Orijinalini görmek için tıklayınız : servis bakım ücreti
motovız
25.July.2010, 19:43
herkese selamlar
regal raptora 250e-9(su sogutmalı) bineli henüz 6 ay oldu.bikaç sorunum var,daha doğrusu servise gideceğim için biraz öpülme korkusu diyebilirim.Bu nedenle daha önce bu tarz parçaları değiştirmiş olan abilerimden yardım bekliyorum :)
-debiyaj balatası
-ön arka lastik
-egzos
-elektirik tesisatınıda elden geçirtmek istiyorum
-subab ayarları
-akü
-önfren de tutmuyor
-hava filtresi
-benzin filtresi
sanırım bi motor parası etmiştir:(
yardımdan kasıt bu parçaların fiyatları hakkında bilgisi olan bağlamında
Saygılarımla
Selam.
Fiyatların çoğunu unuttum. Aklıma geldiği kadarınca yazdım. Ama çok alakasız şeyler de yazmış olabilirim :) Ama o kadar da unutmuş olamam be :)
-debiyaj balatası : 40
-ön arka lastik : 250
-egzos : Bu çok değişken. Ama orjinalinin fiyatını da bilmiyorum.
-elektirik tesisatınıda elden geçirtmek istiyorum : Full kablo yenilemesini 150 gibi yaparlar
-subab ayarları : Bilmiyorum
-akü : 80 TL'ye 12V 8Ah kuru aküler var
-önfren de tutmuyor : Fren balatası 20
-hava filtresi ve benzin filtresi : 10-15 TL
Bence gerekenleri yaptır ve giden paraya üzülmemeye çalış :)
Ali Usta işinde çok iyidir
herkese selamlar
regal raptora 250e-9(su sogutmalı) bineli henüz 6 ay oldu.bikaç sorunum var,daha doğrusu servise gideceğim için biraz öpülme korkusu diyebilirim.Bu nedenle daha önce bu tarz parçaları değiştirmiş olan abilerimden yardım bekliyorum :)
-debiyaj balatası
-ön arka lastik
-egzos
-elektirik tesisatınıda elden geçirtmek istiyorum
-subab ayarları
-akü
-önfren de tutmuyor
-hava filtresi
-benzin filtresi
sanırım bi motor parası etmiştir:(
yardımdan kasıt bu parçaların fiyatları hakkında bilgisi olan bağlamında
Saygılarımla
aidikurt
27.July.2010, 16:08
valla saka maka hepsını yaptırman demek ıkıncı el bır regal parasına gelır valla
egzostların nesı var?
motovız
04.August.2010, 20:38
teşekkür ederim.yardımınız için egzoslar aldıgımda eskiydi zaten alan arkadas kesmiş sorada kaynak yapmış bu nedenle bi değiştiriyim diyorum
:)
motovız
04.August.2010, 20:39
ben bi 500 ü gözden cıkartmıştım.
sir82
04.August.2010, 23:13
Şu sıralar benim motorda arızalarda 1. vitesten 2. ye geçerken birden boşa giriyo trafikte çok tehlikeli, 100kmh ye çıkınca hız kesiyo, 3. viteste bitmek bilmeyen bi tık tık sesi, değişmesi gereken zincir ve zincir dişlileri, Şİmdilik karşılayabileceğim aciliyeti olan sorunları için tamirciyle anlaştım. Mesela başta anlattığım ilk iki sorun için geri kalanı da bi sonraki ayda yaptırabilirim. Zaten şu sıralar iş nedeniyle binemiyorum ancak hafta sonları yada önemli bir işim olursa. Bu arada 2006 model RR 250 9e min zincir dişlilerini İzmir de bulabilmiş değilim. İstanbul da Demirtaş motosikletten buldum Ali ustada 100 tl fiyat verdi bakıcaz artık.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.