorun Yaşamazsın Merak Etme.bu Motorlar Ile Istanbul Trafıgınde Bile Gittik.bursa Trafiği Vızıltı Olur.