Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm Aileye Selamlar
rally_driver
24.September.2010, 01:57
Herkese selamlar,
1972 Almanya doğumluyum. İstanbul-Sinanoba'da yaşıyorum. Evli ve 2 Erkek çocuk Babasıyım. www.bmwteam.net (http://www.bmwteam.net) Moderatörü ve editörüyüm. Yaklaşık 4,5 sene Otomobil sporları ile uğraştım. (Nick'im ile ilgili bir soru gelebilir diye belirtmek istedim)
Geçen hafta tesadüfen bir yerlerden yakaladığım Regal Raptor markasını biraz araştırınca , tıpkı BMW gibi fanatiklik yaratan bir marka olduğunu anladım. Kullanıcıların yorumları, artıları eksileri derken birde baktım ben çoktaaaan bu dünyanın içine girmişim. :)
Bazı özel sebeplerden dolayı yaklaşık 5 yıldır bir BMW'm yok . Ama bu boşluğu RR ile doldurabilirmiyim bilemiyorum. Hatta özellikle önümüzdeki 1 kaç ay içinde bir RR almayı bile ciddi ciddi düşünüyorum. Dün gece saat 03:30 lara kadar 2.el RR fiyatlarını ve ilanları araştırdım. Fiyatlar 2.450 den başlayarak yapılan extralara göre artıyor. En azından başlangıç için bir RR 250 alma ve beraberinde alacağım olası motosiklet hakkında sizlerden yardım alabilmek veakabinde yeni ve olgun dostlukların başlangıcı için sitenize üye oldum.
Umarım çar çabuk kaynaşır ve nefesimizin yettiği yere dek birlikte olabiliriz.
Herkese sevgiler saygılar :)
Scorpion
24.September.2010, 11:02
Aramıza hoşgeldin Rally_Driver.
Bir tanışma metni bu kadar içten olabilirdi ancak :)
Her konuda burada yardım bulabilirsin, ben şimdilik biraz acemiyim ama çok daha tecrübeli arkadaşlarımız her konuda yorumlarını yardımlarını esirgemeyeceklerdir..
Umarım en kısa zamanda güzel bir RR bulursun..
Tekrar hoşgeldin :)
Uzay
24.September.2010, 11:07
Hoşgelmişsiniz. BMW'den sonra keser mi bilmem ama regal gerçekten çok hoş motordur. Umarım aradığın regal'i bir an önce bulursun 8)
carvalho
24.September.2010, 11:17
Hosgeldin Turkay.
Tanisma yazin hakikaten cok samimi. Bizler de oyleyizdir, cok cabuk kaynasirsin bizim ekiple.
Regal-BMW sanirim tek ortak yanlari butik marka olmalari. Regal, kullandikca keyif alacagin bir motor.
Bu sitede regalle baslayanlarin %90 i motorlarini farkli motorlarla degistirdiler ama Regal den memnun olmadiklari icin degil, cc yukseltmek icin.
NE yalan soyleyeyim, 8-10 regalle toplu yapilan surusler, regalleri yan yana dizmek, bunlardan aldigim zevki, simdi sahip oldugum motorla hicbir zaman almadim. Cok samimiyim.
Tekrar hosgeldin aramiza.
Selcuk
kayar2
24.September.2010, 14:03
hoşgeldiniz 4 tekerden sonra başlangıç için en iyi 2 tekeri seçmiş siniz buda sizin iyi bir araştırmacı ve samimi kişiliğinizin yansıması ben yılarca çok çeşitli motorlara bindim rr nin keyfi bir başka tavsiye ederim her konuda yardımcı oluruz araştır maların sonucunda iyi bir rr alacagına emnim
CELİL
24.September.2010, 16:49
merhaba turgay aramıza hoş geldin regalden vaz geçmeyen nerdeyse tek kişiyim ikinci motorum RR di bir ay önce üçüncü regalimi sattım şimdi başka bir RR arayışı içindeyim bütçeme uygun temiz bir motor bulunca alacagım işallah herkes gönlüne göre bir regal bulur bu arada bende büyükçekmecedeyim yakınız 8)8)8)
KorayK
24.September.2010, 20:12
aramıza hoşgeldin rally_driver.
inşallah sende en kısa zamanda regeline kavuşursun.
aminnn...
HONEY
24.September.2010, 20:32
Hoşgeldiniz...:cheesy:
rally_driver
25.September.2010, 00:14
Aramıza hoşgeldin Rally_Driver.
Bir tanışma metni bu kadar içten olabilirdi ancak :)
Her konuda burada yardım bulabilirsin, ben şimdilik biraz acemiyim ama çok daha tecrübeli arkadaşlarımız her konuda yorumlarını yardımlarını esirgemeyeceklerdir..
Umarım en kısa zamanda güzel bir RR bulursun..
Tekrar hoşgeldin :)
Hoş buldum. Teşekkürler .
rally_driver
25.September.2010, 00:15
Hoşgelmişsiniz. BMW'den sonra keser mi bilmem ama regal gerçekten çok hoş motordur. Umarım aradığın regal'i bir an önce bulursun 8)
Temennin için teşekkür ederim. Umarım bulurum ( Hep beraber :) )
rally_driver
25.September.2010, 00:18
Hosgeldin Turkay.
Tanisma yazin hakikaten cok samimi. Bizler de oyleyizdir, cok cabuk kaynasirsin bizim ekiple.
Regal-BMW sanirim tek ortak yanlari butik marka olmalari. Regal, kullandikca keyif alacagin bir motor.
Bu sitede regalle baslayanlarin %90 i motorlarini farkli motorlarla degistirdiler ama Regal den memnun olmadiklari icin degil, cc yukseltmek icin.
NE yalan soyleyeyim, 8-10 regalle toplu yapilan surusler, regalleri yan yana dizmek, bunlardan aldigim zevki, simdi sahip oldugum motorla hicbir zaman almadim. Cok samimiyim.
Tekrar hosgeldin aramiza.
Selcuk
Kaynaşma konusunda bir şüphem yok. Eminim çar çabuk olacak bu iş. Hele hele bir RR alıp buluşmalara katıldık mı daha faydalı olacak sanırım. Bu tip sosyal toplulukların tadı buluşmalarda çıkıyor , iyi biliyorum ;)
Hoş bulduk ...
( Bu arada bmwteam'den öyle alışmışımki topiğin içi sizde tersten işliyor. Biraz yadırgıyorum ama olsun alışırım sanırım :) )
rally_driver
25.September.2010, 00:18
hoşgeldiniz 4 tekerden sonra başlangıç için en iyi 2 tekeri seçmiş siniz buda sizin iyi bir araştırmacı ve samimi kişiliğinizin yansıması ben yılarca çok çeşitli motorlara bindim rr nin keyfi bir başka tavsiye ederim her konuda yardımcı oluruz araştır maların sonucunda iyi bir rr alacagına emnim
Umarım dediğiniz gibi olur. Teşekkürler ...
rally_driver
25.September.2010, 00:20
merhaba turgay aramıza hoş geldin regalden vaz geçmeyen nerdeyse tek kişiyim ikinci motorum RR di bir ay önce üçüncü regalimi sattım şimdi başka bir RR arayışı içindeyim bütçeme uygun temiz bir motor bulunca alacagım işallah herkes gönlüne göre bir regal bulur bu arada bende büyükçekmecedeyim yakınız 8)8)8)
Hoş bulduk kardeşim. ( Bu arada adım, Türkay ;) ) Büyükçekmece de isen en kısa zamanda görüşelim derim .
rally_driver
25.September.2010, 00:20
aramıza hoşgeldin rally_driver.
inşallah sende en kısa zamanda regeline kavuşursun.
aminnn...
Amin kardeşim. Hoş bulduk :)
rally_driver
25.September.2010, 00:21
Hoşgeldiniz...:cheesy:
Hoş buldum kardeşim. Teşekkürler ...
CELİL
26.September.2010, 18:21
Hoş bulduk kardeşim. ( Bu arada adım, Türkay ;) ) Büyükçekmece de isen en kısa zamanda görüşelim derim .
türkay isim için pardon görüşürüz tabiiki :)
_KARADUT_
27.September.2010, 00:28
merhaba hoşgeldin
gerçi bende hoşgeldim uzun zamandır giremedim bende:p
foreman
27.September.2010, 01:14
hos geldın Türkay...
sen morotunu bul.bız elımızden gelenı yaparız...
rally_driver
30.September.2010, 02:30
Arkadaşlar, ilginiz için hepinize teşekkür ederim. Burası yeri değil farkındayım ama sanırım Fatih'te bi Regal Raptor buldum. 1 Ekim Cuma günü motosikletini satan arkadaşla Bakırköy'de buluşacağız. Motosiklet 2006 model 23.000 km de. 1 - 2 eksiği gediği var. Bunlardan birincisi; motorun hafif sola çekmesi ( Kendisi amortisör ile ilgili geçenlerde ufak bi kaza yaptığında darbe aldığını ve değiştirmek üzere servise gittiğinde , amortisörlerin çift olarak satıldığını ve çiftine 300- 350 TL arası bir fiyat istendiğini belirtti.) O da bu fiyat nedeniyle değiştirmediğini söylüyor. İkincisi ise Benzin deposunda yumruk büyüklüğünde bir ezik olduğu.Bu da, park halindeyken bir arkadaşının üstünde otururken motoru beton park mantarlarının üzerine düşürdüğü için olmuş...
Şimdi hafif bir soruşturma gibi olan bu paylaşımımı uzatmıyorum. Zira bahse konu satıcı arkadaşım da bu siteye üye olabilir. Yazacaklarım yada yardım isteyeceğim konular nedeniyle ne onu rencide etmek isterim ne de yalnış anlaşılmak isterim. Ama bana yardımcı olmak için soracağınız sorular var ise özel mesaj atmanızın daha iyi olacağını düşünüyorum...
Ayrıca ; Muayene ücreti - Alım Satım Ücreti - Zorunlu Trafik Sigortası ücretlerini bilen arkadaşlarım bu bilgileri buradan paylaşırsa sevinirim.
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler ...
Uzay
30.September.2010, 06:33
Muayene Ücreti (http://www.tuvturk.com.tr/content/default.aspx?cid=69) : 64.90 TL
Noter Alım Satım Ücreti : Bu yılın başında 45 TL gibi birşey vermiştim.
Zorunlu Trafik Sigortası : İşte bu çok çeşitli olabiliyor :p 55 TL'ye de yaptıran var, 125 TL'ye de. Birkaç yerden fiyat al, iyice araştır derim.
Arkadaşın motoruna istediği fiyatı öğrenmem gerekiyor yardım edebilmem için. Bence en azından fiyat konusunun görüşülmesinde rencide olacağı birşey yoktur. Mesela 2500-3000 falan istiyorsa bence çoktur. Diğer üyeler ne der bilmem.
CELİL
30.September.2010, 16:27
Merhaba 3 Gün önce Satış Aldım 70 Tl Noter Alıyor Trafiğin Ruhsatı çıkarma Parasıda Içinde 15 Gün Içinde Trafik Ruhsatı Ev Adresine Kargo Ile Göderiyormuş Sadece 5 Tl Kargo Parası Veriliyormuş Ama Istersen 15 Gün Içinde Trafikten Kendinde Gidip Alabiliyorsun Almaya Giderken Trafik Siğortasını Yaptırıp Giyorsun Kopyasını Alıyor Ruhsatı öyle Teslim Ediyor Tfafik Siğortası Bende şu An Arştırıyorum 80tl Den 170 Tl Ye Kadrar Fiat Veren Var Tam Baş Belası Bir Durum Benden Bu Kadar Kolay Gelsin 8)
rally_driver
01.October.2010, 02:51
Arkadaşlar ,bilgiler için teşekkürler...
Ancak Cuma günü için sözleştiğimiz arkadaşımız çeşitli bahanelerle bu buluşmaya gelemeyeceğini ifade edip, ilandaki fiyatı bir başka arkadaşının verdiğini ve kendisinin de bu fiyata satış yaparsa canının yanacağını, tabiri caizse pazarlığın bokunu çıkararak benim bu alışverişten vazgeçmeme neden olmuştur...
Kendisine hayırlı satışlar dilerim. Güle güle binsin motoruna ...
Bilgi olsun diye linki veriyorum ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-dd-250e-9-acil-satilik-regal-250cc/detay
Herneyse ;
Şimdi bildik bilindik , bir başka motorsikletini satan arkadaşım var ise ilgilenmek isterim. Bu hadise 2 tekerlekli camiaya giriş aşamasında benim için kötü bir tecrübe oldu. Bunu da belirtmek istiyorum...
Hepinize sevgiler ...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.