Orijinalini görmek için tıklayınız : harika oldu harikaaa..
jjuuddaass
28.March.2011, 20:58
arkadaşlar şöyle başlamak istiyorum
subap ayarı karburator temizlik ve hava ayarı yapıldı
bujilerin ikisini yenilettim,
suyunu değiştirdim hava filtresini degiştirdim yağ filitresini değiştirdim
ıpone tam sentetik yağ 10-40 koydum, ve sonuçlara inanamadım :D
çekişi degişti,sesi değişti,mütiş bişey oldu sizinlede paylaşmak istedim.. sen ona bakarsan o da sana bakar mantıgıyla yaptım herşeyini.. önceden akümde problem vardı onuda zaten yeni değiştirdim tamam oldu sezona hazırızz :D
sir82
29.March.2011, 01:46
Hadi hayırlısı kardeş Kazasız belasız yol yapman dileğiyle
CELİL
29.March.2011, 09:00
tam sezon bakımı yapmışsın harika olmuştur tabi şimdi keyfini çıkarmak için güzel havaya kaldı iş yalnız tam sentetik yağ koydum demişsin bizim makinalara tam sentetik yağ debriyajda kaydırma yaptığı söylenir tavsiye edilmez işallah öyle birşey olmaz 8)
jjuuddaass
29.March.2011, 17:40
tam sezon bakımı yapmışsın harika olmuştur tabi şimdi keyfini çıkarmak için güzel havaya kaldı iş yalnız tam sentetik yağ koydum demişsin bizim makinalara tam sentetik yağ debriyajda kaydırma yaptığı söylenir tavsiye edilmez işallah öyle birşey olmaz 8)
tam sezon bakımı yaptım tabi, her yeri her köşesine baktırdım,unutmuşum söylemeyi debrijajı, freni gaz telini de ayarlattım.. enteresan derecede güzelleşme oldu, her arkadaşıma tavsiye ederim.. debriyajda kaydırma falan yapmadı çokta güzel oldu. bütün arkadaşlara yazlık bakım tavsiye ediyorum..özellikle iyi bi ustaya yaptırılan subap ayarı.. bugun bi arkadaşla gezdik iki motor bunun keyfini zaten bilirsiniz..
fakat işin enteresanı aile baskısından dolayı satılıga çıkarıcam galiba motoru :(
bi tek canımı sıkan konu o.tertemiz baktım ya her gün sildim daha 9000 de tadına doyamadım yahu..ikna edebilirsem satmayacam.dünya bakım yaptırdım zaten gözüm gibi bakıyomm onaa benn.annem çok korkuyo malesef.araba düşünüyoruz bu aralar o sebeplee
jjuuddaass
29.March.2011, 17:41
Hadi hayırlısı kardeş Kazasız belasız yol yapman dileğiyle
çok teşekkür ederim kardeş saolasın
CELİL
29.March.2011, 17:54
aile olayı yaşımız ne olursa olsun aynı başımıza bir şey gelmesin diye korumaya çalışıyorlar ama onlarıda kırmadan en azından bu sezon makinanın keyfini çıkar yoksa hep içinde kalır 8)
aidikurt
29.March.2011, 22:45
yaza tam tesekkullu bakım ıle baslamıssın kardeşim yaz sonuna kadarda goturur bakım senı yolun ve farın hep acık olsun
jjuuddaass
29.March.2011, 23:53
aile olayı yaşımız ne olursa olsun aynı başımıza bir şey gelmesin diye korumaya çalışıyorlar ama onlarıda kırmadan en azından bu sezon makinanın keyfini çıkar yoksa hep içinde kalır 8)
bende onu istiyorum lakin öyle olmayacak gibi duruyor haydi hayırlısı. en azından gidersede dosta gitsin istiyom. her gün siliyom sonuçta gözüm gibi bakıyorumdaa gitmesin ya of canım sıkıldı valla billa
jjuuddaass
29.March.2011, 23:55
yaza tam tesekkullu bakım ıle baslamıssın kardeşim yaz sonuna kadarda goturur bakım senı yolun ve farın hep acık olsun
valla hocam tam teşekküllü oldu hakkaten her yeri tam teşekküllü oldu fiyatıda tam teşekküllü oldu :D
ajmix117
30.March.2011, 14:07
tam sezon bakımı yaptım tabi, her yeri her köşesine baktırdım,unutmuşum söylemeyi debrijajı, freni gaz telini de ayarlattım.. enteresan derecede güzelleşme oldu, her arkadaşıma tavsiye ederim.. debriyajda kaydırma falan yapmadı çokta güzel oldu. bütün arkadaşlara yazlık bakım tavsiye ediyorum..özellikle iyi bi ustaya yaptırılan subap ayarı.. bugun bi arkadaşla gezdik iki motor bunun keyfini zaten bilirsiniz..
fakat işin enteresanı aile baskısından dolayı satılıga çıkarıcam galiba motoru :(
bi tek canımı sıkan konu o.tertemiz baktım ya her gün sildim daha 9000 de tadına doyamadım yahu..ikna edebilirsem satmayacam.dünya bakım yaptırdım zaten gözüm gibi bakıyomm onaa benn.annem çok korkuyo malesef.araba düşünüyoruz bu aralar o sebeplee
dostum benm araba da var ama araba kullanırken stres oluyorum motor kullanırken relax eger ımkanın varsa 3000 tl eksik bi araba al motorun dursun koyacak yerınde varsa haftasonu bı turlasan yıne senın bı haftalık sınırını alır. ama anne nası ıkna edılır bılemıyorum.
buarada subap ayarı ne kadar zamanda bir yapılmalıdır gecen eylulde yaptırmıstım. sımdılerde yenıden yaptırmalımıyım??
CELİL
30.March.2011, 14:46
ajmix117
sibop ayarı ortalama 8000 - 10000 km gider ayar zamanı gelince siboplardan şıkı şıkı ses gelir çekiş düşer benzin yakışı çogalır bunlar olursa sibop ayarı zamanı gelmiştir 8)
easygo
30.March.2011, 18:22
Önder kardeş, o günden sonra görüşemedik, hayırlı olsun inşallah. Arkadaşların yazdığı gibi düşünüyorum ben de... Hiç olmazsa sezonun tadını çıkar bari. İkna etme konusunda faydamız dokunabilir mi bilmiyorum...
Selamlar, saygılar.
A. Osman Göcen
jjuuddaass
30.March.2011, 19:11
Önder kardeş, o günden sonra görüşemedik, hayırlı olsun inşallah. Arkadaşların yazdığı gibi düşünüyorum ben de... Hiç olmazsa sezonun tadını çıkar bari. İkna etme konusunda faydamız dokunabilir mi bilmiyorum...
Selamlar, saygılar.
A. Osman Göcen
abicim teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur diyorum bende, her gün her gün tartışmasını yapmaktan annemde yoruldu bende artık.ama anlıyorum annemide yani yakın zamanda babamı kaybetmiş oldugumuz abimde askerde oldugu için böyle yapıyor herhalde.. ben koydum ilanı internette artık :( istemeyerekte olsa
arkadaşım sorması ayıp kaça patladı sana bu bakım bende yaptırmayı düşünüyorumda aynı şekil ona göre para ayarlicam
jjuuddaass
05.April.2011, 01:46
arkadaşım sorması ayıp kaça patladı sana bu bakım bende yaptırmayı düşünüyorumda aynı şekil ona göre para ayarlicam
175e patladı toplamda. ama ben anlaştım başlanmadan a dan z ye her yerine baktıracam dedim tamam dediler bende başında durup ıncık cıncık her yerine baktırdım sana tavsiyem başında dur her yerine baktır.
Fuatt
05.April.2011, 01:51
175e patladı toplamda. ama ben anlaştım başlanmadan a dan z ye her yerine baktıracam dedim tamam dediler bende başında durup ıncık cıncık her yerine baktırdım sana tavsiyem başında dur her yerine baktır.
teşekkürler bilgilendirdiğin için
Fuatt
06.April.2011, 21:54
bide şeyi sorcaktım yazmayı unutmuşum aküde değiştirmişsin benimde akü almam gerekiyor hangi aküyü kaça aldığını yazarsanda sevinirim
jjuuddaass
07.April.2011, 12:29
bide şeyi sorcaktım yazmayı unutmuşum aküde değiştirmişsin benimde akü almam gerekiyor hangi aküyü kaça aldığını yazarsanda sevinirim
aküde 12v 9a herhangi bir akü işini görür, markayı hatırlamıyorum 60 liraydı akü. al bi akü geç o kadar önemli degil.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.