Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil!!!statör Mü Beyin Mi?
Siyahİnci
24.August.2010, 22:17
Selam Arkadaşlar,motosikletim uzun süredir marş motoru arızası nedeniyle yatıyordu.Neyse marş motorunun yenisini taktım, bu sefer de marş rolesi arıza yaptı.Marş rolesinin yenisini taktım ve nihayet çalıştı.10-15 dakika rölantide çalıştı.Ben de bu arada motosikletin sağını solunu topladım."Şöyle bir deneme turu yapayım." dedim ancak daha ikinci vitese takmadan teklemeye başladı ve stop etti. Bir süre uğraştıktan sonra motosikletin ateşleme yapmadığını gördüm.Yani buji piposuna elektrik gelmiyor.Bu motosikleti ilk alanlardan biriyim.Ama yemin ediyorum nefret ettim artık uğraşmaktan.Durmadan masraf çıkartıyor.Evet bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Sorunum statör mü yoksa beyin mi???
foreman
25.August.2010, 03:30
deponu bı sok...
sonra bobınlere elektırık gelıyormu bak..
bızım regallerın ana tesısatları cok vasat.
bobınıne elektırık gelıyorsa ve bobının ucundan bujıye elektırık gelmıyorsa hatayı o arada ara...genelde bujı kablosu kopuyor...tam olarak bujıye gecen baslıktan..oraya bak...
gecenın 3 ünde aklıma bunlar gelıyor.
yarın sonucu bıldır.daha detaylı yazısırız...
CELİL
25.August.2010, 09:15
merhaba foreman arkadaşıma ek olarak motorun ayagındaki anaktarı kontrol et bazen oksitleniyor veya yerinden kayıp devreyi kesiyor bu durumda makina bujilere giden elektiriği kesiyor motor çalışmıyor benim başıma geldi komple motoru dagıtıp bulamadım kaza ile ayagı kapatınca çalıştı kolay gelsin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.