Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar

karakule
09.January.2011, 04:50
selamlar dostlar an itiaiyle iyi geceler aktif kimse varsa. ben istanbulda yaşayan bir üniversite öğrencisiyim ilk motorsikletimi almak istiyorum ama bu rr'un fiyatları konusunda ilgi bulamadım.

Uzay
09.January.2011, 13:34
Sahibinden.com'u deneyebilirsin. Beğendiğin bir motor varsa bize linkini ver, tecrübelerimize göre sana yorumumuzu söyleyelim.

backbone
09.January.2011, 16:54
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bundan sonra sıksık görüşürüz..2006 model regalraptor dd250e-9 aldım 20000 km de..başlangıç için iyi bir motor olacağını düşündüm..ragal hakkında yorumlara baktım olumsuz bir yorumda görmedim..

Uzay
09.January.2011, 18:34
Aramıza hoşgeldin 8)

CELİL
10.January.2011, 10:27
selamlar dostlar an itiaiyle iyi geceler aktif kimse varsa. ben istanbulda yaşayan bir üniversite öğrencisiyim ilk motorsikletimi almak istiyorum ama bu rr'un fiyatları konusunda ilgi bulamadım.
merhaba cafer aramıza hoş geldin uzay arkadaşımın dediği şekide en hızlı şekilde piyasanın durumunu ögrenirsin kolay gelsin 8)

CELİL
10.January.2011, 10:31
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bundan sonra sıksık görüşürüz..2006 model regalraptor dd250e-9 aldım 20000 km de..başlangıç için iyi bir motor olacağını düşündüm..ragal hakkında yorumlara baktım olumsuz bir yorumda görmedim..
merhaba ahmet armıza hoş geldin RR almakla en doğru seçimi yapmışsın makinanın bakımları düzenli yapıldığı sürece sorunsuz keyifle binersin kazasız keyifli sürüşler 8)