Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : benzin vanası

sophist
27.February.2011, 22:43
bugün yolculuk sırasında farkettim keskin br benzin kokusu ama benden geldiğine ihtimal vermedim.garaja gelip parka geçtim vanayı kapatmak için ellediğimde benzin sızmış olduğunu gördüm.
ama nereden geldiğini anlaymadım.sorun nereden kaynaklanıyor ve ben bunu nasıl çözebilirim.
teşekkürler

jjuuddaass
27.February.2011, 23:02
aynı sorun bende de var anca anladım bende 1-2 gün önce sol alt tarafta yedek depo anahtarının alt tarafında yanni beyaz kutunun alt tarafından elleyince elime 1-2 damla benzin geliyor nedenini çözemedim. anlyanlar yardımcı olursa çok sevinirim...

CELİL
28.February.2011, 10:20
merhaba arkadaşlar kaçak yeri tespit için kuru bezle bölgeyi iyice kurutup sonra sırayla anaktarın en tepesinden deponun çıkış bogazından aşağıya dogru tek tek ek bölgelerini kuru parmanızı sürterek ıslak olan yeri tespit edebilirsiniz anaktarın altındaki beyaz deponun üsteki bağlatısı kaçırıyorsa o parça yukarıya vida gibi cevirerek takıyor gevşemiş olabilir elle sıkarsınız düzelir kolay gelsin 8)

sophist
28.February.2011, 14:57
bugün denerim umarım o kadar basit bir çözümü vardır.

sophist
03.March.2011, 01:15
yok yaw doğrudan vananın olduğu yerden,yatağından geliyor.hatta bugün kapalıdan aşağı yönde döndürdüğümde adeta fışkırdı bunun contası falan var mı ya da ne yapmalı

CELİL
03.March.2011, 11:20
Anaktarın göbeğinden kaçırıyorsa anaktar bozulmuş tamiri yok bende 15 gün önce yeni aldım 30 tl geçmiş olsun