PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rr 250 Spyder Hakkında Yardım Lütfen?

kurshot
09.April.2011, 19:31
Merhaba RR dostları.bende hali hazırda 150 lik Raptor var ama bunu büyütmek istiyorum ve burda bulunan bayide bu 250 lik spyder modeli var.150 yi satıp bunu alıcam ama en çok merak ettiğim konu titreşim konusu.bilgi verebilecek olan var mı acaba bu titreşim durumu nasıl bu aletin?şehir içi dönüşlerle ilgili çok fazla sorun çıkarır mı?bir de boyum çok uzun değil çok sorun olur mu?yardım edenlere çok teşekkürler...

aidikurt
09.April.2011, 20:08
bayi 250 spyder modelını kaca verıyor

sir82
10.April.2011, 02:04
Sahibinden comda en son gördüğümde 5 - 6000 TL arasında seyrediyor bayiye göre değişiyor fiyat kimi kampanyalı satıyor kimi biraz faiş

ağfndrdm
10.April.2011, 02:18
bende titreşim konusunda karasız kalmıştım sonunda daytona aldım kafam rahat etti

macremmm
10.April.2011, 11:36
arkdasım dün ben motorsikletçim'e gittim yüksel bey'in yerine ama 250 cc spyder kalmadıgını söyledi ve hiç bi yerde olmadıgı söyledi motorlar mayıs 15 de gelicekmiş ismimi yazdırdım sen bu 250 cc spyder ı hangi bayide buldun kardeşim olmadı bende oradan alayım

Rona
10.April.2011, 12:06
bende titreşim konusunda karasız kalmıştım sonunda daytona aldım kafam rahat etti
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

İsabetli karar vermişsin nazar boncuğu takmayı unutma valla herkezin gözü üzerinde olacak şimdiden söyleyeyim8)

kurshot
10.April.2011, 15:08
bayi 250 spyder modelını kaca verıyor

hocam bayi 5000 istiyor.fiyatı gecen sezona göre düşmüş sanırım.

kurshot
10.April.2011, 15:09
arkdasım dün ben motorsikletçim'e gittim yüksel bey'in yerine ama 250 cc spyder kalmadıgını söyledi ve hiç bi yerde olmadıgı söyledi motorlar mayıs 15 de gelicekmiş ismimi yazdırdım sen bu 250 cc spyder ı hangi bayide buldun kardeşim olmadı bende oradan alayım

son bi tane kalmış arkadaşım onu da ben almayı düşünmüştüm.sizlere danışıp.hiç kullanan yok mu 250 spyder bana yardımcı olabilecek?

ağfndrdm
10.April.2011, 18:06
son bi tane kalmış arkadaşım onu da ben almayı düşünmüştüm.sizlere danışıp.hiç kullanan yok mu 250 spyder bana yardımcı olabilecek?
hangi konuda yardıma ihtiyacım var kürşat .
bende başta 250 spyder düşünüyordum hatta stoklarda olsaydı alacaktım.şimdi stoklar iyiki tükenmiş diyorum bu sayede daytonayla tanışma fırsatım oldu .öbür türlü çok üzülürdüm

macremmm
10.April.2011, 21:08
arkadaslar bu mayıs 15 tarihi ne derece dogrudur bana öyle geliyoki bu tarih biraz dha uzayacak gibi görünüyo demek istedigim bu motoru beklemelimiyim yokssa baska markaları mı arastırmaya baslasam kurshot (http://www.raptorriders.net/forums/member.php?u=3305) arkadsım araya bende bi kac soru sıkıstırıyorum kusura bakmıyosundur umarım

kurshot
11.April.2011, 02:15
arkadaslar bu mayıs 15 tarihi ne derece dogrudur bana öyle geliyoki bu tarih biraz dha uzayacak gibi görünüyo demek istedigim bu motoru beklemelimiyim yokssa baska markaları mı arastırmaya baslasam kurshot (http://www.raptorriders.net/forums/member.php?u=3305) arkadsım araya bende bi kac soru sıkıstırıyorum kusura bakmıyosundur umarım

estağfrullah hocam kusur da ne demek.fikir paylaşıyoruz işte.zaten ben de bu gün gittim derin inceleme yaptım ve vazgeçtim spyderden.bendeki 150 liği satıcam ve 250 cclik alıcam ama spyder diil.varsa satmak isteyen bi arkadaş görüşebiliriz.bu arada açtığım konuya cevap eyleyen herkese teşekkürler...

macremmm
11.April.2011, 09:32
neden vazgectin peki spyder ı almakdan smdi bende 250 spyder dusundugum için vazgecme sebebini merak ettim dogrusu

CELİL
11.April.2011, 11:32
merhaba 250 spayder aldınmı uzun zaman değiştirmek istemeyeceğin bir kasa tarz olarak rakipsiz bir makina fakat o kasada 250 cc zamanla az geliyor keşke 350 cc alsam deniyor çünki o kasayla tura çıkacagın makanar büyük cc li makinalar oluyor gezilerde makina zayıf kalıyor ve ayrıca 250cc lere titreşim (vibrasyon) takozu olmadıgından alanlar titreşimi biraz var diyor 350cc lerde titreşim takozu var onlarda titreşim yok gibi bu yüzden uzun süre kullanmayı düşünenler bence 350cc SPAYDER veya DAYONA alsın 8)

macremmm
11.April.2011, 13:10
aslında söylediginiz mantıklı tabi ama benim hızla fazla işim olmadıgından dolayı titresmden rahatsız olacak kadar sürat yapmıcagım için bu konu benm canımı sıkan bişey degil acıkcası ben keyfini cıkartmayı tercih ederim yinede acıklama için sagol arkadasım.