snsl66
28.June.2010, 22:41
bugün yağmura yakalandım ve yaklaşık 20 km kadar yağmurda sürerek ilk yağmurda sürüş tecrubemi gerçekleştirdim. benim motorumdan, önden gidenlerden ve sağdan soldan geçenlerden sıçrayan sular havadan yağanlardan daha beterdi. tabiki sıfır korumayla ve kısa kollu tişörtle çıktığım için ne kadar sızlansam az. bu arada biraz hızlanınca yüzünüze çarpan damlalar epey can acıtıyor. bunları çoğunuz biliyordur ama henüz yağmurda sürmemiş arkadaşlar için bilgi olur. asıl sormak istediğim zincirin durumu. siz yağmurda sürdükten sonra zinciri yağlıyormusunuz? yağ akıp gitmişmidir? zinciri yağlamama gerek var mı?
2. bir sorumda yakıtla ilgili 285. km de yedek depoya geçtim. tam 300. kmde depoyu doldurttum. -11,960 lt :) benzin aldı.- motor rodajdan yeni çıktı. (1300 km) sizce herhangi bir müdahaleye gerek var mı?
2. bir sorumda yakıtla ilgili 285. km de yedek depoya geçtim. tam 300. kmde depoyu doldurttum. -11,960 lt :) benzin aldı.- motor rodajdan yeni çıktı. (1300 km) sizce herhangi bir müdahaleye gerek var mı?