PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DD 350 E 6 C DAYTONA

Sayfa : 1 [2]

DosT
13.September.2012, 12:11
Merhaba Önder Daytona nan hayırlı olsun nazar8)
250 cc ler 100 km de ortalama 4 lt
350 cc ler 100 km de ortalama 4,5 - 5 lt yakar 8)

Celil abi eyvallah sağol :)

Araba gibi yakıyorum şuan benzinciden çıkamaz oldum. :?: Dün bakımını yaptım. Yağını değiştirdim. Lastik basınçlarını ayarladım. Bugünde karbüratörü sökeceğiz. Birde debriyajımda sıkıntı oluyordu bazen sanırım diş arasında biraz fazla boşluk var. Vites düşürürken sıkıntı oluyordu. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu?

CELİL
13.September.2012, 13:07
Celil abi eyvallah sağol :)

Araba gibi yakıyorum şuan benzinciden çıkamaz oldum. :?: Dün bakımını yaptım. Yağını değiştirdim. Lastik basınçlarını ayarladım. Bugünde karbüratörü sökeceğiz. Birde debriyajımda sıkıntı oluyordu bazen sanırım diş arasında biraz fazla boşluk var. Vites düşürürken sıkıntı oluyordu. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu?
karbiratörü sökücem demişsin niye? sekron atarı yapılırsa iyileşme yapması lazım
vitesler zor geçiyorsa debriyaj ayarı gerekiyor olabilir kolay gelsin 8)

Rona
14.September.2012, 09:23
Hava filtresi kutusunun boğazını kontrol et fazla açılmış olabilir,hava filtresini kontrol et tıkanmış olabilir,hava yakıt karışımı ayarsız olduğu için fazla yakıyor olabilir, karbüratör senkron ayarını yaptır .Zinciri kontrol et takılma zor dönme sıkışma yapmış olabilir.Frenlerde sıkışma varmı kontrol et tam bırakmıyor olabilir.Bujileri kontrol et kullanım süresi dolmuş olabilir.Buji kablolarını kontrol et temassızlık veya kırılma olabilir.Bu kontrol ve ayarları yapmana rağmen sonuç alamazsan karbüatöre bakılması gerek diye düşünüyorum

İyi sürüşler8).

DosT
03.October.2012, 15:58
Arkadaşlar 350 Daytonlarda yakıt problemini çözebilen var mı? O kadar ayar yaptık yinede 5,8-6 Lt yakıyorum. :shock:

Rona
03.October.2012, 21:06
Arkadaşlar 350 Daytonlarda yakıt problemini çözebilen var mı? O kadar ayar yaptık yinede 5,8-6 Lt yakıyorum. :shock:
Daytona da yakıt sorunu yok ki nesini çözeceğiz anlamadım.

Daha önce sıraladıklarımı kontrol ettiniz mi?Bu kontrol ve ayarlar yapıldığı halde ve karbüratör sökülüp temizlendikten sonra da aynı sorun varsa karbüratörü yenilemekten başka çare kalmıyor.Onuda garanti dahilinde servisin çözmesi gerekir diye düşünüyorum.

(Hava filtresi kutusunun boğazını kontrol et fazla açılmış olabilir,hava filtresini kontrol et tıkanmış olabilir,hava yakıt karışımı ayarsız olduğu için fazla yakıyor olabilir, karbüratör senkron ayarını yaptır .Zinciri kontrol et takılma zor dönme sıkışma yapmış olabilir.Frenlerde sıkışma varmı kontrol et tam bırakmıyor olabilir.Bujileri kontrol et kullanım süresi dolmuş olabilir.Buji kablolarını kontrol et temassızlık veya kırılma olabilir.Bu kontrol ve ayarları yapmana rağmen sonuç alamazsan karbüatöre bakılması gerek diye düşünüyorum)

Rona
03.October.2012, 21:42
Normalde 4 lt. yakıtla 90-100 km/h süratle 100 km mesafeyi rahatlıkla gidebilmesi gerekli.

DosT
15.October.2012, 14:55
Daytona da yakıt sorunu yok ki nesini çözeceğiz anlamadım.

Daha önce sıraladıklarımı kontrol ettiniz mi?Bu kontrol ve ayarlar yapıldığı halde ve karbüratör sökülüp temizlendikten sonra da aynı sorun varsa karbüratörü yenilemekten başka çare kalmıyor.Onuda garanti dahilinde servisin çözmesi gerekir diye düşünüyorum.

(Hava filtresi kutusunun boğazını kontrol et fazla açılmış olabilir,hava filtresini kontrol et tıkanmış olabilir,hava yakıt karışımı ayarsız olduğu için fazla yakıyor olabilir, karbüratör senkron ayarını yaptır .Zinciri kontrol et takılma zor dönme sıkışma yapmış olabilir.Frenlerde sıkışma varmı kontrol et tam bırakmıyor olabilir.Bujileri kontrol et kullanım süresi dolmuş olabilir.Buji kablolarını kontrol et temassızlık veya kırılma olabilir.Bu kontrol ve ayarları yapmana rağmen sonuç alamazsan karbüatöre bakılması gerek diye düşünüyorum)

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Lakin sanırım yanlış anlaşıldı.Bahsettiğiniz şeyleri zaten denemiş olup çözüm bulamamam nedeniyle bu soruyu sorma gereği duymuştum ki Celil ağabeyin yazdığı 5Lt yakar durumundan sonra sanırım fazla takmayacağım çünkü en son 5,3 Lt yaktım.Sanırım ideal.

Saygılarımla

agarta
20.October.2012, 02:27
Fren sıkıntısı... Her ne kadar ön ve arka freni bir arada kullansam da arka teker kayıyor ve tekerleğin kalın olması avantajıyla düşmeden devrilmeden bir kaç keredir kurtarıyorum.Bu bende bir korku yaratmaya başladı.Önerileriniz ve tecrübelerinizle aydınlatmanızı bekliyorum.

CELİL
20.October.2012, 11:42
merhaba tuğrul frenlerin kaydırması lastiklerin kalitesinin kötülüğünden havalar soğudukça daha fazla kayar dikkat et
çözümü lastiklerin kaliteli lastiklerle değişmesi 8)

agarta
22.October.2012, 23:38
Teşekkür ederim Celil. Ancak internette araştırdım, ne 160 80 16 lastik var kalitelisinden ne de 90 90 21. Metzelerin 500 Liralık bir lastiği var, o da TT mi TL mi belli değil(arka last.).Bir de ön var gibi piyasada ama dandik markalar gibi.. Bizim lastik problemi, yurtdışından getiren olmazsa oldukça maceralı olacak gibi.Halihazırdaki lastiklerimize uzun ömürler dileyelim biz.

CELİL
22.October.2012, 23:52
Teşekkür ederim Celil. Ancak internette araştırdım, ne 160 80 16 lastik var kalitelisinden ne de 90 90 21. Metzelerin 500 Liralık bir lastiği var, o da TT mi TL mi belli değil(arka last.).Bir de ön var gibi piyasada ama dandik markalar gibi.. Bizim lastik problemi, yurtdışından getiren olmazsa oldukça maceralı olacak gibi.Halihazırdaki lastiklerimize uzun ömürler dileyelim biz.
evet pek lastık seçme şansımız yok sıkıntılı durum :(
sıkı araştırma yapmak lazım kolay gelsin 8)

agarta
23.October.2012, 01:51
Celil, Avon Dunlop Bridgestone marka lastiklerden hangisi daha iyidir? Ön ve arka lastik dunlop buldum int'te. Dunlop iyi bir marka mıdır?

CELİL
23.October.2012, 21:28
dunlop ta Bridgestone da bilinmiş iyi bir markalardır fakat yapıları hakkında pek bilğim yok ben michelin i begeniyorum çünki yapısı diğerlerinden daha yumuşak olduğundan yeri daha iyi tutuyor ama onda bizim ebatlar yok diye biliyorum 8)

Rona
23.October.2012, 21:52
Celil, Avon Dunlop Bridgestone marka lastiklerden hangisi daha iyidir? Ön ve arka lastik dunlop buldum int'te. Dunlop iyi bir marka mıdır?
Merhaba

Dunlop Fransız markasıdır tarihçesi 1888 de iki tekerlekli araçlarla başlayan köklü,yarış birincilikleri olan bir firmadır.Bridgestone ise Japon firmasıdır.Tarihçeside 1930 lara dayanır .Yani her ikiside kendini kanıtlamış iyi markalardır .Benim sana tavsiyem Dunlop'tan yana olacaktır

agarta
06.November.2012, 00:38
Araştırdığımız lastiklerden çoğu (int. ortamından) tarihi geçmiş lastikler çıkınca yeni tarihli (üzerinde 2012 diye yazıyor) bir tek arka lastik bulabildim. Bugün arka lastiği Bridgestone ile değiştirdim. Yumuşak ve yolu tutan güvenli bir yapısı var. 60 km'lik yolda frenleyerek hız yaparak denedim. Müthiş güvenli. Çıkan lastiği de motorcuda bıraktım, yaz gelince onu takıp kışiın değiştireceğim tekrar. (Lastiği 520 Liraya aldım)

CELİL
06.November.2012, 10:10
Araştırdığımız lastiklerden çoğu (int. ortamından) tarihi geçmiş lastikler çıkınca yeni tarihli (üzerinde 2012 diye yazıyor) bir tek arka lastik bulabildim. Bugün arka lastiği Bridgestone ile değiştirdim. Yumuşak ve yolu tutan güvenli bir yapısı var. 60 km'lik yolda frenleyerek hız yaparak denedim. Müthiş güvenli. Çıkan lastiği de motorcuda bıraktım, yaz gelince onu takıp kışiın değiştireceğim tekrar. (Lastiği 520 Liraya aldım)

Tuğrul paylaşım için teşekkürler bu bilği hepimize lazım olucak 8)
arka lastik yol tutuş ve frenlemede daha önemli bütün yük arkada ama yinede ıslak zeminde frenleme ve virajlarda dikkatli ol ön lastik kayma yapabilir 8)

ahmetsinav
12.December.2012, 19:17
dostum öncelikle aramıza hoşgeldin .keşke tanışma başlığı altında kendinden bahsetseydin neyse sorularına elimden geldince cevap .öncelikle ben ve 3 arkadaşım doytona kullanıyoruz senin anlattıklarını bizlerde düşünüyoruz
1 koruma demiri : normalde motorda bulunak ayaklıklar koruma demiri görevini görüyor fakat daha güvenli olsun istesen benim şöyle bir düşüncem var.artçı kısnında kenarlarda metal cubukları bağlayan vidalara var. cbr lerde olan 4 5 cm dısarı cıkcak şekilde lamaları o vidalara bağlamak en şıkıdır atmak .bundan başkada koruma demiri atılmaz sanırım.ayrıca motorland aynı koruma demiri işini banada söyledi ama bana biraz hikaye gibi geldi kendin bak çaresine bence

2 ön cam : bugun motolarnda kısısel bakım (http://www.bizde.com/k/saglik-kozmetik-vucut-bakimi/) için gittimde orda boşta bir öncam vardi elimde motorumnun önüne tutum söyle bi yakıştı baya s,sanırım dragstar camıyıdı .direksiyonca camı ilave edecek yerler yapılmış önceden yani öyle bi sorunu yok motorların .yarın ilgili yerin bağlama vida yerlerinin bi resmini çakip atarım

3.çanta. evet bende çantaları fazla yakıştıramıyorum bi arkdaş taktırdı çanta ama benim fazla hoşuma gitmedi o yuzden illa çanta diyorsan özel ebatlarda çanta diktir derim bi ölçğ vermek gerekirse normal yan çantaların 3/2 si kadar büyüklük kafidir

4 sormadın ama ilerde soracağını tahmit ediyoum peşin cevap veriyim koltukların uzun yollarda rahatsız edici olması .aramızda o soruna henüz çözüm bulan olmadı boş olduğujm bir ara moto saydan fiyat ve model almayı düşünüyorum eğer sen benden önce davranırsan .bunu bizlerlede paylaş
son olarak sanırım ist desin bizde ağırlık daytona olmak üzere regal gurubu olarak hafta sonlar toplu sürüş keyifleri yapıyoruz sende bizlere katılabilirsin salıcakla kal

Bilgilendirme için teşekkürler :)

ağfndrdm
13.December.2012, 12:48
Bilgilendirme için teşekkürler :)

Rica ederim

agarrta
29.December.2012, 00:57
Celil/ Rona, Merhaba arkadaşlar,
Daytona 350'nin akü şarj aleti bir tarafı motor bölümüne giriş soketli ama elektrik giriş kısmı piriz girişli değil. Elektrik prizine nasıl takacağız bu aleti. Lütfen bana yardımcı olun. Veya bu alet nasıl kullanılacak da şarjı nasıl yapacağız?

ağfndrdm
29.December.2012, 01:03
Celil/ Rona, Merhaba arkadaşlar,
Daytona 350'nin akü şarj aleti bir tarafı motor bölümüne giriş soketli ama elektrik giriş kısmı piriz girişli değil. Elektrik prizine nasıl takacağız bu aleti. Lütfen bana yardımcı olun. Veya bu alet nasıl kullanılacak da şarjı nasıl yapacağız?

biladerimhoş geldin foruma

sorunun cevabı çok basit
onun ucu amerikan piriz
bi tane o uç için dönüştürücü alacaksın takacaksın şarja devam

CELİL
29.December.2012, 01:30
Merhaba Tuğrul aramıza hoş geldin :D
tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz 8)
ağafendi nin dediği gibi adaptörün iki metal ucu amerikan priz ucudur oraya ev elektrik malzemesi satan yerlerden çevirici uç alıp 220 volt prize takıcan 8)

korhan_751
19.January.2013, 19:03
son yazılanları anlamadım bizim akü prizlemi şarj oluyor ?

CELİL
19.January.2013, 19:18
son yazılanları anlamadım bizim akü prizlemi şarj oluyor ?
korhan sıfır motorla birlikte akü şarz trafosu veriliyor onunla bir ucu moturun sol yan krom kapağın motora bakan yününde şasede ufak siyah yuvarlak bir düğme şeklinde giriş prizi var (üzeri siyah lastik kapakla kapalı)oraya takıyorsun diğer tarafını 220 volt prize takıyorsun ve aküyü şarz edebiliyorsun 8)

korhan_751
23.January.2013, 20:58
hemen motorun yanına gidip bakıyorum :D çok yararlı bir bilgi oldu sağolun :)

yalnız motoru ikinci el aldığım için o akü şarz trafosundan bende yok internetten bulabilirsem alırım bir tane :))

DosT
17.March.2013, 15:00
Herkese Merhaba,

Maalesef aynasına bakmayan bir sürücünün sıkıştırması sonucu sol ayak pegini kaldırıma sürttüm ve ayak pegini tutan parça kırıldı.Vites kolu ayak pegi sağlam yalnız pegi tutan parça kırıldı.Sadece bu parçayı arıyorum.Genelde bunu vites kolu ve sistemi ile birlikte satıyorlar.Yalnız böyle biraz yüklü masraf çıkıyor.Motoru yatırmadım diğer şeylerde bir sıkıntı yok.

Resimdeki Sol ayak pegini ve vites kolunu tutan şaseye monte parçaya ihtiyacım var. Elinde olan yada bulabileceğimiz bir yer var mıdır?

Not : Ali ustada maalesef yok.

http://c1303.hizliresim.com/17/k/l4zlw.jpg

http://c1303.hizliresim.com/17/k/l4znh.jpg

Keyifli sürüşler.

CELİL
17.March.2013, 16:34
Önder geçmiş olsun Allah beterinden korusun

o parçayı tek bulman mümkün değil malesef komple set satılıyor tek uygun yol kaynak yaptırmak oto sanayilerde 50 - 60 tl civarına kaynak yapıyorlar 8)

marlox
17.March.2013, 19:36
ordaki parçanın et kalınlığı geniş olduğundan kaynak yaptırıp iyi bir demircide güçlendirilmiş şekilde eskisinden daha sağlıklı kullanabilirsin... kaynak için çok fazla ücret isteyeceklerini sanmam köşe başı demircisine bile gitsen en fazla 20 tl alır... boşu boşuna yeni parça alma kaynakla sapasağlam olur... kaynak yapılan yerdeki kaynak dolgusunu spiral taş ile düzeltip boyarsan hiç belli bile olmaz...

CELİL
17.March.2013, 19:41
O parça alimunyum karışımı bir parça bu yüzden sadece aliminyum kaynagı yapabilen yerlerde yapılabilir o yüzden fiyat biraz farklı oluyor 8)

Rona
17.March.2013, 23:02
Ben Esenyurt sanyide 20 tl ye halletmiştim ama tanıdık dolayısıyla.En fazla 50 tl ye hallolur eksozculara git hallederler.....8)

DosT
17.March.2013, 23:13
Kaynak olayı benimde alternatiflerim arasında olurdu eğer diğer kırılan parçayı bulsaydım :( Kırılan parça maalesef yok. Alaşımın çoğu Aliminyum olduğu için pic kaynak yapıyorlar.Buda normal kaynaktan daha pahalı ama tabiki şuan yapacağım masraf dan ucuz olurdu. Elinde kırık olan bulabilirsem kaynak olayını araştıracağım. Ali ustada vardı kırık ama bana cok uzak bu taraflarda bulamazsam eğer son çare Ali ustadan kargo isteyeceğim. Yarın bir kaç servisi arayayım.Belki daha önceden gelmiştir.

Rona
17.March.2013, 23:18
Kaynak olayı benimde alternatiflerim arasında olurdu eğer diğer kırılan parçayı bulsaydım :( Kırılan parça maalesef yok. Alaşımın çoğu Aliminyum olduğu için pic kaynak yapıyorlar.Buda normal kaynaktan daha pahalı ama tabiki şuan yapacağım masraf dan ucuz olurdu. Elinde kırık olan bulabilirsem kaynak olayını araştıracağım. Ali ustada vardı kırık ama bana cok uzak bu taraflarda bulamazsam eğer son çare Ali ustadan kargo isteyeceğim. Yarın bir kaç servisi arayayım.Belki daha önceden gelmiştir.

Anaaaaaaa
nasıııı yaniiiii kaza yaptığın yerden kopan parçayı toparlamadın mı ?

Fena olmuş bu durum şimdi.Valla ne diyeyim bilemedim şimdi.Geçmiş olsun diyorum bu durumda......

CELİL
17.March.2013, 23:20
eksik parça küçükse 1 parmağa yakın açık alanı kaynakla doldurabiliyorlar 8)

DosT
17.March.2013, 23:26
Toparlamadım değilde toparlayamadım.Kazayı akşam saatlerinde yaptığım için ve biraz da yağmur yağdığı için ne yazık ki göremedim.Ayak pegini bulup devam ettim.

Celil abi doldurma olayından emin değilim ama peg için bir vida boşluğu falan ayarlamam gerekiyor.Bunu yaptırabilr miyim acaba?

CELİL
17.March.2013, 23:39
Toparlamadım değilde toparlayamadım.Kazayı akşam saatlerinde yaptığım için ve biraz da yağmur yağdığı için ne yazık ki göremedim.Ayak pegini bulup devam ettim.

Celil abi doldurma olayından emin değilim ama peg için bir vida boşluğu falan ayarlamam gerekiyor.Bunu yaptırabilr miyim acaba?
delikler sorun değil yapabiliyorlar sen sanayiye git ustasını bul konuş
hiç olmadı bir tornacıya git aynısını sana uygun fiyata yapar 8)

anilaki
18.March.2013, 03:09
300Km beklemeden yağ değişimini yaptırmanızı tavsiye ederim.

Şu anda rodaj devresinde (80 km) olan motorumun 300 bakımını bekliyorum. Yukarıdavyazılan gibi birşey tavsiye eder misiniz?

marlox
18.March.2013, 09:55
benim şu anda motorum 250 de bu hafta sonu gidicem rodaj kontrolune...

sen biraz daha bekle hani şöyle bi en azından 200 olsun öyle gidersin...

CELİL
18.March.2013, 10:23
Şu anda rodaj devresinde (80 km) olan motorumun 300 bakımını bekliyorum. Yukarıdavyazılan gibi birşey tavsiye eder misiniz?

yakını km ler de olabilir ama 300 km den önce rodaj yağını boşaltmaya gerek yok makina parçalarının içindeki çapakları tortuları temizler yağın içine atar ve temizlendikten sonra 300 km de yağ değişir içindeki pislikler motordan atılır 8)

marlox
18.March.2013, 10:25
üstad ben yarın gidip yağ değiştireyim sonra 1 ay sonra yine yağ değişimi yapcam zaten :D

CELİL
18.March.2013, 11:48
üstad ben yarın gidip yağ değiştireyim sonra 1 ay sonra yine yağ değişimi yapcam zaten :D
ilk rodaj yağı değişim zamanı geldi sen az km de değiştiriyorsun ama masrafları saymazsak motor için çok sağlıklı ümrünü uzatır 8)

marlox
18.March.2013, 11:51
masraf önemli değil başkan önemli olan motorun ömrü uzasın şimdi vereceğim extra dan bir 100 tl ilerde başıma açılacak 1000 tl lik sorundan iyidir
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığı :D

agarta
30.March.2013, 02:03
-Daytona 350'de arka amortisör-
Motorcu tayfası arasında amortisörü yok, amortisörü var dedikodusu mevcut.
ARKA AMORTİSÖR hakkında belgeli bilgili fotoğraflı bir açıklama yapacak arkadaşımız, bu dedikoduya bir nokta koysun.
Çünkü bu lafazanlık sıktı artık.

CELİL
30.March.2013, 23:47
-Daytona 350'de arka amortisör-
Motorcu tayfası arasında amortisörü yok, amortisörü var dedikodusu mevcut.
ARKA AMORTİSÖR hakkında belgeli bilgili fotoğraflı bir açıklama yapacak arkadaşımız, bu dedikoduya bir nokta koysun.
Çünkü bu lafazanlık sıktı artık.
Merhaba Tuğrul daytona ve spyder de amortisör var
arka tekerden şaseye doğru yere parelel alttan bakınca görülebilen 2 adet amortisör var yok diyen tamirci o makinayı hiç tanımıyor demektir bir daha oraya makinayı götürme bence 8)

daytonalaz
10.April.2013, 02:08
Selam Sayfaya yeni katıldım.Geçen sene emre motordan 350 lik daytona aldım.
Motoruma istediğim gibi rüzgarlık,çanta ve far bulamadım.Polonyada ki bir firma linkini göndereceğim videoda,motoru çok güzel yapmış.İstanbulda bu şekilde veya benzer malzeme ve işçilik yapan bir yervarmıdır?Paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden herkeze teşekkürler..
http://www.youtube.com/watch?v=QDbZnrnVDcE

Tuna3
10.April.2013, 12:30
sizlere birkaç sorum olacak ikinci motorum olacak daytona 350 e 6 vitesli ilk motorum ıolacak sıkıntı yaşarmıyım bide şuan fiyatları kafamı karıştırıyor bazı bayilerde 2012 model 0 lar 8300 falan dün bi diğer bayiye baktım 2011 modeli 9000 tl kafam karıştı fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz

Tuna3
10.April.2013, 12:31
birde daytona 250 cc ile 350 cc arasında gözle görülür farklar neler ?

RACER35
10.April.2013, 12:43
Daytona 250 ile 350 arasında hiç bir fark yok sadece makine hacimleri farklı onuda gözle fark edemessin bile ;)

CELİL
10.April.2013, 13:16
Tunahan 250cc ile 350cc kasa olarak hiçbir fark yok sadece motor bg gücü farklı o kadar
fityatlar bayiye göre değişiyor bazı bayiler elindeki makinayı nakite çevirmek için fiyat indirip 350cc makinayı 8300 e veriyor normal liste fiyatı 10500tl gibi 8)

CELİL
10.April.2013, 13:25
Selam Sayfaya yeni katıldım.Geçen sene emre motordan 350 lik daytona aldım.
Motoruma istediğim gibi rüzgarlık,çanta ve far bulamadım.Polonyada ki bir firma linkini göndereceğim videoda,motoru çok güzel yapmış.İstanbulda bu şekilde veya benzer malzeme ve işçilik yapan bir yervarmıdır?Paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden herkeze teşekkürler..
http://www.youtube.com/watch?v=QDbZnrnVDcE
Merhaba cemal tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz
tanışma başlığı link : http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27

Daytonaların fabrikasyon aksesuarları malesef yok internetten uyabilecek aksesuarlar alıp uydurulabilir çantalar her yerde var istediğin modeli alıp takabilisin
cam hyo gv 650 nin ön camı verdiğin linkteki cama benziyor bağlantı ayaklarını uydurabilirsen takılabilir bu işlevi profosyonel yapan modifiye firmaları var ama toplamda fiyatlar motor fiyatına ulaşabilir o yüzden bulaşmıyoruz internetten araştırmak lazım kolay gelsin 8)

agarta
02.June.2013, 06:00
Göstergede harareti belirten kırmızı ışık sürekli yanmaya başladı. Hiç sönmüyor. Fakat fan açılıp kapanıyor. ????

cihan54
02.June.2013, 11:19
Motoru yıkamışmıydın veya çok yağmura maruz kaldı mı? Bu şekilde hararet ışığı bi arıza sebebiyle yakabiliyor. Müşir bozulmuş olabilir.

Motorun suyunu kontrol et, su bitmiş, bir kaçaktan akmış vs. olabilir. Böyleyse motoru soğutamayacaktır.

Acilen bir servis veya anlayan bir ustaya göstermeni tavsiye ederim. Oraya götürürken de dikkat et, mümkünse çalıştırmadan götür.

CELİL
02.June.2013, 11:37
Göstergede harareti belirten kırmızı ışık sürekli yanmaya başladı. Hiç sönmüyor. Fakat fan açılıp kapanıyor. ????
Tuğrul radyatörde su eksik değilse dediğin gibi fan düzenli açıp kapanıyorsa müşür veya kablosunda sorun vardır hararet yapmamasına dikkat ederek kullanabilirsin hararet yaparsa dumanlar çıkmaya başlar motora büyük zarar verebilir en kısa zamanda servise müşürü kontrol ettir 8)

agarta
02.July.2013, 01:03
Yine yardımcı olmanız dileğiyle: Göstergenin iç ışığı yanmamaya başladı. Bütünüyle gösterge mi değişecek yoksa küçük bir operasyon mu lazım, ampul mü takılacak içine? (Celil ve Cihan'ın yardımıyla hararet müşiri işini hallettim)

agarta
02.July.2013, 23:52
Yine yardımcı olmanız dileğiyle: Göstergenin iç ışığı yanmamaya başladı. Bütünüyle gösterge mi değişecek yoksa küçük bir operasyon mu lazım, ampul mü takılacak içine? (Celil ve Cihan'ın yardımıyla hararet müşiri işini hallettim)

Demirtaş'ta km saati varmış. Ancak bugün iyi bir usta, saati tümden söküp takıp içeriye led ışıklı sistemi kendisi yaptı ve bembeyaz ışıklı bir saatim oldu.:)

CELİL
03.July.2013, 00:23
Demirtaş'ta km saati varmış. Ancak bugün iyi bir usta, saati tümden söküp takıp içeriye led ışıklı sistemi kendisi yaptı ve bembeyaz ışıklı bir saatim oldu.:)
tuğrul konuyu çözmene sevindim
çok usta onunla ugraşmıyor yaptıracak usta bulamıyoruz bu vesileyle led ışık çok daha güzel olmuştur güle güle kullan 8)