Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya'dan Selamlar
ajmix117
25.Ağustos.2010, 14:13
Selamlar,
Antalya'dan Ahmet ben, uzun süredir motor kullanıyorum ama değiştirmenin zamanı geldi artık ve regal raptor düsünüyorum
fakat beni düsündüren tek olay yedek parça. servis felan önemli değil benım ustam var onunla birlikte yapıyoruz zaten herşeyi ama yedek parça temini konusunda skıntı olur mu? özellikle motor aksamında yedek parça skıntısı olmaz olsada biz yardımcı oluruz dıyorsanız bıkac gun ıcınde benı beklıyor yenı regalim.
Guzel ve sevıyelı bır forum umarım yardımcı oluruz bırbırımıze :)
Saygılarımla
ajmix117
25.Ağustos.2010, 14:19
bir de Antalya'dan başka kullanıcı var mı burda??
CELİL
25.Ağustos.2010, 15:13
merhaba aramıza hoş geldin regaller çin gurubunun en iyisidir sıcaklar için hiçbir çin gurubunda olmayan su ve çift fan soğutma sistemi vardır antalyanın sıcagına dayanacak en iyi sistem parça sorunu yaşamazsın sitenin ana sayfasının üst kısmında linkleri bulunan makinaları türkiyeye getiren emre ltd nin ve ali ustanın linkleri var ikiside parçayı kargoyla güvenilir bir şekilde sana yollar sorun yaşamazsın şimdiden hayırlı olsun
Uzay
25.Ağustos.2010, 15:14
Hoşgeldin aramıza 8)
Yukarıda reklamları olan Ali Usta ve Emre Ltd'den yedek parça siparişi verebilirsin. Al regalini, gönül rahatlığı ile kullan. Ama ya sıfır al, ya da temiz bir ikinci el al.
Emix
25.Ağustos.2010, 17:50
bende Antalya'dan'ım dostum selamlar :)
benim içinde motorumu değiştirme vakti gelmişti ve bi regal aldım iyiki almışım diyorum canavar gibi :) emre.ltd'nın web siteinden Antalya'daki bayi ve servislerin numarasını öğrendim bi kaç tanesi bayliği ve servisliği bırakmış. diğerlerini aradığımda ise onlarında ellerinde parça bulunmadığını istenirse ertesi güne getirtebileceğini söylediler.. banada yan kapaklar,arka fren balatası ve manifoltlar lazım
ajmix117
27.Ağustos.2010, 02:41
hosbuldum dıyorum oncelıkle:)
alacagım raptor bakımsız bıraz kullanılmamıs cok fazla o yuzden parca konusu onemlı bıkac parcası eskımıs kırılmıs felan onlar deısecek fanlar ve musurlerde deısecek sanırım ben bıraz tıtızımdır o konuda fren balataları teller felan da deısır ondan sonra cıkarım ustune ;) sanırım bu haftasonu alıcam bakalm hayırlısı :)
CELİL
27.Ağustos.2010, 08:55
merhaba regal en pahalı parçaları fanları tanesi 110 tl civarında yan akü kapakları 120 tl civarı müşürler 30 tl civarı teller 30 tl civarı bu fiatlar ortalama lazım olan parçaları belirle emre ltd veya ali ustayı ara sana malietini ögren ona göre hareket et kolay gelsin
carvalho
27.Ağustos.2010, 12:38
Ahmet kardesimiz ile birlikte aramiza katilan tum arkadaslar hosgeldiniz...
Motoru olmayan arkadaslar ellerini cabuk tutsunlar da guzel guzel yol resimleri gorelim...
optikalp
27.Ağustos.2010, 18:54
Merhaba hoşgeldiniz. Bende Antalyadanım :))
optikalp
27.Ağustos.2010, 18:56
Merhaba bende Regal imi satmayı düşünüyorum. Sorunsuz bir makinedir. Eğer düşünürsen 0 242 324 24 40 Yakup
Görüşmek üzere
hosbuldum dıyorum oncelıkle:)
alacagım raptor bakımsız bıraz kullanılmamıs cok fazla o yuzden parca konusu onemlı bıkac parcası eskımıs kırılmıs felan onlar deısecek fanlar ve musurlerde deısecek sanırım ben bıraz tıtızımdır o konuda fren balataları teller felan da deısır ondan sonra cıkarım ustune ;) sanırım bu haftasonu alıcam bakalm hayırlısı :)
ajmix117
07.Eylül.2010, 01:18
selamlar tekra
nasıpse yarın rr mı alıyorum bundan sonra sızın yardımlarınıza ıhtıyacım var daha once de soyledıgım gıbı bakıma ıhtıyacı var ve tıtızlıgımdn kaynaklıdır yıne bı defa yaptırmak ısterım
netten ve bu forumdan derledıklerım su sekılde
* fanlar devamlı bozuluyor - bunun yerıne cbr 125 fanı takılır sorun kalmaz
* musur devamlı bozuluyor - yerıne suzukı alto musuru takılır yıne sorun kalmaz
* her ihtimale karsı bı de hararet gostergesı takılır ısı gozlemlenır
sanırım baska da kronik sorunu yok elektrık sıstemını de elden gecırdık mı sonrası yollar bızı bekler
motor kısmı temız gorunuyor bır sıkıntısı yok calısmasında gıdısınde felan
merak ettıgım sogutma sıstemı konusunda bunları yapsam uyar mı yoksa kalır mıyız yolda ??
CELİL
07.Eylül.2010, 08:22
selamlar tekra
nasıpse yarın rr mı alıyorum bundan sonra sızın yardımlarınıza ıhtıyacım var daha once de soyledıgım gıbı bakıma ıhtıyacı var ve tıtızlıgımdn kaynaklıdır yıne bı defa yaptırmak ısterım
netten ve bu forumdan derledıklerım su sekılde
* fanlar devamlı bozuluyor - bunun yerıne cbr 125 fanı takılır sorun kalmaz
* musur devamlı bozuluyor - yerıne suzukı alto musuru takılır yıne sorun kalmaz
* her ihtimale karsı bı de hararet gostergesı takılır ısı gozlemlenır
sanırım baska da kronik sorunu yok elektrık sıstemını de elden gecırdık mı sonrası yollar bızı bekler
motor kısmı temız gorunuyor bır sıkıntısı yok calısmasında gıdısınde felan
merak ettıgım sogutma sıstemı konusunda bunları yapsam uyar mı yoksa kalır mıyız yolda ??
bence sorun olmayan yeri kurcalamamak lazım
bence sorun olmayan yeri kurcalamamak lazım
Bence de. Mesela benim fanlar bozulmamıştı ama müşür bozulmuştu. Bozulunca değiştirdim. Ama uzun yolda bozulursa ne yapabilirim diye araştırman lazım. Mesela müşür için manuel açma kapama için anahtar vb...
CELİL
07.Eylül.2010, 14:14
Bence de. Mesela benim fanlar bozulmamıştı ama müşür bozulmuştu. Bozulunca değiştirdim. Ama uzun yolda bozulursa ne yapabilirim diye araştırman lazım. Mesela müşür için manuel açma kapama için anahtar vb...
:cheesy::cheesy::cheesy:
ajmix117
07.Eylül.2010, 21:27
haklısınız aaslında ama su an hepsı bozuk oldugu ıcın :) deısmesı gerekıyor sımdıden ıyısını yapayım kı sonra skıntı olmasın derdındeyım :)
bır de bu sekılde eleman bınmıs bı sure sorun olusturmusmudur yada bıyerlerı yakmısmıdır? (hep sehırıcı kısa mesafe bınılmıs)
haklısınız aaslında ama su an hepsı bozuk oldugu ıcın :) deısmesı gerekıyor sımdıden ıyısını yapayım kı sonra skıntı olmasın derdındeyım :)
bır de bu sekılde eleman bınmıs bı sure sorun olusturmusmudur yada bıyerlerı yakmısmıdır? (hep sehırıcı kısa mesafe bınılmıs)
Tabii ki de ben işin ehli değilim, söylediğime %100 güven olmaz :p ama bu üç şeyin çalışmaması ve motorun hala gidiyor olması gözükmeyen bir sorun da olmadığını düşündürüyor bana. Hepsi ısı ile alakalı. Bunlar düzgün çalışmazsa motor hararet yapar ve stop eder, kendini korur diye düşünüyorum.
ajmix117
08.Eylül.2010, 01:05
Tabii ki de ben işin ehli değilim, söylediğime %100 güven olmaz :p ama bu üç şeyin çalışmaması ve motorun hala gidiyor olması gözükmeyen bir sorun da olmadığını düşündürüyor bana. Hepsi ısı ile alakalı. Bunlar düzgün çalışmazsa motor hararet yapar ve stop eder, kendini korur diye düşünüyorum.
motoru bu aksam ınceleme fırsatım oldu gıdısınde sorun yok motorda sorun olsa bellı ederdı kendını fanlardan bırı calısıyomus bunu da gordum buna ıstınaden musur de calısıyodur dıye dusunuyorum o zman sımdılık bakımlarını yaptırıp devam edıyorum saolun tavsıye ve yardımlarınız ıcın
bırde dıger bır sorun alanınız yapanınz var mı bılmıyorum parca ıhtıyacımı mecburen emre motordan karsılayacagım guvenılır lermıdır yada orayı aradıgımda kımınle goruseyım kı ısım hızlı ve guvenlı cozulsn
bna en guvenlı yol ptt kargo ıle kapıda odeme geldı sız nasıl yapıyorsunuz bu ısı?
motoru bu aksam ınceleme fırsatım oldu gıdısınde sorun yok motorda sorun olsa bellı ederdı kendını fanlardan bırı calısıyomus bunu da gordum buna ıstınaden musur de calısıyodur dıye dusunuyorum o zman sımdılık bakımlarını yaptırıp devam edıyorum saolun tavsıye ve yardımlarınız ıcın
bırde dıger bır sorun alanınız yapanınz var mı bılmıyorum parca ıhtıyacımı mecburen emre motordan karsılayacagım guvenılır lermıdır yada orayı aradıgımda kımınle goruseyım kı ısım hızlı ve guvenlı cozulsn
bna en guvenlı yol ptt kargo ıle kapıda odeme geldı sız nasıl yapıyorsunuz bu ısı?
Ben Ali Ustacılardanım :) Kesinlikle güvenilirdir. Elinde parça varsa, sana hemen gönderebilecekse parayı hemen havale edebilirsin. Gerisini düşünme 8)
Tabii ki Emre Ltd hakkında da kötü birşey duymadım bu konuda.
CELİL
12.Eylül.2010, 13:35
emre ltd de güvenilir sorunsuz işler yürür hepsi parayı havale ile peşin alıyor iki yerede güvenebilirsin
ajmix117
13.Eylül.2010, 15:37
emre ltd de güvenilir sorunsuz işler yürür hepsi parayı havale ile peşin alıyor iki yerede güvenebilirsin
emre ltd fıyat vermedı antalyada subemız var ordan alabılırsınız dedı kapattı dırekt anlamadım ben bısı ??
emre ltd fıyat vermedı antalyada subemız var ordan alabılırsınız dedı kapattı dırekt anlamadım ben bısı ??
E bi de şubeyi ara bakalım ne diyecekler. Merkezdekinden sanırım biraz daha pahalıya gelecektir sana. Ama belki de kargo masrafından daha az bir fark ödersin...
ajmix117
13.Eylül.2010, 18:46
gıdıcem az sonra bakalm onlar ne dıyecek buyuk ıhtımal ellerınde yoktur parcalar ama bakalm
CELİL
13.Eylül.2010, 21:20
yeni uygumamı başladı normalde veriyorlardı bayiiyi koruma adına yapmıştırlar zaten liste fiatları aynıdır üstüne kargo parası vermezsin
ajmix117
13.Eylül.2010, 23:16
antalyada parca bulayım da gerısı sorun deıl bugun gıdemedım yarın sabahtan arayıp konusacagım umarım bulurum hepsını burdan haftasonuna gezıye gıdebılırım :)
CELİL
14.Eylül.2010, 10:46
işallah aradığın parçalar elinde vardır yoksa oda merkezden istecek kargoyla gelicek zaman alır
ajmix117
14.Eylül.2010, 11:34
işallah aradığın parçalar elinde vardır yoksa oda merkezden istecek kargoyla gelicek zaman alır
zaten baktım kargo gelıcek alı ustadan alırım gecerım hepsını o fıyatları verdı bana da uygun gıbı geldı cok olsa 20 tl kargo oderım o da zaten burdakılerın karı olur
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.