Orijinalini görmek için tıklayınız : radyatör kaçak tıkayıcı ürünler hakkında
snsl66
02.June.2010, 23:32
internette gezinirken radyatördeki delikleri tıkayıp kaçağı önleyen ürünler satıldığını gördüm. temmuzda uzun yola çıkacağımdan kendi çapımda önlemler almaya çalışıyorum. bu ürünlerden kullananınız var mı? patlak olduğunda radyatörün içine boşaltıyormuşuz. bana pek mantıklı gelmedi. deliği kapattığına göre radyatörün peteklerini de tıkarmış gibi geliyor. fikriniz yada bilginiz var mı?
internette gezinirken radyatördeki delikleri tıkayıp kaçağı önleyen ürünler satıldığını gördüm. temmuzda uzun yola çıkacağımdan kendi çapımda önlemler almaya çalışıyorum. bu ürünlerden kullananınız var mı? patlak olduğunda radyatörün içine boşaltıyormuşuz. bana pek mantıklı gelmedi. deliği kapattığına göre radyatörün peteklerini de tıkarmış gibi geliyor. fikriniz yada bilginiz var mı?arbalarda uzun zamandır kullanıldığını duydum ama bende çok güven verici bulmuyorum fakat uzun yoldaki olası bir sorunu eve gidene kadar bile hallederse altın kıymetinde olur eve gelince sökülüp tamir yapılır zaten çalışma mantıgı lastik tamir eden köpükler gibi hava temasıyla sertleşen deliği kapatan bir şey olmalı diye düşünüyorum
RızaHoşgör
06.June.2010, 18:39
Testi kırılmadan çare bul.orginal radyatör çok ince.Sanayide 60 Tl ye orjinalinden dah aiyisini yaptırabilirsin.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.