Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : r.r. spyder

reddevıl
06.August.2010, 21:22
merhaba arkadaslar bende bu aralar rr spyder a ılgı duymaya basladım.
daha oncedende bu sıteyı takıp edıyodum eskı regallere sanırım benzın gostergesı yok spyder larda varmı acaba.
ayrıca 250cc ve 350cc spyderlarda 1oocc lık fark kendını gosterebılıyomu farkı hıssettırıyomu yoksa 250lık kullanıyomus gıbımı oluyo
sanırım bıde enjeksıyonlular var alınırken enjeksıyonlumu tercıh edılmelı
otomatık ve manuel vıtes tercıhlerıde var sanrım bundada nasıl bı tercıh yapmak gerekır

kafama t5akılanlar sımdılık bunlar yardımcı olan deneyımlı arkadaslara cok tesekkurler

carvalho
07.August.2010, 12:08
Sanirim forumda spyder kullanan pek yok kardes.
Bu arada hosgeldin aramiza.

reddevıl
07.August.2010, 20:08
Sanirim forumda spyder kullanan pek yok kardes.
Bu arada hosgeldin aramiza.

hosbulduk sıtede arastırdım ama bu bılgılere ulasamadım

umarım kullanıcılar bılgılendırırler benı.

_KARADUT_
08.August.2010, 12:26
merhaba arkadaslar bende bu aralar rr spyder a ılgı duymaya basladım.
daha oncedende bu sıteyı takıp edıyodum eskı regallere sanırım benzın gostergesı yok spyder larda varmı acaba.
ayrıca 250cc ve 350cc spyderlarda 1oocc lık fark kendını gosterebılıyomu farkı hıssettırıyomu yoksa 250lık kullanıyomus gıbımı oluyo
sanırım bıde enjeksıyonlular var alınırken enjeksıyonlumu tercıh edılmelı
otomatık ve manuel vıtes tercıhlerıde var sanrım bundada nasıl bı tercıh yapmak gerekır

kafama t5akılanlar sımdılık bunlar yardımcı olan deneyımlı arkadaslara cok tesekkurler
hoşgeldin aramıza maalesef spyder larda benzin göstergesi yok diğer regaller gibi
bende 250cc spyder var 350cclik kullanmadım ama yinede 100cclik fark kendini belli eder herhalde tahminimce ve herzaman manuel vitesten yanayım o işin zevki orda bence yardımcı olabildiysem kısıtlı bilgilerimle mutlu oldum.kolay gelsin

reddevıl
08.August.2010, 19:42
hoşgeldin aramıza maalesef spyder larda benzin göstergesi yok diğer regaller gibi
bende 250cc spyder var 350cclik kullanmadım ama yinede 100cclik fark kendini belli eder herhalde tahminimce ve herzaman manuel vitesten yanayım o işin zevki orda bence yardımcı olabildiysem kısıtlı bilgilerimle mutlu oldum.kolay gelsin

benzın gostergesi neden koymazlar anlamıs degılım
verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler arkadasım

kayar2
08.August.2010, 22:45
benzin göstergesi olmaması daha iyi dir zaten olanda pek dogru göstermez musluktan rezerve geçtiğinde 40 km yol yapar

rsc86
23.August.2010, 23:45
gösterge nin olmamnası daha havalı

COMANCHE
27.March.2011, 20:10
Spayder 250mi yoksa 350 mi arada kaldım

sir82
28.March.2011, 01:36
Spyder 350 al almışken bence ve topik geçen senenin :)

CELİL
28.March.2011, 12:29
merhaba tansu aramıza hoş geldin
imkanın varsa 350 cc daha iyi 8)

COMANCHE
29.March.2011, 21:20
Bu arada 2010 aldım ikinci el ...350 işi bitti....bir de çok para 6900
Bu arada forum olaylarından çok anlamıyorum hatam olursa affola

COMANCHE
29.March.2011, 21:34
Bu arada 350 ile 250 arasında fazla bir çekiş farkı olmadığı söyleniyor. Bilemiyorum ben de baktım 3-4 beygir oynuyor sanırım. 250 nin parçaları Asya Ghost ile aynı olduğu için ileride sıkıntı yaşamayacağımı düşünerek 250 aldım. Dilerim yanlış yapmamışımdır.
Yaw bir de enteresan geldi 250 ile 350 nin her parçası aynı. Ağırlıkları aynı. Taşıma kapasiteleri aynı. Yani bu arada olan 100cc hiç mi fark ettirmiyor?

aidikurt
29.March.2011, 22:44
350 benimde tavsiyem kardeşim

COMANCHE
29.March.2011, 23:07
Aldım 250cc

CELİL
30.March.2011, 09:34
hayırlı olsun kazasız belasız keyifle bin
asyanın ghost u 350cc pars küçük kasa olan 250 cc iki makinada regal raptorun makinası parçaları aynı
250cc de titreşim 350cc göre biraz daha fazla deniyor aradaki 100cc ve birkaç beygirin farkı makinaya 2 kişi binince yokuşta ve uzun yolda çıkıyor gerisi aynı 8)

COMANCHE
03.April.2011, 19:01
Hocam bu arada enteresan bir şey oldu. Alacağım mototun garanti evraklarını tedarik edemediler. Ben de almaktan caydım :)
0 alayım dedim piyasada 250 lik kalmamış. Şimdi 0 350cc alıyorum. Nasipse Pazartesi bende olacak.

CELİL
04.April.2011, 08:47
HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR 350cc GÜZEL MAKİNA 8)

ağfndrdm
04.April.2011, 19:34
aynen piyasada 250 lik kalmamış bende 350 lilklerden alıcam ama 7 bucuk fiyat cekiyorlar sıfırına ikinci elide pek piyada yok napıcamı bilemedim şimdi

Rona
04.April.2011, 21:25
aynen piyasada 250 lik kalmamış bende 350 lilklerden alıcam ama 7 bucuk fiyat cekiyorlar sıfırına ikinci elide pek piyada yok napıcamı bilemedim şimdi
Merhaba ben daytona 350 aldım Çarşamba günü teslim alacağım bencede 350 lik modelden düşün çünkü 350 lik motorlarda balansör var motoru bayiide çalıştırdım titreşim yok denecek kadar az sanki v motor gibi çalışıyor ayrıca 350 lik denilen motorlar aslında tam olarak 320 cc yani 70 cc oynuyor ama dinamoya takıldığında 26,5-27 bg civarı bir güç verdiğini

Rona
04.April.2011, 21:34
Merhaba ben daytona 350 aldım Çarşamba günü teslim alacağım bencede 350 lik modelden düşün çünkü 350 lik motorlarda balansör var motoru bayiide çalıştırdım titreşim yok denecek kadar az sanki v motor gibi çalışıyor ayrıca 350 lik denilen motorlar aslında tam olarak 320 cc yani 70 cc oynuyor ama dinamoya takıldığında 26,5-27 bg civarı bir güç verdiğini
söylüyorlar bende merak ediyorum dinamoya bağlıyacağım bakalım verdiğin paraya değer bence malzeme kalitesi gayet güzel Spider'in youtube ta ingiliz tv sinde yayınlanmış tanıtım programı var motoru test eden kişi motor hakkında epey olumlu şeyler söylüyor aynı zamanda birçok ülkeden tanıtımlara rastlayabilirsin pişman olmazsın bence

COMANCHE
04.April.2011, 21:53

Dostum Hasanpaşa'da var. motosikletcim.com
bak istersen. Pazarlık ta edersin.

COMANCHE
04.April.2011, 21:59
söylüyorlar bende merak ediyorum dinamoya bağlıyacağım bakalım verdiğin paraya değer bence malzeme kalitesi gayet güzel Spider'in youtube ta ingiliz tv sinde yayınlanmış tanıtım programı var motoru test eden kişi motor hakkında epey olumlu şeyler söylüyor aynı zamanda birçok ülkeden tanıtımlara rastlayabilirsin pişman olmazsın bence

http://www.youtube.com/watch?v=V5OmrgfRXN4
bu linkte var
Harley Davidson ın çok iyi kopyası diyor.

ağfndrdm
04.April.2011, 23:05
videoda ki adam abartmış sanki biraz ayrıca COMANCHE dostum istanbuldaki bayilerin hepsini aradım bugun en erken tarih olarak mayıs ın 10 unu veriyorlar

COMANCHE
05.April.2011, 01:00
videoda ki adam abartmış sanki biraz ayrıca COMANCHE dostum istanbuldaki bayilerin hepsini aradım bugun en erken tarih olarak mayıs ın 10 unu veriyorlar

Dostum ben Cumartesi öğleden sonra cihazın parasını vermeye gittiğimde Yüksel abinin elinde 2 tane 350cc vardı.
Adamın abartıp abartmadığını bilmem ama yarın deneyince söylerim :)

ağfndrdm
05.April.2011, 14:14
tamm dostum dene bakalım .tavsye edildiği gibi varmı .birde ben 250 likler için mayısta gelecek dedim ylnış anlaşılmasın8)

COMANCHE
05.April.2011, 22:40
Evet arkadaşlar. Bu gün REGAL RAPTOR DD 350 E-6 motosikleti aldım. Yaklaşık 20 kilometre kadar test etme imkanı yakaladım. Öncelikle makine görsel olarak fiyatına göre fevkalade iyi. Görsel anlamda büyük motosikletlerin yanında küçük ve gösterişsiz kalmıyor. Harley Davidson ile yan yana koyup baktım sıkıntısız duruyor.

Kullanımı ilk zaman biraz zor olacak gibi. Çünkü uzun maşa manevraları özellikle dar alanda oldukça zorlaştırmakta. Ama uzun yolda keyifli olacaktır. Alışıldıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum.

Yamaha Dragstar motosikletlerdeki gibi selektör için düğme koymuşlar "çok iyi"
Depo kapağına kilit koymamışlar "çok kötü"
Koltuk oldukça sert"kimine göre iyidir kimine göre kötüdür",
Arka amortisör sert "kimine göre iyidir kimine göre kötüdür",
Sessiz bir motor, çekişi sıkıntılı değil, kesinlikle oturaklı, ayrıca uzun süre yattığında aküsü biter diye akünün şarj edilebildiği bir giriş yapmışlar. O aparatıda yanında veriyorlar. O aparatla aküyü sökmeden şarj edebiliyorsunuz "çok iyi"
Racing motosikletlerdeki gibi kalın oringli zinzir koymuşlar "çok iyi"
Kornası "çok kötü"
Fiyatına göre mantıklı bir motor. Diğer taraftan 1 hafta öncesine kadar Honda Shadow 750 makineye biniyordum. Uzunca bir süredir kullandığım motordu ve yine uzunca bir süredir Çin malı motora binmiyordum. Yani bu değerlendirmelere böyle bakınız. İlk etapta az keyif almam daha doğal diye düşünüyorum.
Selam olsun hepinize

COMANCHE
05.April.2011, 22:51
Evet arkadaşlar. Bu gün REGAL RAPTOR DD 350 E-6 motosikleti aldım. Yaklaşık 20 kilometre kadar test etme imkanı yakaladım. Öncelikle makine görsel olarak fiyatına göre fevkalade iyi. Görsel anlamda büyük motosikletlerin yanında küçük ve gösterişsiz kalmıyor. Harley Davidson ile yan yana koyup baktım sıkıntısız duruyor.

Kullanımı ilk zaman biraz zor olacak gibi. Çünkü uzun maşa manevraları özellikle dar alanda oldukça zorlaştırmakta. Ama uzun yolda keyifli olacaktır. Alışıldıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum.

Sessiz bir motor, çekişi sıkıntılı değil, kesinlikle oturaklı, ayrıca uzun süre yattığında aküsü biter diye akünün şarj edilebildiği bir giriş yapmışlar. O aparatıda yanında veriyorlar. O aparatla aküyü sökmeden şarj edebiliyorsunuz "çok iyi"
Kornası "çok kötü"
Fiyatına göre mantıklı bir motor. Diğer taraftan 1 hafta öncesine kadar Honda Shadow 750 makineye biniyordum. Uzunca bir süredir kullandığım motordu ve yine uzunca bir süredir Çin malı motora binmiyordum. Yani bu değerlendirmelere böyle bakınız. İlk etapta az keyif almam daha doğal diye düşünüyorum.
Selam olsun hepinize

Bu arada 350cc makineler Köksallar da var. Bence fiyatlarda diğerlerine göre makul. Yüksel abi var orada. Selamımı iletirseniz faydası olur Adanalı Tanso diye bilir.
Numarası 0 532 2677443

http://www.motosikletcim.com/

Rona
08.April.2011, 13:43

Kornası "çok kötü"
Selam olsun hepinize
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin

Bende 2 gün önce Daytona yı teslim aldım senin kinden tek farkı dönüşler de fazla sıkıntı yaşatmaması daha iyi dönüş yapabiliyorum

CELİL
08.April.2011, 15:57
Hayırlı Olsun 8)

ağfndrdm
09.April.2011, 23:43
bu dinoma olayı nedir ben anlamadım biri açıklayabilirmi

Rona
10.April.2011, 11:33
bu dinoma olayı nedir ben anlamadım biri açıklayabilirmi

Genellikle Bosh servislerde vardır araç lastiklerinin arasında durabileceği 2 adet silindir ve buna bağlı bir bilgisayardan ibaret araba veya motorsikleti bu silindirlerin üzerine çıkartıyorsun sonrada basıyorsun gaza bir süre sonra bilgisayar o aracın bütün gerçek güç verilerini veriyor güç,tork vs

ağfndrdm
10.April.2011, 18:08
siz dinomaya bağladınızda nedir ne değildir banada söylersimisiniz attila bey nede olsa eş motorlara sahibiz:)