Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese merhabalar
tuneray
04.May.2011, 21:05
herkese merhabalar adım eray 23 yaşındayım ucak teknisyeniyim.motorsiklet almayı düşünüyorum 350 daytona kısmetse.daha önce motor kullanmadım.bana bu konuda yardımcı olacağınızı düşünerekten foruma üye oldum.:)
ağfndrdm
04.May.2011, 21:08
tuneray aramıza hoş geldin . elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız tabikide .motorsikler şeçiminde on numara kazasız suruşler
herkese merhabalar adım eray 23 yaşındayım ucak teknisyeniyim.motorsiklet almayı düşünüyorum 350 daytona kısmetse.daha önce motor kullanmadım.bana bu konuda yardımcı olacağınızı düşünerekten foruma üye oldum.:)
Eveett Daytona'cılar burada.Yeniside geliyor galiba:mrgreen:
Neyse dalga bir yana aramıza hoş geldin sana elimizden gelen tüm yardımı seve seve gösteririz tabi.Sen yeterki yardım iste
merhaba eray aramıza hoş geldin
daytona seçimininden pişman olmazsın şu anda 3 ardaşımızda daytona var çok mutlular hepimiz elimizden geldiğince yardımcı oluruz 8)
hoşgeldin kardeşim, inşallah alırsın, daytonanın sürüşü çok keyifli özellikle uzun yolda ;)
tolgagokce
05.May.2011, 15:11
daytona cı değilim ama, bende insanım bi yerde !!
bende yardımcı olurum...
:)
arat1969
05.May.2011, 16:47
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
tuneray
05.May.2011, 17:11
Teşekkür Ederim Arkadaşlar.beylikdüzü Tarafında Oturuyorum.motor Alma Ve öğretme Konusunda Yardımcı Olacak Arkadaşlar Varsa Sevinirim.kullanmayı Pek Bilmediğimden özel Ders Alsammı Diye Düşünüyorum.
ağfndrdm
05.May.2011, 19:29
özel ders biraz luks olur bence. şayet bilen bir arkadaşın varsa boş bir araz,de 2 saat pratikle kaparsın daha sonra tenha yollarda yavaştan gelirştirirsin sürüş tekniklerini sonra ver elini istanbulun en ücra köşeleri
Teşekkür Ederim Arkadaşlar.beylikdüzü Tarafında Oturuyorum.motor Alma Ve öğretme Konusunda Yardımcı Olacak Arkadaşlar Varsa Sevinirim.kullanmayı Pek Bilmediğimden özel Ders Alsammı Diye Düşünüyorum.
Ben de Haramidere Parsellerdeyim elimden gelen yardımı gösteririm arkadaşım.Özel derslere boşa paranı vermeye gerek yok.Motoru aldığın zaman haber ver yeter.8)
ağfndrdm
05.May.2011, 23:12
Ben de Haramidere Parsellerdeyim elimden gelen yardımı gösteririm arkadaşım.Özel derslere boşa paranı vermeye gerek yok.Motoru aldığın zaman haber ver yeter.8)
kirve bende katılırım olmaz öyle
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.