PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RR Krank Mili

partizan
13.April.2011, 00:23
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır chopper motosiklet almayı düşünüyordum.Sonunda RR ye karar verdim.:cheesy:Fiyatı uygun bi makina buldum ama makinadan ses geliyormuş.Satıcı tamirciye göstermiş tamirci krank milinde sorun olabilir demiş.Ne dersiniz krank mili değişmesi çok sorun yapar mı?Değişme sonrasında problem yapar mı?

CELİL
13.April.2011, 09:08
Merhaba Ali osman öncelikle aramıza hoş geldin

ben eski makinamın krank milini değiştirdim yapıldıktan sonra yenisinden farkı olmaz çünki parçalar yenilenince makinada yenilenmiş oluyor satan arkadaş bu işin kaça olacağınıda söyledimi
grank mili en pahalı parçadır ortalama 500 tl bunun yanında conta -yağ ve değişmesi gereken başka parça olmazsa + 150-200 işçilik gerisini sen topla bu masraları yaptıktan sonra makinanın fiatı sana piyasa fiatını geçmiyorsa olabilir kolay gelsin8)

partizan
13.April.2011, 18:03
Fiyat olarak 2000 TL , 400 TL civarı masraf tutar onuda beraber karşılarız dedi.Fiyat uygun gibi ama krank değiştikten sonra aynı sorunun tekrar meydana gelmesi sıkıntı olur.

CELİL
13.April.2011, 18:12
grank sağlam bir parçadır değiştimi ordan sorun olmaz
servisten tam rakam almadan işe girişme
makina bunun dışında temizse km yüksek değilse toplam sana maliyeti 2200 geçmezse olabilir 8)