Orijinalini görmek için tıklayınız : çalışmayan motor
Comandante
31.May.2010, 18:19
Arkadaşlar herkese merhaba,
250'lik raptorum kış mevsimi boyunca kapalı bir yerde durdu,bu süreçte sadece bir kez çalıştırdım,yaklaşık 2 ay evvel tekrar çalıştırmaya çalıştım önce kısa bir müddet çalıştı fakat daha sonra tüm uğraşlarıma rağmen ( vurdurdum da ) bir türlü çalışmadı,motorun boğulduğunu düşünüp geçenlerde yeniden denedim fakat yine çalışmadı.Marş basıyor,fakat bir türlü ateşlemiyor,vurdurmaya çalıştığımda ise cilik cilik ses yapıyor,gaz işlemiyor.Bujiler temiz görünüyor,akü boşalmış olabilir mi,eğer öyle olsa marş basar mı? Ne yapmam gerekir,bilgilerinizi rica ediyorum.
Teşekkürler
Sevgiler
Murat :)
carvalho
31.May.2010, 18:30
Vurdururken boşta olmadığından eminsin dii mi :mrgreen:
Aküdendir.
Aküyü söküp şarja bırakman lazım.
Ya da yeni bir akü.
Comandante
31.May.2010, 19:03
Selçuk senden bunu bekliyordum :x :)
Denir ya insanın diline düşmeye gör :mrgreen:
Peki aküyü bir elektrikçiye götürsem anlar mı?Yani bitip bitmediğini?
carvalho
31.May.2010, 19:06
Tabii ki anlar sevgili dostum. ampermetre ile ölçer, akünün ne durumda olduğunu,
ama ölçmesine gerek de yok. Aküyü harici şarj makinesinde şarj edince işin hallolur.
Ha, akü şarj tutmuyorsa ,ki pek sanmam, yeni akü alman gerekebilir. fazla maliyeti de olmaz.
Comandante
31.May.2010, 19:09
teşekkürler,önce şunu bir şarj ettirmeyi deneyeyim,olmazsa akü alırım :)
ne zamandır uzak kaldım,en kısa sürede görüşmek üzere...
Comandante
31.May.2010, 19:15
yalnız daha önce söylediğim gibi marş basıyordu,uzun süre çalıştıramayınca akü boşalmış olabilir,bu da akünün denemeler sırsında dolu olduğunu göstermez mi?
yalnız daha önce söylediğim gibi marş basıyordu,uzun süre çalıştıramayınca akü boşalmış olabilir,bu da akünün denemeler sırsında dolu olduğunu göstermez mi?
akün boşalmış gibi görünüyor dostum. bu şekilde motoru çalıştırmayı zorda olsa başarırsın ama bir süre sonra akü şarjsız olduğundan sisteme yetmemeye başlar. cep telefonu gibi düşün şarj bitikken açabiliyorsun ama 30 sn sonra yine kapanıyor. ampermetren varsa sende kontrol edebilirsin. ayrıca akü elektrolizini ölçmek için şırıngaya benzeyen aletlerde var. böyle şeylere meraklıysan al çok pahalı aletler değil.
istersen saf su ekleyip birde öyle dene kapalı kutu olsada bir miktar suyun eksilmesi normal. baktın olmuyor üzülmeye değecek bir şey değil.
en büyük sorunun akü olsun.8)
Comandante
31.May.2010, 23:01
akün boşalmış gibi görünüyor dostum. bu şekilde motoru çalıştırmayı zorda olsa başarırsın ama bir süre sonra akü şarjsız olduğundan sisteme yetmemeye başlar. cep telefonu gibi düşün şarj bitikken açabiliyorsun ama 30 sn sonra yine kapanıyor. ampermetren varsa sende kontrol edebilirsin. ayrıca akü elektrolizini ölçmek için şırıngaya benzeyen aletlerde var. böyle şeylere meraklıysan al çok pahalı aletler değil.
istersen saf su ekleyip birde öyle dene kapalı kutu olsada bir miktar suyun eksilmesi normal. baktın olmuyor üzülmeye değecek bir şey değil.
en büyük sorunun akü olsun.8)
motoru çalıştrmak için uzun süre uğraştım,bu zaman süresinde marş da basıyordu,tabii uzun süre zorlayınca aküyü bitirdiğimi düşünüyorum,anlayacağın akü doluyken de çalışmadı,acaba bujilerde bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum.yarın aküye baktıracağım.Açıkçası elektronikten,mekanikten pek anlamıyorum :) Gerçi akünün bunlarla alakası yok ama... :) Öncelikle şu motoru bir çalıştırayım,sonra ilk iş servise götürmek olacak,uzun süredir de yağ akıtıyordu.
teşekkür ederim.
Benzer durum benim başıma gelmişti 2 hafta kullanmamıştım marş 2-3 defa basınca çalıştı 1 dakika sonra stop etti
Motoru vurdurdum 2 defa olmadı kan ter içinde kaldım burhan ustayı aradım gel kurtarbeni diye biraz daha uğraş olmazsa gelirim dedi
Sonra bir baktım ki benzin musluğu kapalı ben hiç bir zaman kapatmam musluğu açtım 2-3 defa marşa bastım çalıştı :p:p
Comandante
01.June.2010, 03:29
Benzer durum benim başıma gelmişti 2 hafta kullanmamıştım marş 2-3 defa basınca çalıştı 1 dakika sonra stop etti
Motoru vurdurdum 2 defa olmadı kan ter içinde kaldım burhan ustayı aradım gel kurtarbeni diye biraz daha uğraş olmazsa gelirim dedi
Sonra bir baktım ki benzin musluğu kapalı ben hiç bir zaman kapatmam musluğu açtım 2-3 defa marşa bastım çalıştı :p:p
benzer bir durumdan kaynaklı olmasını dilerdim,fakat musluğu her iki yöne de çevirerek denedim defalarca fakat çalışmadı :)
O zaman değişim zamanı gelmiş abicim :p
Comandante
01.June.2010, 03:39
O zaman değişim zamanı gelmiş abicim :p
motor daha 4500 km'de :) koltukta kıç izi bile oluşmadı yazık değil mi!:cry:
merhaba önce çalıştığını söylemişsin öyleyse tüm sistemler çalışıyor benzin anaktarını çevirdin ama içindeki benzini kontrol ettinmi sanki benzin yok gibi yapmış akü olamaz çünki marş işini yapmış uğraşmaktan bitmiştir akü marşı çeviriyorsa iş görür çevirmiyorsa şarza bağlamak lazım evde 12v herhangi bir adaptörü kullanabilirsin iş görür kolay gelsin
bence mevzunun aküyle bir ilgisi yok
akü komple bitmiş bile olsa vurdurunca çalışması gerekirdi
benim tosunum çalışıyordu :mrgreen:
bence olay bujilerden yada çalıştırma esnasında eksik yada yanlış yapılan bir işlemden
Motor sana küsmüş kardeşim. çok ilgisiz kalmışsın:) bencede aküden. servise götürdüğünde herşey netleşecek..
Comandante
01.June.2010, 13:04
Celil benzin deposu dolu,ama söylediğin gibi aküden olduğunu düşünmüyorum ben de ,çünkü marş bsıyordu.Bujilerden şüpheleniyordum fakat kontrol ettim ateşleme yapıyor gibi.Doğan'ın söylediği gibi ilgisiz bıraktık küstü bize herhalde,2 sene de 450 km yol mu yapılır demek istiyor herhalde :P
carvalho
01.June.2010, 13:05
aküdür akü
sen beni dinle
hayır aynısı başıma geldi de biliyorum, regalle.
Celil benzin deposu dolu,ama söylediğin gibi aküden olduğunu düşünmüyorum ben de ,çünkü marş bsıyordu.Bujilerden şüpheleniyordum fakat kontrol ettim ateşleme yapıyor gibi.Doğan'ın söylediği gibi ilgisiz bıraktık küstü bize herhalde,2 sene de 450 km yol mu yapılır demek istiyor herhalde :P
o zaman dediğin gibi bir çift buji biraz ilği bu işi çözer
ayrıca bujiyi kontrol için bujiyi sök ateşleme kablosunun üzerine tak marşa baş uç tınak kısmından şaseye yaklaştır ateşleme yapmıyorsa arızalıdır normalde şaseye doğru ateşleme yapması lazım
son anda aklıma geldi motorun yan ayak sensörü devreyi açmıyor olabilir ayağı kapatarakta dene ve çalıştırmayalı uzun zaman oldu ya kırmızı stop düğmesinide kontrol et aklıma gelen herşeyi yazdımolmadı servis yolunu gözler kolay gelsin
Yokuştan aşağıya boşta iken marşa basmayı dene :p:p:p ;)
Comandante
01.June.2010, 14:30
o zaman dediğin gibi bir çift buji biraz ilği bu işi çözer
ayrıca bujiyi kontrol için bujiyi sök ateşleme kablosunun üzerine tak marşa baş uç tınak kısmından şaseye yaklaştır ateşleme yapmıyorsa arızalıdır normalde şaseye doğru ateşleme yapması lazım olmadı servise kolay gelsin
dediğin şeyi denemiştim,ateşleme yapıyordu!Şu aküye bakayım bir olmazsa bakacağım artık :)
Comandante
01.June.2010, 14:32
Yokuştan aşağıya boşta iken marşa basmayı dene :p:p:p ;)
ya tutarsa!! :mrgreen:
murat nasreddin
RızaHoşgör
03.June.2010, 19:23
Yaw Muratım müzisyenim .nerelerdesin? özledik be yaw
Comandante
03.June.2010, 21:18
Yaw Muratım müzisyenim .nerelerdesin? özledik be yaw
Rıza abi merhaba,ben iyiyim buralardayım aynen devam :) Umarım sen de iyisindir?sen uzaklara gittin,geçen hafta senin oraya gezi olmuş haberim olmadı maalesef,ben de gelmek isterdim,en kısa sürede görüşmek üzere :)
RızaHoşgör
06.June.2010, 18:48
Murat ,motorun son durumu nedir?
Comandante
17.June.2010, 21:59
Murat ,motorun son durumu nedir?
Rıza abi merhaba,kusura bakma geç cevap yazdım,çünkü dün uğraşabildim nihayet motorla :) Selçuk'un düşündüğü aküden kaynaklıymış sorun,gidip şarj ettirdim sonra çalıştı :) Bugün de servisteydi,gayet iyi durumda fakat kronik bir kaç hastalığı var;zincir,yağ kaçırma vs.. onlara da daha sonra bakacağım artık :)
Çanakkale'ye selamlar :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.