PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersin' den merhabalar

Mavidish
19.August.2010, 16:48
Akdeniz' in mavi sahilli sıcacık kentinden Mersin'den tüm motor severlere merhaba.
Ben 38 yaşında 2 çocuk babasıyım. 12 senedir özel bir GSM firmasında santral teknikeri olarak görev yapmaktayım. Aslen Adana' lıyım. Ama işim icabı 1 ay önce Mersin' e santral sorumlusu olarak tayinim çıkınca buraya taşındım.
Motor sevdası taa lise çağlarından beri vardı. Uzun yıllarda mobilet türü motorlar kullandım. Ama iş güç derken bu sevdayı hep erteleyip durdum. Mersin' e taşınınca motor sevdam yeniden uyandı diyebilirim. Hayat o kadar kısa ki artık bazı şeyleri ötelememem gerektiğine inanıyorum.

Yaklaşık 1 aydır internetten araştırdığım kadarı ile Regal Raptor modeli çok hoşuma gitti. Hem hesaplı hem de dayanıklı olduğunu okudum.
Şu an hala araştırmadayım. 250 cc. 2006 model 3500 TL civarında. Sıfır fiyatı ise yaklaşık 5000 TL . Arada 1000 ila 1500 tl lık bir fark var. Aslında sıfır alıp en azından 2 sene de garantisi olsun istiyorum.
Sizlerinde yönlendirmeleriyle inşallah sonuca bir an önce ulaşabilirim.
Tekrardan herkese merhaba der, kazasız ve mutlu bir yaşam sürmenizi dilerim.:)
Saygılarımla.

Uzay
19.August.2010, 17:05
Hoşgeldiniz aramıza,

2006 modelini 2500 - 3000 arasına bulabilirsiniz. Yani arada yaklaşık yarı yarıya fark var. Artı olarak zinciri japon zincir ile değiştirilmiş, bazı ufaklı büyüklü kronik sorunları eski sahibi tarafından da giderilmiş de olabilir. İkinci eller için biraz daha araştırma yapmanızı tavsiye ederim 8)

carvalho
19.August.2010, 17:05
Hakan, hosgeldin aramiza.
Ne kadar sanslisin ki motor mevsiminin 12 ay keyifle yasandigi bir kenttesin.

Eger butcen uygun ise sana sifir almani tavsiye ederim. Iyi, bakimli bir ikinci el isini gorur ama o da sans isi. MErsin'de alternatiflerin de fazla olmayacaktir.

CELİL
19.August.2010, 17:24
merhaba mavidish aramıza hoş geldin sanırım biraz önce telefonla görüştük bütçen müsaitse o makina almak daha iyi sorunsuz ve garantili kolay gelsin 8)

Mavidish
19.August.2010, 18:25
merhaba mavidish aramıza hoş geldin sanırım biraz önce telefonla görüştük bütçen müsaitse o makina almak daha iyi sorunsuz ve garantili kolay gelsin 8)

Teşekkür ederim abi. Yalnız sanırım telefon trafiğin karıştı, başkası ile görüştün sanırım ben aramamıştım sizi.
Saygılar.

Mavidish
19.August.2010, 18:34
Hakan, hosgeldin aramiza.
Ne kadar sanslisin ki motor mevsiminin 12 ay keyifle yasandigi bir kenttesin.

Eger butcen uygun ise sana sifir almani tavsiye ederim. Iyi, bakimli bir ikinci el isini gorur ama o da sans isi. MErsin'de alternatiflerin de fazla olmayacaktir.

Çok teşekkür ederim, gerçekten Mersin' in kışı çok çabuk geçiyor. Dediğiniz gibi Mersin de ikinci el bulmak biraz zor, sahibinden.com da 2 kişide buldum. Biri 3500 diğeri de 3750 fiyat istiyorlar. Sıfır almak daha mantıklı geliyor. Tabi temiz olarak 2500 e falan bulunsa süper olurdu. Yoksa bende 5000 vermek istemem. Mersin - Silifke de satan bayisini buldum ama maalesef adamlar satmaya o kadar isteksiz ki ellerinde olmadığı gibi sipariş ederiz 1 ayda falan anca gelir dediler.

Araştırmalara devam.
Saygılar.

CELİL
20.August.2010, 09:05
Teşekkür ederim abi. Yalnız sanırım telefon trafiğin karıştı, başkası ile görüştün sanırım ben aramamıştım sizi.
Saygılar.
olabilir mersinden bir arkadaş benim motoru sormuştu gümüş renk T gidon